Maailman muuttajat

Tekkiläisten työ muuttaa maailmaa. Liity mukaan yhteisöön.
Jäsenedut
Jäsenedut

Uudistamme jäsenportaalin – jäsentietoihin kirjautuminen pois käytöstä

Tapahtumat

Pori
18.7.2018
Antinkatu 5
Pori
Valitseeko tulevaisuudessa tekoäly trumpit ja kansa putinit? Korvaako tekoäly poliitikot? Mistä kaikesta voimme antaa koneen päättää puolestamme?
Näytä tapahtuma
Helsinki
30.8.2018
OAJ-Akava-talo, Valopiha-tila
Kellosilta 7
00520
Helsinki
TEK ja Suomen Ekonomit järjestävät yhteistyössä kolmeosaisen koulutuksen sosiaalisesta myynnistä (Social Selling). Tämä on sarjan kolmas ja viimeinen osa. Tilaisuudessa pohditaan sitä, millainen rooli sisällöillä tulisi olla modernin myynnin ja markkinoinnin tekemisessä.
Näytä tapahtuma
Helsinki
3.9.2018
TEK, Tekno-kabinetti (3.krs = jalankulkutaso)
Ratavartijankatu 2
00520
Helsinki
Yritysten pääomasta yhä suurempi osa on sidoksissa aineettomaan omaisuuteen. Koulutuksessa käydään läpi, mitä pitäisi tehdä, kun innovaatio yllättää ja mistä saa apua?
Näytä tapahtuma

@TEK_akateemiset

Nuorille aikuisille työn ja perheen yhteensovittaminen on aiempaa huomattavasti tärkeämpää. Siksi haluamme, että… https://t.co/3egH18m7Tq

@TEK_akateemiset

RT @JokinenJari: Olemme mukana käynnistämässä #isähaaste'tta @TEK_akateemiset #työ #työelämä #perhe https://t.co/yGWJ4EfgI6

TEKin alkupalkkasuositus on 3700 €/kk

Selaa uutisia

Sinun jaksamisesi ja hyvinvointisi tähden

Teemu Hankamäki

Uusi työaikalaki on yksi viime vuosien tärkeimmistä lakiuudistuksista työelämässä. Moni TEKille tärkeä tavoite on toteutumassa.

Kotiin ei tarvitse lähteä tyhjin käsin

Kansainvälinen ISEF-tiedekilpailu antoi opettajalle vinkkejä työkurssin järjestämiseen ja herätti opiskelijoissa nälän tieteen mahdollisuuksia kohtaan.

Ministeri kaipaa asennemuutosta

Koulutus ja osaamisen kehittäminen olivat keskustelun ytimessä, kun opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen tapasi TEKin hallituksen. Erityisesti asenne matematiikkaa kohtaan puhutti.

Kilpailukielto- ja salassapitosopimusten ongelmat korjattava

TEKin mielestä on tärkeää, että kilpailukieltosopimusten käyttöä rajoitetaan selvästi. Lisäksi on välttämätöntä laatia säännökset salassapitosopimusten käytölle.

Nuorten osaajien forumissa jaettiin työelämäkokemuksia

Nuorten osaajien forum keräsi osallistujilta kiitosta. Oman toiminnan kehittäminen ja kokemusten jakaminen on ollut osallistujille tärkeää.

Yliopistouudistuksen herättämät ajatukset kansiin

Yliopistomaailman muutoksia ja tulevaisuuden haasteita puntaroiva ”Out of the Box” julkaistiin 6.6.2018 Aalto-yliopistolla.