Liity jäseneksi

Käytössäsi on parhaat tekniikan osaajien uraa tukevat asiantuntijat, palvelut sekä edut.
Liity jäseneksi

Mikä on TEK?

Tekniikan akateemiset TEK on diplomi-insinöörien, arkkitehtien ja vastaavan matemaattis-luonnontieteellisen tutkinnon suorittaneiden sekä näiden alojen opiskelijoiden ammattijärjestö. Jäsenenä saat paljon rahanarvoisia palveluita ja etuja itsellesi sekä pääset mukaan tekniikan osaajien yhteisöön. Klikkaa tästä lisätietoihin ja liity jäseneksi!

Ajankohtaista

Tapahtumat

4.3.2021
Online
Kiinnostaako kiertotalous? Tervetuloa kuulolle!
Näytä tapahtuma
4.3.2021
Insinöörit kestävyyshaasteiden ratkaisijoina - World Engineering Day nostaa esiin insinöörien roolia ilmastotyössä.
Näytä tapahtuma
9.3.2021
Luovuus on ihmiselle luontainen tapa toimia ja tapa nähdä ympäröivä maailma mahdollisuuksina. Lauri Järvilehto avaa tässä webinaarissa useimmat luovan työn kompastuskivet ja samalla tarjoaa konkreettisia työkaluja siihen, miten tuoda lisää luovuutta työyhteisöön. Tervetuloa mukaan kuuntelemaan!
Näytä tapahtuma
Selaa uutisia

Kunnat, antakaa rahan näkyä

Jussi-Pekka Teini

Tulevien kunnanvaltuutettujen täytyy tarttua ripeisiin ja kunnianhimoisiin ilmastotoimiin viipymättä. Tähän on lukuisia eri syitä. On korkea aika viedä loputtomat selvitykset ja tiekartat käytäntöön.

Kestävä kehitys puhuttaa Maailman insinööripäivänä

Insinöörit ovat keskeisessä roolissa kestävän kehityksen haasteiden ratkaisijoina. UNESCON teemapäivää vietetään Suomessa ensimmäistä kertaa.

Prokrastinoija haluaisi tehdä, mutta välttelee aloittamista

Prokrastinoija lykkää tehtäviin tarttumista, mutta työn pilkkominen pieniin osiin sekä sosiaalinen tuki voi auttaa.

Koronatukea ei tippunut uudelle yritykselle

Korona vaikutti myös konsernien toimintaan dramaattisesti.

”Suomessa pitäisi tehdä maailman parhaiten palkattua työtä”

Työvoimakustannuksista tinkimällä ei synnytetä pitkän tähtäimen kilpailuetua, sanoo Teemu Hankamäki. Palkanalennusten sijaan meidän tulisi puhua osaamisesta sekä tuotteiden ja palveluiden laadusta.

Diplomi-insinööri jokaiseen kunnanvaltuustoon

TEKin Juhani Nokela haluaa lisää ylempiä toimihenkilöitä ja yksityisellä sektorilla työskenteleviä mukaan kunnalliseen päätöksentekoon.

@TEK_akateemiset

RT @KiviojaMartti: Tämä on oikeasti kova juttu, lähtekäähän teekkarit ja kylterit joukolla mukaan. https://t.co/Ry1G6eRWVG https://t.co/k128f4NLvK

@Yrittajaklubi

RT @SuomenEkonomit: "Toivon, että voin omalta osaltani tai yritykseni kautta herätellä ihmisiä pohtimaan kulutustaan", kertoo #Unikorni… https://t.co/xv7GM0aHSq

Tekkiläisen, asiantuntijana työskentelevän naisen euro on 95 snt