Maailman muuttajat

Tekkiläisten työ muuttaa maailmaa. Liity mukaan yhteisöön.
Jäsenedut
Jäsenedut

Uudistamme jäsenportaalin – jäsentietoihin kirjautuminen pois käytöstä

Tapahtumat

Helsinki
30.8.2018
MoW Stargate: Holodeck
Porkkalankatu 22
00180
Helsinki
Isähaaste-kampanja pyörähtää isosti käyntiin kick-off-tilaisuudessa torstaiaamuna 30. elokuuta! TEK on yksi haasteen aloittajista.
Näytä tapahtuma
Helsinki
30.8.2018
OAJ-Akava-talo, Valopiha-tila
Kellosilta 7
00520
Helsinki
TEK ja Suomen Ekonomit järjestävät yhteistyössä kolmeosaisen koulutuksen sosiaalisesta myynnistä (Social Selling). Tämä on sarjan kolmas ja viimeinen osa. Tilaisuudessa pohditaan sitä, millainen rooli sisällöillä tulisi olla modernin myynnin ja markkinoinnin tekemisessä.
Näytä tapahtuma
Helsinki
3.9.2018
TEK, Tekno-kabinetti (3.krs = jalankulkutaso)
Ratavartijankatu 2
00520
Helsinki
Yritysten pääomasta yhä suurempi osa on sidoksissa aineettomaan omaisuuteen. Koulutuksessa käydään läpi, mitä pitäisi tehdä, kun innovaatio yllättää ja mistä saa apua?
Näytä tapahtuma

@TEK_akateemiset

Joka 4. parhaassa työiässä olevista miehistä kokee hankaluuksia työn ja perhe-elämän yhteensovittamisessa. Se on li… https://t.co/CDHgp2tSgz

@TEK_akateemiset

Opiskelija, tiesitkö, että myös opintosi kerryttävät eläkettä? Eläkettä kertyy valmiista tutkinnosta enimmillään vi… https://t.co/znzRTeIepl

TEKin alkupalkkasuositus on 3700 €/kk

Selaa uutisia

Sinun jaksamisesi ja hyvinvointisi tähden

Teemu Hankamäki

Uusi työaikalaki on yksi viime vuosien tärkeimmistä lakiuudistuksista työelämässä. Moni TEKille tärkeä tavoite on toteutumassa.

Vähis auttaa opiskelijoita vaikuttamaan

Oletko järkkäämässä alueellasi isompaa tapahtumaa tai haluatko korjata jonkin epäkohdan? Ei hätää, meiltä löytyy sopiva kaveri avuksesi.

Isät sisuuntuivat perhevapaauudistuksen odottamiseen

Isähaasteen aloittajat TEK, Siili Solutions ja Knowit haastavat työnantajat kehittämään käytäntöjään isäystävällisemmiksi.

Eduskunta hyväksyi uuden liikesalaisuuslain

Uuden liikesalaisuuslain mukaan työntekijällä on oikeus kysyä neuvoa ammattiliitostaan ongelmatilanteissa.

Kotiin ei tarvitse lähteä tyhjin käsin

Kansainvälinen ISEF-tiedekilpailu antoi opettajalle vinkkejä työkurssin järjestämiseen ja herätti opiskelijoissa nälän tieteen mahdollisuuksia kohtaan.

Ministeri kaipaa asennemuutosta

Koulutus ja osaamisen kehittäminen olivat keskustelun ytimessä, kun opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen tapasi TEKin hallituksen. Erityisesti asenne matematiikkaa kohtaan puhutti.