Liity jäseneksi

Käytössäsi on parhaat tekniikan osaajien uraa tukevat asiantuntijat, palvelut sekä edut.
Liity jäseneksi

Mikä on TEK?

Tekniikan akateemiset TEK on diplomi-insinöörien, arkkitehtien ja vastaavan matemaattis-luonnontieteellisen tutkinnon suorittaneiden sekä näiden alojen opiskelijoiden ammattijärjestö. Jäsenenä saat paljon rahanarvoisia palveluita ja etuja itsellesi sekä pääset mukaan tekniikan osaajien yhteisöön. Klikkaa tästä lisätietoihin ja liity jäseneksi!

Ajankohtaista

Tapahtumat

1.9.2021
Verkossa, Zoom
Onko sinusta juuri tullut esihenkilö? Oletko pohtinut, mitä kaikkia juridisia asioita sinun tulisi muistaa uudessa roolissasi? Tässä webinaarissa saat yleiskuvan työnantajan moninaisista oikeuksista ja velvollisuuksista.
Näytä tapahtuma
9.9.2021
Verkossa, Zoom
Futuristi Elina Hiltunen kertoo teknologian uusista mahdollisuuksista ja siitä, miten voimme teknologian avulla parantaa maailmaamme.
Näytä tapahtuma
15.9.2021
Nyt on tarjolla työkalut, joilla kasvaa uuden ajan myynnin ja markkinoinnin rockstaraksi! Petrin Materon puheenvuoro sytyttää kipinän työhösi ja vie tarkastelemaan omia työtapojasi pintaa syvemmältä.
Näytä tapahtuma
Selaa uutisia

Työlainsäädännön urbaanit legendat

Anna Mäki-Jokela

Työsuhdejuristin pöydälle tulee aina tasaisin väliajoin tiettyjä lainsäädäntöä koskevia uskomuksia tai urbaaneja legendoja.

Aalto-Helsinki iGEM team is exploring the gut-brain axis

A team from Aalto University and University of Helsinki is on their way to world's largest synthetic biology competition, iGEM. Their project focuses on the gut-brain axis and mental health.

TEKin mentorointipilotti toi tekniikan osaajat yhteen

Mentorointiohjelmassa sekä mentori että aktori voivat oppia itsestään uutta ja saada uutta suuntaa uralleen. Joskus osallistujat saavat ohjelmasta myös uuden ystävän.

Here’s how you can support a rainbow co-worker

A good ally talks about their positive attitude towards rainbow folks at the workplace, intervenes when people say discriminatory things and listens to minorities.

Sateenkaariliittolaisuus kannattaa

Keräsimme asiantuntijoilta konkreettisia keinoja, joilla voimme yhdessä rakentaa kestävämpää arkea.

Pyydä uusi kollega mukaan ja anna tilaa

Työyhteisöön mukaan ottaminen on konkreettista tekemistä, erilaisten näkemysten huomioimista ja toisen kuuntelemista, TEKin HR-johtaja Kati Johansson sanoo.

@TEK_akateemiset

RT @tyoterveys: Kesä on hyvää aikaa uuden oppimiselle! Tiesitkö, että Työterveyslaitos tarjoaa kaikille kiinnostuneille maksuttomia… https://t.co/6349oVk609

@TEK_akateemiset

RT @moocfi: Oletko miettinyt uutta tekemistä kesäksi? Aalto-yliopiston FITech101-kurssisarjassa on nyt osa mobiilisovellusten o… https://t.co/fRF8DMM2Hh

vastavalmistuneista 92 % valitsisi uudelleen DI/arkkitehtikoulutuksen.