Maailman muuttajat

Tekkiläisten työ muuttaa maailmaa. Liity mukaan yhteisöön.
Jäsenedut

Tapahtumat

Espoo
3.6.2019
A Grid, Jeti-Sali
Otakaari 5
Espoo
Tervetuloa juhlistamaan suomalaista tekniikan osaamista ja tapaamaan tekkiläisiä. Palkinnon jakajana ja puhujana tänä vuonna professori Esko Valtaoja.
Näytä tapahtuma
Helsinki
5.6.2019
Kulttuuritehdas Korjaamo, Vaunusali
Töölönkatu 51
00250
Helsinki
Perinteinen kesän aloittava Ilo irti yrittäjyydestä -tilaisuus järjestetään jo kymmenennen kerran. Palautteiden pohjalta teemaksi on valittu liiketoiminnan kehittäminen. Esitysten lisäksi tilaisuudessa on erinomainen mahdollisuus iloisiin kohtaamisiin ja kesästä nauttimiseen.
Näytä tapahtuma
Turku
6.6.2019
Ravintola Nooa
Läntinen Rantakatu 57
20100
Turku
Tervetuloa tutustumaan muihin tekniikan alan naisiin Aurajoen varrella!
Näytä tapahtuma

@TEK_akateemiset

RT @JokinenJari: Keskustelu jatkuu myös #EP-vaalien jälkeen. Mistä Euroopalle #kasvu'a, #työ'tä kestävyyttä ja turvaa muutokseen.… https://t.co/ODSSQ7qSVr

@TEK_akateemiset

RT @JokinenJari: Joka vuosi 20 000 suomalaista miestä tulee ensimmäistä kertaa isäksi. Jokaisen heidän kohdalla on mahdollisuus onni… https://t.co/HxjKGyxwyX

Tekkiläisen, asiantuntijana työskentelevän naisen euro on 95 snt

Selaa uutisia

Nosta markkina-arvoasi päivittämällä CV ja Tinder

DI Mintsu

Suomi putoaa vertailuissa tutkimuksen ja tuotekehityksen maana

TEKbaro 2019 osoittaa, että maailman kärki on karannut, vaikka Suomella on takanaan loistava menneisyys tutkimus- ja tuotekehitystoiminnassa.

Laatikon ulkopuolelta ongelman ytimeen

Piinkovaa osaamista ja luovaa ajattelua osoittaneet Jaakko Takala, Vihtori Sova, Petteri Haverinen ja Ville Rosendahl edustivat Suomea kansainvälisessä tiede- ja teknologiakilpailussa Yhdysvalloissa.

Vuosilomalaista entistä oikeudenmukaisempi

Vuosilomalain muutokset tulivat voimaan huhtikuun alusta.

Suomenkin suuret linjat päätetään EU:ssa – älä tuhlaa ääntäsi

Eurovaalit ovat maailman toiseksi suurimmat demokraattiset vaalit. Europarlamentilla on valtava vaikutus arkeemme – siksi ei ole yhdentekevää, kuka asioitamme siellä ajaa.

Työajan pidennys hiertää palkkaneuvotteluissa

Ylemmät toimihenkilöt YTN ja Teknologiateollisuus ry eivät päässeet sopuun kilpailukykysopimukseen kuuluneesta 24 tunnin palkattoman työajan pidennyksen poistamisesta.