TUKEA JA KILPAILUKYKYÄ

Jotta sinulla olisi paras mahdollinen työelämä.
Tutustu jäsenetuihin

Hae lakkoavustusta Helsingin yliopiston lakosta 31.3. mennessä.

Tapahtumat

Tampere
21.3.2018
Sokos Hotel Torni Tampere
Ratapihankatu 43
33100
Tampere
Työelämä on murroksessa ja esimiestyö muuttuu sen mukana. Oletko miettinyt, miten sinä voisit olla se esimies, joka toimii parhaalla mahdollisella tavalla, juuri tässä ajassa ja hetkessä? Tule urailtaan kuulemaan, miten innostat joukkosi huippusuorituksiin!
Näytä tapahtuma
Verkkokoulutus
1.3.2018
Verkkokoulutus
Verkkokoulutus
Koulutus on tarkoitettu yrittäjyyttä harkitseville tai vasta yrittäjiksi alkaneille asiantuntijoille.
Näytä tapahtuma
23.3.2018
Tukeeko suomalainen tekniikan alan yliopistokoulutus tulevaisuuden osaamistarpeita? Miten parantaa kv-opiskelijoiden integroitumista suomalaiseen työyhteiskuntaan? Miten kehittää opinnäyteyhteistyötä yliopistojen ja työnantajien välillä?
Näytä tapahtuma

@TEK_akateemiset

RT @TEM_uutiset: Helmikuun lopussa oli yhteensä 276 200 työtöntä työnhakijaa. Se on 56 000 vähemmän kuin vuotta aikaisemmin. Työttöm… https://t.co/Z1wO6Pyaf4

@TEK_akateemiset

Tärkeä asia #edunvalvonta on, että ei puhuta toisemme ohi vaan kuunnellaan ja yritetään ymmärtää. Tämä pätee niin e… https://t.co/VfXD89hNMC

Tekkiläisen, asiantuntijana työskentelevän naisen euro on 95 snt

Selaa uutisia

TEKin jäsenyys päihittää kassan jäsenyyden 6–0

Heikki Kauppi

Vertailimme järjestäytymisen eri vaihtoehtoja. Vertailu osoittaa, että TEKin jäsenyys tarjoaa todellisen työelämän turvaverkon, joka auttaa pärjäämään kaikissa urasi vaiheissa.

Toista kuunnellen parempaa edunvalvontaa

Neuvottelujärjestömme YTN:n teknologiateollisuuden uutta taustaryhmää luotsaa DI Mikko Jutila. Taustaryhmä päättää muun muassa alan edunvalvontatavoitteista.

Aika päivittää vanha matkavakuutus?

Onko sinulla jäsenetuhintainen OP:n matkavakuutus, joka on otettu ennen vuotta 2015? Jos on, niin vakuutus on nyt päivitettävä.

Tärkeää tietoa Arvopaperin ja Talouselämän digitilaajille

Jatkossa jäsenetutilaajien käytössä ovat myös lehtien uudistuneet digitaaliset palvelut.

TEKin hallituksen päätöksiä 7.3.2018

Hallitus valmisteli valtuuston kevätkokouksen päätettäviksi vietäviä asioita sekä käsitteli muun muassa ajankohtaisia työmarkkina-asioita.

Yliopistojen henkilöstöjärjestöt hyväksyivät sovintoesityksen

Järjestöt myös peruvat työtaistelutoimet, joista toinen oli uhkaamassa jo keskiviikkona 7. päivä ja seuraava 14. maaliskuuta.