Joukko opiskelijoita/työntekijöitä keskustelemassa

Valmistuminen

Oletko valmistunut tai valmistumassa? Onnittelut! Kun valmistut, sinusta tulee TEKin täysjäsen ja sinulle on tarjolla loistavia jäsenpalveluita ja etuja!

Valmistuminen

Tieto valmistumisestasi

Jos et saa muutaman kuukauden sisällä valmistumisestasi onnittelukirjettä tai sähköpostia TEKiltä, niin ilmoita valmistumisestasi TEKin jäsenpalveluun. Jäsenyys vaihtuu täysjäsenyyteen siitä päivästä alkaen, jona tiedon valmistumisestasi saamme.

Ilmoita valmistumisestasi jäsenpalveluun

Miksi kannattaa olla jäsenenä valmistumisen jälkeenkin?

 

TEK on olemassa sinua varten! Voit olla meihin yhteydessä esimerkiksi, kun haluat tietoa tai neuvontaa työsuhteeseesi ja työuraasi liittyen. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.

  • TEKin juristit, uravalmentajat, palkkaneuvojat ja yrittäjyysasiantuntijat ovat käytössäsi
  • Palkansaaja-asemassa olevilla jäsenillä on pääsääntöisesti voimassa sekä ansiosidonnainen työttömyysturva että vastuu- ja oikeusturvavakuutus.
  • Työehdoilla on keskeinen rooli siinä, onko meillä varaa, aikaa ja energiaa perheelle, ystäville, harrastuksille, rakkaudelle sekä muulle työn ulkopuoliselle elämälle. Jäsenten edustaminen ja tukeminen työehtojen neuvottelussa on yksi TEKin tärkeimmistä tehtävistä, näin ollen jäsenenä olet vaikuttamassa suomalaisen työelämän kehittämiseen ja kulttuuriin.
  • Voit osallistua urailtoihin, webinaareihin, verkkovalmennuksiin sekä alueseurojen ja kerhojen toimintaan.
  • Saat valita itsellesi kaksi AlmaTalentin lehtitilausta diginä, esimerkiksi Tekniikka&Talouden sekä Talouselämän. Voit tilata paperilehtiä lisämaksusta, lue lisää.
  • Tarjolla on merkittäviä jäsenetuja ja -alennuksia vakuutuksiin, pankkipalveluihin, lomailuun, harrastuksiin ja hyvinvointiin.  

Tutustu erityisesti näihin:

TEKin valmennukset, kuten Nuorten osaajien foorumi

Danske Bankin merkittävät pankkiedut vastavalmistuneille

Tietoa TEKin kaikista jäseneduista ja palveluista

VV-jäsenmaksut

Alempi jäsenmaksu

TEKin jäsenmaksu vuonna 2024 on vastavalmistuneelle 17,25 €/kk (normaali hinta 29,25 €/kk) ensimmäisen 12 kuukautta. Maksu sisältää työttömyyskassan jäsenyyden. Ilman työttömyyskassaa hinta on 12 €/kk (normaali hinta 24 €/kk). Muistathan, että jäsenmaksu on kokonaisuudessaan verovähennyskelpoinen! Tämä tarkoittaa, että maksat lopulta vain noin puolet summasta!

Lisätietoa jäsenmaksuista