TEK työkirja

Työkirja

Opas työnhakuun ja urasuunnitteluun

Työkirja tarjoaa tekniikan, arkkitehtuurin ja matemaattis-luonnontieteellisten alojen opiskelijoille apua työnhakuun ja oman uran suunnitteluun.

TEK työkirja

Työkirja 2024 on julkaistu

Työkirja-opas ja Työkirjan verkkosivut tarjoavat vinkkejä opiskelijan työnhakuun ja hyödyllistä tietoa työnhaun eri vaiheista sekä siitä, mitä työnantajat ja rekrytoijat tekevät tahoillaan etsiessään työntekijöitä. Eri aihekokonaisuuksien lisäksi Työkirjan verkkosivuilla kannattaa tutustua myös työkalupakkiin, josta löytyy lisämateriaaleja, harjoituksia ja esimerkkejä työnhaun dokumenteista. TEK on julkaissut uuden Työkirja-oppaan vuodelle 2024. Pääset lukemaan Työkirjan PDF-versiota Työkalupakissa.
Työkalupakkiin

Ajankohtaista

Piiroskuvassa kaksi henkilöä keskustee työkalupakin äärellä.
Opiskelijat
Uutinen

TEKin Työkirjasta apua kesätyönhakuun

Kesätyönhakukausi on käynnissä! Opiskelija, nappaa uusin TEKin työnhaun ja urasuunnittelun opas Työkirja 2024 mukaan kampukseltasi tukemaan työnhakuasi tai opinnäytetyöpaikan etsimistä.
Työkirjan kansikuva.
Opiskelijat
Uutinen

Työkirja 2024 tarjoaa apua opiskelijan työnhakuun

TEKin Työkirja on työnhaku- ja urasuunnitteluopas tekniikan, arkkitehtuurin ja matemaattis-luonnontieteellisten alojen opiskelijoille.
Työkavereiden porukka istuu toimistotilassa ja keskustelee kannettavan tietokoneen äärellä.
Työelämä
Uutinen

Oletko hyvä työkaveri?

Jokainen voi olla hyvä työkaveri, mutta kaikki eivät ole. Taitava Liideri -valmentajat Marianne Hemminki ja Terhi Vesterinen kertovat, miten omia työkaveritaitojaan voi treenata.