Liity jäseneksi

Käytössäsi on parhaat tekniikan osaajien uraa tukevat asiantuntijat, palvelut sekä edut.
Liity jäseneksi

Mikä on TEK?

Tekniikan akateemiset TEK on diplomi-insinöörien, arkkitehtien ja vastaavan matemaattis-luonnontieteellisen tutkinnon suorittaneiden sekä näiden alojen opiskelijoiden ammattijärjestö. Jäsenenä saat paljon rahanarvoisia palveluita ja etuja itsellesi sekä pääset mukaan tekniikan osaajien yhteisöön. Klikkaa tästä lisätietoihin ja liity jäseneksi!

Ajankohtaista

Tapahtumat

15.4.2021
TEK Talks -tapahtumat pureutuvat yhteiskunnan suurten teknologiakysymysten ytimeen. Tapahtumat ovat kaikille avoimia, tervetuloa mukaan!
Näytä tapahtuma
22.4.2021
Online
Unikorni on Suomen Ekonomien ja Tekniikan akateemiset TEKin opiskelijoille suunnattu yrittäjyyskilpailu, jossa etsitään loistavia kaupallistettavissa olevia liikeideoita. Kilpailun tuomaristo koostuu menestyneistä suomalaisista enkelisijoittajista.
Näytä tapahtuma
27.4.2021
verkko
Haluatko kehittyä sosiaalisessa mediassa markkinoijana? Tuotatko jo sisältöä, mutta kaipaat toimintaan suunnitelmallisuutta ja tavoitteellisuutta ohjaamaan asiakkaat haluttuun toimintaan? Tai mahdollisesti sosiaalisen median markkinointi sujuu, mutta haluat oppia luomaan tehokasta sisältöä ja kohdentamaan maksetun mainonnan oikealle kohderyhmälle. Koulutus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita sosiaalisen median markkinoinnista ja Googlesta markkinointikanavana.
Näytä tapahtuma
Selaa uutisia

Uusi kasvu syntyy investointien lisäämisestä, ei veronkorotuksista

Jari Jokinen

Miten Suomi jatkaa tästä eteenpäin? Tämä on tärkein kysymys huhtikuussa käytävässä hallituksen puoliväliriihessä, jossa päätetään julkisen talouden suunnitelmasta vuosille 2022–2025.

Korona ei kurittanut vastavalmistuneita

Korona ei näytä vaikuttaneen merkittävästi vastavalmistuneiden työllisyyteen tai tyytyväisyyteen saatuun koulutukseen.

Hyvä työnantaja joustaa, kun työntekijä huolehtii läheisestään

Työsopimuslakiin ollaan kirjaamassa oikeus omaishoitovapaaseen. "Omaishoitovapaan tulisi kattaa ihmisen perhe laajasti. Myös ystäväänsä hoivaavan työntekijän hyvinvoinnista tulee huolehtia."

Korona heikensi tekniikan alan opiskelijoiden hyvinvointia

– Melkein puolet maan terävimmästä nuorisosta kokee hyvinvointinsa korkeintaan keskinkertaiseksi. Se on erittäin huolestuttava tulos, TEKin toiminnanjohtaja Jari Jokinen sanoo.

Koronapandemia laski globaalia sykettä

Puettavalla teknologialla voi kohentaa paitsi omaa hyvinvointia, myös kansanterveyttä, paljastaa Ouran tiedejohtaja Hannu Kinnusen väitöstyö.

Palkkanosturi paljastaa palkkoja

Vain Tekniikan akateemiset TEKin jäsenille tarkoitettu Palkkanosturi kertoo, kuinka paljon tekkiläiset keskimäärin tienaavat erilaisissa työtehtävissä ja eri toimialoilla.

@TEK_akateemiset

RT @SocSciHelsinki: Huomisessa TEK Talks -webinaarissa aiheena on erilaisten teknologiaratkaisujen (esim. algoritmien) eettisyys. Mukan… https://t.co/940sfTh66l

@TEK_akateemiset

Unikornin finaalissa 22.4. viisi tiimiä pitchaavat liikeideansa menestyvistä suomalaisista enkelisijoittajista koos… https://t.co/8wLz9bfPNE

DI:n mediaanipalkka oli vuoden 2020 lokakuussa 5 100 €