Liity jäseneksi

Käytössäsi on parhaat tekniikan osaajien uraa tukevat asiantuntijat, palvelut sekä edut.
Liity jäseneksi

Mikä on TEK?

Tekniikan akateemiset TEK on diplomi-insinöörien, arkkitehtien ja vastaavan matemaattis-luonnontieteellisen tutkinnon suorittaneiden sekä näiden alojen opiskelijoiden ammattijärjestö. Jäsenenä saat paljon rahanarvoisia palveluita ja etuja itsellesi sekä pääset mukaan tekniikan osaajien yhteisöön. Klikkaa tästä lisätietoihin ja liity jäseneksi!

Ajankohtaista

Tapahtumat

26.1.2021
Etätyöpaja (Zoom)
Tämä on ensimmäinen osa "Tuloksellisen vuorovaikutuksen johtaminen" kaksiosaista työpajaa. Tässä työpajassa harjoittelemme yhteistoiminnallista tavoitteiden asettamista ja itseohjautuvuuden vahvistamista valmentavalla johtamisotteella. Tule mukaan elämäsi hauskimpaan etävalmennukseen!
Näytä tapahtuma
27.1.2021
Online
Kiinnostava kesäduuni helposti? Tapaa tuleva työnantajasi virtuaalisessa rekrytointitapahtumassa!
Näytä tapahtuma
2.2.2021
Etätyöpaja (Zoom)
Tämä on toinen osa Tuloksellisen vuorovaikutuksen johtaminen -työpajaa. Tässä työpajassa keskitytään palautteen antamiseen ja vastaanottamiseen sekä lisäämään myötätuntoista työotetta sekä itseä että toisia kohtaan. Tule mukaan elämäsi hauskimpaan etävalmennukseen!
Näytä tapahtuma
Selaa uutisia

Luovuutta ja hyvinvointia kevään urawebinaareista

Arja Lindfors

Uraillat ovat tarjonneet jäsenille tietoa ja oivalluksia erilaisista työelämään liittyvistä aiheista jo yli 20 vuoden ajan.

Tämä on jokaisen työpaikan asia

Yhdenvertainen työyhteisö antaa jokaisen olla oma itsensä. Kun työporukka koetaan turvalliseksi, tiimin luovuus, hyvinvointi ja tulos paranevat. Akava ja TEK ajavat yhdenvertaisuuslain uudistamista.

Unikorni on mieletön kokemus

Vuoden 2019 kilpailun voittaja Moona Kansanen kannustaa hyppäämään tuntemattomaan.

Kesätyöpaikkojen määrän odotetaan kasvavan 2021

Opiskelijat odottavat jo innolla tietoa kesän 2021 töistä. Elinkeinoelämän Keskusliiton mukaan kesätyöpaikkojen määrä romahti 2020, mutta tulevalle kesälle ennustetaan kasvua.

Pitäisikö työntekijän voida määrittää vapaa-aikansa itse?

EU-parlamentissa käsitellään aloitetta, joka antaisi työntekijälle oikeuden olla työviestien tavoittamattomissa vapaa-ajallaan. "Työn läikkyminen vapaalle on aito ongelma", sanoo TEKin Sirkku...

Työttömyysturva palaa ennalleen

Koronan takia työttömyysturvaan tehdyt määräaikaiset muutokset päättyvät vaiheittain.

@TEK_akateemiset

Turun yliopiston teknillinen tiedekunta aloitti toimintansa vuodenvaihteessa. Tämä Suomen uusin tiedekunta vastaa t… https://t.co/h5y5sQohKn

@TEK_akateemiset

RT @JokelaAnna: Sopia pitää, se on selvä. Hyvä silti pitää mielessä nykyjärjestelmän juurisyyt. Lainsäätäjä on arvioinut, ettei työ… https://t.co/MyMxf8aJ0b

DI:n mediaanipalkka oli vuoden 2020 lokakuussa 5 100 €