Liity jäseneksi

Käytössäsi on parhaat tekniikan osaajien uraa tukevat asiantuntijat, palvelut sekä edut.
Liity jäseneksi

Mikä on TEK?

Tekniikan akateemiset TEK on diplomi-insinöörien, arkkitehtien ja vastaavan matemaattis-luonnontieteellisen tutkinnon suorittaneiden sekä näiden alojen opiskelijoiden ammattijärjestö. Jäsenenä saat paljon rahanarvoisia palveluita ja etuja itsellesi sekä pääset mukaan tekniikan osaajien yhteisöön. Klikkaa tästä lisätietoihin ja liity jäseneksi!

Ajankohtaista

Tapahtumat

19.1.2021
Maailmanparannusforum on uusi valmennusohjelma, jonka avulla kehität valmiuksia aikamme viheliäisten ongelmien ratkomiseen niin työssä kuin sen ulkopuolella. Inspiroivat asiantuntija-alustukset, ryhmäharjoitukset ja valmennuskertojen väliset itsenäiset reflektointitehtävät takaavat mahdollisuuden sukeltaa itseen ja ympäröivään yhteiskuntaan uusilla tavoilla.
Näytä tapahtuma
26.1.2021
Etätyöpaja (Zoom)
Tämä on ensimmäinen osa Tuloksellisen vuorovaikutuksen johtamisen kaksiosaista työpajaa. Tässä työpajassa harjoittelemme yhteistoiminnallista tavoitteiden asettamista ja itseohjautuvuuden vahvistamista valmentavalla johtamisotteella. Tule mukaan elämäsi hauskimpaan etävalmennukseen!
Näytä tapahtuma
27.1.2021
Online
Kiinnostava kesäduuni helposti? Tapaa tuleva työnantajasi virtuaalisessa rekrytointitapahtumassa!
Näytä tapahtuma
Selaa uutisia

Opiskelija, laske rimaa – vähempikin riittää

Miia Seppi

Moni opiskelija on stressaantunut tai huolissaan jaksamisestaan. "Laske rimaa" on erittäin hyvä neuvo uudelle vuodelle – opiskelijoille ja meille muillekin.

77% ex-nokialaisista on löytänyt uuden työpaikan

Nokian kriisivuosina 2009-2014 yhtiön Suomen yksiköistä lähti yli 21 300 henkilöä. 77 prosenttia lähteneistä on löytänyt uuden työpaikan, kertoo Elinkeinoelämän tutkimuslaitos ETLA:n tuore tutkimus.

Paikallinen sopiminen saa näyttää voimansa

Paikalliset palkkaratkaisut huolettavat jo nyt työnantajia. Huoli on toivottavasti ennenaikainen, sanoo Teemu Hankamäki ja kertoo, kuinka paikallinen sopiminen oikein toimii.

KOKO-kassa onnistui jäsenten mielestä paremmin kuin koskaan

KOKO on mitannut palveluidensa kehittämisen tueksi asiakastyytyväisyyttä systemaattisesti viimeiset kymmenen vuotta ja sai nyt kautta historiansa parhaimmat tulokset lähes jokaisella osa-alueella.

Työntekijöiden osallistaminen päätöksentekoon on kaikkien etu

Vain kaksi kolmasosaa niistä yrityksistä, joissa hallintoedustusjärjestelmää tulisi soveltaa, ovat ottaneet sen käyttöön. Suurimmaksi syyksi henkilöstöedustajat kokevat yrityksen johdon haluttomuuden.

Diplomi-insinöörin mediaanipalkka ylitti 5 000 euroa

Tekniikan akateemiset TEKin toiminnanjohtaja Jari Jokinen vaatii veroremonttia. – Ei ole kannustavaa, että yli puolet palkankorotuksesta menee suoraan verottajalle.

@TEK_akateemiset

RT @YTN_ry: Henkilöstöedustajamme, tutustu koulutuswebinaareihimme! Osallistu webinaareihimme - saat lisää varmuutta tekemisee… https://t.co/tUZCAylM6e

@TEK_akateemiset

RT @JokinenJari: Hienoa, että kv-opiskelijoiden rekrytointi saa palstatilaa. @FermNiko teki jo 2016 @TEK_akateemiset:lle DI-työn vas… https://t.co/OoNsxXbucZ

6Akavalaisilla luottamusmiehillä keskimäärin 6 vuotta kokemusta luottamusmiehenä toimimisesta.