Henkilö rentoutumassa lehden kanssa sohvalla

Hyvinvointi

Työ on tärkeä asia, mutta terveys ja hyvinvointi ovat vielä tärkeämpiä. Tutustu palveluihimme hyvinvointisi tueksi!

Työhyvinvointi tarkoittaa sitä, että voimavarasi ja osaamisesi riittävät työssäsi pitkäaikaiseen onnistumiseen. Olet motivoitunut työtehtäviisi ja sinulla on hyvä tasapaino työn aiheuttaman rasituksen sekä taukojen ja vapaiden suhteen. Parhaimmillaan työ myös antaa sinulle energiaa eikä vain vie sitä.

Heltin HuoliLinja

Kuormittaako sinua huoli työn jatkumisesta, omasta toimeentulosta tai läheisten terveydestä? Haluamme olla tukenasi ja tarjoammekin jäsenillemme mielen hyvinvointipalvelun, Heltin HuoliLinjan, joka on tukenasi erityisesti työelämän vaikeissa tilanteissa ja muutoskohdissa. Palvelun tuottaa terveysyhtiö Heltti Oy. Palvelu on kaikkien TEKin jäsenten käytössä.

Heltin hyvinvoinnin ammattilaiset tukevat työelämän kriisitilanteessa puhelimitse. Tarpeen mukaan voidaan varata aika työterveyshoitajalle tai -psykologille jatkokeskusteluun (1 - 3 etätapaamista). Mikäli tilanne vaatii pitkäkestoisempaa apua, ohjaamme oikeaan terveydenhuollon kanavaan. 

HuoliLinja on jäsentemme käytettävissä ja palvelunumero löytyy tästä, kun kirjaudut sivustolle. Jos et ole vielä jäsen, liity sivun yläkulmasta!

Auntien yksilölliset keskustelupaketit

Häiritseekö työstressi untasi? Onko sinulla haasteita aloittaa työpäiväsi? Tarjoamme TEKin täysjäsenille mahdollisuuden kahteen matalankynnyksen keskusteluapuun Auntie-ammattilaisen kanssa.

Auntien yksilövalmennuksen avulla voit saada nopeaa keskusteluapua oman tilanteen kartoittamiseen sekä harjoitteita omaan arkeen sovellettavaksi. 

Tough Times -palvelulla tuetaan jaksamista, työhyvinvointia ja oman työn ohjaamista poikkeustilanteessa. Se on suunnattu erityisesti kartoittamaan tilannettasi ja sen mahdollisia huolia ja kuormittavuutta. 

Lonely Leader Fast Track taas on tarkoitettu johtajille, esihenkilöille, tiiminvetäjille ja projektipäälliköille, jotka hyötyisivät keskustelutuesta työrooliinsa liittyen. Tämä palvelu antaa tukea johtamiseen myös poikkeustilanteessa, esimerkiksi etätyöasetelmaan siirtymisessä. 

Linkki palvelun käyttöön on jäsentemme käytettävissä ja se löytyy tästä, kun kirjaudut sivustolle. Jos et ole vielä jäsen, liity sivun yläkulmasta!

Lisätietoa keskustelupaketeista

Auntie tarjoaa työntekijöille tukea niin stressiin, ylisuorittamiseen kuin kadonneen motivaation löytämiseen. Mitattavia tuloksia saadaan aikaiseksi konseptoiduilla, nopeasti käynnistyvillä palvelupaketeilla, jotka perustuvat verkkotapaamisiin Auntien ammattilaisen kanssa.

Mies juo kahvia ja katselee läppäriä

Auntien hyvinvointivalmennus

TEKin ja Auntien hyvinvointivalmennuksessa pääset panostamaan hyvinvointiisi yhdessä Auntien ammattilaisen sekä vertaisten kanssa. Valmennus kostuu neljästä tunnin workshopista, joissa syvennytään palautumiseen, uneen, itseohjautuvuuteen ja resilienssiin.

Ilmoittautuminen valmennukseen on auki 3.10.2021 saakka tai niin kauan kuin paikkoja riittää, joten ilmoittaudu mukaan nyt!

Ilmoittaudu mukaan

MielenTEKoja edistää opiskelukykyä ja opiskelijoiden jaksamista

 

Koulutuksia, kursseja, chat... MielenTEKoja on TEKin ja Nyyti ry:n yhteinen hanke, joka tarjoaa tekniikan ja matemaattis-luonnontieteellisten alojen korkeakouluopiskelijoille tietoja ja taitoja mielen hyvinvoinnin vahvistamiseksi ja opiskelukyvyn tueksi. Kaikki toiminta on opiskelijoille maksutonta ja tapahtuu pääosin verkossa syksyn 2021 ja talven 2021–2022 aikana.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

TEKin jäsenetuihin sisältyviin kumppanipalveluihin ja kumppanien tarjoamiin etuihin sovelletaan ko. palveluntarjoajan palvelua ja tietosuojaa koskevia ehtoja.