Liity jäseneksi

Käytössäsi on parhaat tekniikan osaajien uraa tukevat asiantuntijat, palvelut sekä edut.
Liity jäseneksi

Mikä on TEK?

Tekniikan akateemiset TEK on diplomi-insinöörien, arkkitehtien ja vastaavan matemaattis-luonnontieteellisen tutkinnon suorittaneiden sekä näiden alojen opiskelijoiden ammattijärjestö. Jäsenenä saat paljon rahanarvoisia palveluita ja etuja itsellesi sekä pääset mukaan tekniikan osaajien yhteisöön. Klikkaa tästä lisätietoihin ja liity jäseneksi!

Ajankohtaista

Tapahtumat

11.6.2020
Tule tapaamaan Otaniemen startup-yrittäjiä virtuaalisesti!
Näytä tapahtuma
Selaa uutisia

Netti pursuaa laadukkaita kursseja

Tapio Heiskari

Mahdollisen talouskriisin seuraukset talouteen ovat aiheuttaneet lomautuksia ja irtisanomisia. Talouden myllerryksen vaikutukset voivat olla tekniikan akateemisten kannalta vasta alkamassa.

TEK näkyvästi mukana Helsinki Pride -viikolla

TEKillä on kunnia olla yksi Helsinki Priden yhteistyökumppaneista.

Ajankohtaistietoa TEKin jäsenille koronavirukseen liittyen

Päivitämme tälle sivulle ajankohtaistietoa koronaviruksen vaikutuksista mm. työsuhteen ehtoihin. TEKin kaikki kevään tilaisuudet on muutettu webinaareiksi tai siirretty.

TEKin jäsenet kokevat työttömyyden uhan pieneksi

Lomautuksia pidetään tekniikan yliopistokoulutettujen keskuudessa todennäköisempinä kuin irtisanomisia. Monet eivät ole huolissaan koronan vaikutuksesta työelämäänsä.

Lomautus – näin se toimii

Kokosimme perustiedot lomautuksesta ja väliaikaisista muutoksista, joita korona-virus on aiheuttanut lomautusta koskeviin pykäliin ja TES-kirjauksiin.

Yrittäjätulot kasvoivat – kevytyrittäjyydessä piilee yllätys

TEKin yrittäjäjäsenistä päätoimiset yrittäjät tienasivat 2019 keskimäärin noin 72 500 euroa ja sivutoimiset noin 9 700 euroa. Mediaanitulot olivat vastaavasti 60 100 ja 2 200 euroa.

@TEK_akateemiset

RT @JUKOry: Kunta-alan sopimusneuvotteluissa on syntynyt neuvottelutulos. Sopimuksen sisällöstä kerrotaan tarkemmin, kun kaikki… https://t.co/kosUovzZaZ

@TEK_akateemiset

TEKin urailloissa tänään puhumassa @f_Martela. Kiitos upealle puhujalle sekä aktiivisille osallistujille, että täst… https://t.co/RyYrXhFCCn

Tekkiläisen, asiantuntijana työskentelevän naisen euro on 95 snt