Palvelut

Olet ansainnut työelämän parhaat edut ja palvelut urasi tueksi!
Palvelut ja edut

Äänestä TEKin vaaleissa!

Äänestysaika 17.-30.3.2020 klo 24.00 asti

Ajankohtaista

Tapahtumat

31.3.2020
Tervetuloa mukaan keskustelemaan TEKin ja tekniikan alan yliopistojen kanssa koulutuksen monialaisuudesta #FPEE2020-webinaariin!
Näytä tapahtuma
31.3.2020
Miten löytää ja luoda merkityksellistä työtä itselle ja ympärilleen? Tiedätkö, mistä elementeistä työmotivaatio ja kokemus työn merkityksellisyydestä muodostuu? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen TEKin webinaarissa, jossa teemana on merkityksellinen työ. Mukaan voivat tulla kaikki TEKin jäsenet, niin opiskelija- kuin täysjäsenet.
Näytä tapahtuma
7.4.2020
Miten tunnistamme resilinessiä –omaa ja toisten? Miten resilienssi näkyy arjessa ja miten sitä voi vahvistaa? Tule kuulemaan näihin vastaukset TEKin urailtawebinaarissa!
Näytä tapahtuma
Selaa uutisia

Matematiikka ja minä

Arttu Piri

Luin lukiossa pitkän matikan ja fysiikan, koska olin aiemmin pärjännyt näissä aineissa kohtalaisesti ja hahmottanut myös, että tämä olisi jotenkin yleisesti ottaen järkevää.

Yliopistot saivat uuden työehtosopimuksen

Palkankorotukset ovat yleisen linjan mukaisia. Työehtosopimus on voimassa 1.4.2020–31.3.2022.

Ajankohtaistietoa TEKin jäsenille koronavirukseen liittyen

Päivitämme tälle sivulle ajankohtaistietoa koronaviruksen vaikutuksista mm. työsuhteen ehtoihin. TEKin kaikki kevään tilaisuudet on muutettu webinaareiksi tai siirretty.

Koronavirustilanteen vaikutus opiskelijoiden kesätöihin

Koronavirustilanne saattaa vaikuttaa myös opiskelijoiden kesätöihin. Ylläpidämme tällä sivulla usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia liittyen aiheeseen.

Nyt neuvotellaan julkisilla aloilla

Valtion, yliopistojen ja kuntien korkeakoulutettuja työntekijöitä edustava JUKO haluaa eroon kiky-tunneista. JUKO haluaa uudistaa perhevapaita sekä parantaa työhyvinvointia ja korvauksia matka-ajasta.

Orpo: Lisää julkista TKI-rahaa, eurot nykyisistä yritystuista

TEKin toiminnanjohtaja Jari Jokinen samoilla linjoilla: ”On hyvä, että yritys voi maksaa osinkoja, mutta olisi vielä parempi löytää tutkimuksen ja tuotekehityksen avulla kehittämiskohteita.”

@TEK_akateemiset

@TEK_akateemiset

Hyviä uutisia! Julkisen puolen työehtosopimusneuvotteluissa on tehty päänavaus. Sopimus on saatu aikaan yliopistoil… https://t.co/r4cu7e7REA

TEKin alkupalkkasuositus on 3 880 €/kk

Sisältönosto: 
Danske Bankin pankkipalvelut edullisesti TEKin jäsenille
Palkat
Sisältönosto iso: 
Palvelut ja edut
Global notification: 
suomi translation unavailable for Global notification.