TEK-lehti

Hyvinvointi

Työ on tärkeä asia, mutta terveys ja hyvinvointi ovat vielä tärkeämpiä. Tutustu palveluihimme hyvinvointisi tueksi!

Työhyvinvointi tarkoittaa sitä, että voimavarasi ja osaamisesi riittävät työssäsi pitkäaikaiseen onnistumiseen. Olet motivoitunut työtehtäviisi ja sinulla on hyvä tasapaino työn aiheuttaman rasituksen sekä taukojen ja vapaiden suhteen. Parhaimmillaan työ myös antaa sinulle energiaa eikä vain vie sitä.

Tutustu myös hyvinvointiin liittyviin tapahtumiimme

Auntien yksilölliset keskustelupaketit

Häiritseekö työstressi untasi? Onko sinulla haasteita aloittaa työpäiväsi? Tarjoamme TEKin täysjäsenille mahdollisuuden kahteen matalankynnyksen keskusteluapuun Auntie-ammattilaisen kanssa.

Auntien yksilövalmennuksen avulla voit saada nopeaa keskusteluapua oman tilanteen kartoittamiseen sekä harjoitteita omaan arkeen sovellettavaksi. 

Palvelun käyttäjillä on mahdollista ostaa lisää keskustelukertoja alennettuun 99 euron hintaan. 

Tough Times -palvelulla tuetaan jaksamista, työhyvinvointia ja oman työn ohjaamista. Tämä palvelu tarkoitettu kaikille, jotka kokevat että kaipaisivat hieman tukea omaan jaksamiseen tai työtilanteeseen.

Linkki palvelun käyttöön on jäsentemme käytettävissä ja se löytyy tästä, kun kirjaudut sivustolle. Jos et ole vielä jäsen, liity sivun yläkulmasta!

Auntie tarjoaa työntekijöille tukea niin stressiin, ylisuorittamiseen kuin kadonneen motivaation löytämiseen. Mitattavia tuloksia saadaan aikaiseksi konseptoiduilla, nopeasti käynnistyvillä palvelupaketeilla, jotka perustuvat verkkotapaamisiin Auntien ammattilaisen kanssa.

TEKin jäsenetuihin sisältyviin kumppanipalveluihin ja kumppanien tarjoamiin etuihin sovelletaan ko. palveluntarjoajan palvelua ja tietosuojaa koskevia ehtoja.