Liity jäseneksi

Käytössäsi on parhaat tekniikan osaajien uraa tukevat asiantuntijat, palvelut sekä edut.
Liity jäseneksi

Mikä on TEK?

Tekniikan akateemiset TEK on diplomi-insinöörien, arkkitehtien ja vastaavan matemaattis-luonnontieteellisen tutkinnon suorittaneiden sekä näiden alojen opiskelijoiden ammattijärjestö. Jäsenenä saat paljon rahanarvoisia palveluita ja etuja itsellesi sekä pääset mukaan tekniikan osaajien yhteisöön. Klikkaa tästä lisätietoihin ja liity jäseneksi!

Ajankohtaista

Tapahtumat

Turku
17.8.2020
Kupittaan Paviljonki, Kaivokenttä
Kupittaankatu 8
20520
Turku
Tervetuloa viettämään iltaa kyykän parissa!
Näytä tapahtuma
Helsinki
9.9.2020
Akava-talo, Valopiha
Kellosilta 7
00520
Helsinki
Valtaosa suomalaisista työntekijöistä kokee olevansa kiireisiä ja stressaantuneita. Silti vain murto-osa suunnittelee järjestelmällisesti ajankäyttöään.
Näytä tapahtuma
Oulu
15.9.2020
Kauppakeskus Valkea kokoustilat
Isokatu 25
90100
Oulu
Fasilitointi on toimivia kokouksia ja parempia palavereja, merkityksellistä yhdessä tekemistä ja sitoutumista yhteisiin päämääriin. Fasilitointi työtapana antaa rajoja ja raameja yhteiselle tekemiselle, mutta toisaalta luottaa osallistujien luovuuteen ja mahdollistaa paremman yhteistyön.
Näytä tapahtuma
Selaa uutisia

Ainoa isä vauvakerhossa

Juhani Nokela

Elokuussa, töiden alkaessa pohditaan, missä mittakaavassa entiseen työnteon tapaan palataan. Voiko toimistolle jo mennä vai jatketaanko etätöitä.

Yli 40 % tekniikan yo-opiskelijoista huolissaan jaksamisestaan

”Luku on järkyttävän korkea”, sanoo TEKin toiminnanjohtaja Jari Jokinen. TEK jakaa elokuussa eri kampuksilla toimiville 1 700 tuutorille hyvinvointituutoroinnin oppaan.

Ajankohtaistietoa TEKin jäsenille koronavirukseen liittyen

Päivitämme tälle sivulle ajankohtaistietoa koronaviruksen vaikutuksista mm. työsuhteen ehtoihin. TEKin kaikki kevään tilaisuudet on muutettu webinaareiksi tai siirretty.

Jyväskylä sai DI-koulutuksen – ”Pelkkä lupa ei riitä”

TEKin toiminnanjohtaja Jari Jokinen on jo huolissaan opetuksen laadusta sekä tavasta, jolla opetus- ja kulttuuriministeriö junaili asian.

Työmatkapyöräilijä pysyy liikkeellä eläkkeelläkin

Turun yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan aktiivisesti töihin liikkuneet näyttävät säilyttävän liikkuvan elämäntavan eläköidyttyäänkin.

Pelillistäminen tuo lisäpotkua työhön ja elämään

"Kun työstä tulee antoisampaa ja vapaa-ajasta tuottavampaa, merkitsee se lisäpotkua taloudelle ja yhteiskunnalle yleensäkin", professori Juho Hamari sanoo.

@TEK_akateemiset

RT @Uratehdas: Uratehdas auttaa Sinua, #korkeakoulutettu tai vastaavissa tehtävissä toiminut työtön työnhakija, matkallasi kohti s… https://t.co/DcBlQhseWn

@TEK_akateemiset

.@TeemuHankamaki vastaa @KauppalehtiFi´n pääkirjoituksen tämänpäiväiseen kysymykseen ja toteaa, että nyt ei ole aik… https://t.co/r15ovwDn2p

6Akavalaisilla luottamusmiehillä keskimäärin 6 vuotta kokemusta luottamusmiehenä toimimisesta.