Liity jäseneksi

Käytössäsi on parhaat tekniikan osaajien uraa tukevat asiantuntijat, palvelut sekä edut.
Liity jäseneksi

Mikä on TEK?

Tekniikan akateemiset TEK on diplomi-insinöörien, arkkitehtien ja vastaavan matemaattis-luonnontieteellisen tutkinnon suorittaneiden sekä näiden alojen opiskelijoiden ammattijärjestö. Jäsenenä saat paljon rahanarvoisia palveluita ja etuja itsellesi sekä pääset mukaan tekniikan osaajien yhteisöön. Klikkaa tästä lisätietoihin ja liity jäseneksi!

Ajankohtaista

Tapahtumat

11.6.2020
Come and meet startups and professionals in a virtual summer celebration!
Näytä tapahtuma
24.6.2020
The EU has a strong focus on Green Transition. But how do we win it? Join the Expert Debate webinar organized by Association of Nordic Engineers (ANE) and find out!
Näytä tapahtuma
Helsinki
9.9.2020
Akava-talo, Valopiha
Kellosilta 7
00520
Helsinki
Valtaosa suomalaisista työntekijöistä kokee olevansa kiireisiä ja stressaantuneita. Silti vain murto-osa suunnittelee järjestelmällisesti ajankäyttöään.
Näytä tapahtuma
Selaa uutisia

Insinöörityö on askel kohti parempaa

Jari Jokinen

Työn tuottavuuden kasvu syntyy ensisijaisesti tek­nologian kehityksestä.

Työyhteisö elää erilaisuudesta

Jos yritys haluaa menestyä, siellä on hyvä olla töissä eri ikäisiä, eri kansallisuuksia sekä ylipäätään erilaisia tyyppejä. Arjessa 
monimuotoisuus ei kuitenkaan tarvitse 
olla korostettua.

Älypoiju haistaa kohta rikinkin

Veden lämpötila? Aallon korkeus? Virtauksen nopeus ja suunta? Levätilanne? Öljyä vedessä? Meritaito Oy:n uusi älypoiju on monipuolinen merimerkki.

Etätenteistä tuli arkipäivää yliopistoissa

Tenttitilaisuudet ja -käytännöt menivät kertarysäyksellä uusiksi: tilalle tuli esseitä, harjoitustöitä, puhelintenttejä ja sähköisiä etätenttejä.

Goretexin luomuhaastaja

Nina Forsman kehitti väitöstyössään biopohjaisen pinnoitus-
menetelmän, joka tekee 
luonnonkuiduista vedenpitäviä, mutta säilyttää hengittävyyden.

Virus uudistaa hankintakanavat

Koronavirus pakottaa yhtiöt miettimään hankintaketjujen riskejä aiempaa tarkemmin. Valmetille suurin häiriö tuli Intian sulkemisesta. Onneksi digitalisaatio etenee.

@TEK_akateemiset

Suomalaisten yhteenlasketut palkat putosivat huhtikuussa viisi prosenttia viime vuoden vastaavaan aikaan verrattuna… https://t.co/ESHFhZjnU4

@TEK_akateemiset

RT @JokinenJari: Insinöörityö on askel kohti parempaa maailmaa: Suomalainen insinöörityöpalkinto robottibussin rakentajille… https://t.co/f5tMpwyHVn

TEKin alkupalkkasuositus on 3 940 €/kk