TUKEA JA KILPAILUKYKYÄ

Jotta sinulla olisi paras mahdollinen työelämä.
Tutustu jäsenetuihin

Tapahtumat

Tampere
17.1.2018
TEK Lounge, Tietotalo (B110), Tampereen teknillinen yliopisto
Korkeakoulunkatu 1
33720
Tampere
Tiedätkö, mitä eroa on, jos työsopimuksessa lukee työpaikkana Tampere tai Suomi? Miten kilpailukielto vaikuttaa työmahdollisuuksiin työsuhteen jälkeen? Saat vastaukset Tampereen TEK Loungessa.
Näytä tapahtuma
Lappeenranta
22.1.2018
Sokos Hotelli Lappee
Brahenkatu 1
53100
Lappeenranta
Uraillan teemana on nopea ja hidas ajattelu eli automaattisen ja analyyttisen mielen vuorovaikutus sekä miten se näkyy toiminnassamme ja päätöksenteossa.
Näytä tapahtuma
Oulu
24.1.2018
Vanhan Paloaseman Ullakko
Kauppurienkatu 24
90100
Oulu
Neuvottelutaitoa! -urailta on suunnattu asiantuntijoille, esimiehille ja kaikille henkilöille, jotka neuvottelevat asiakkaiden tai yhteistyökumppaneiden kanssa.
Näytä tapahtuma

@TEK_akateemiset

RT @AkuKarjalainen: Hyviä välineitä omasta hyvinvoinnista ja työkunnosta huolehtimiseen saat TEKin kevään urailloista. #työhyvinvointi… https://t.co/tFz5vPTIHU

@TEK_akateemiset

Ei anneta työuupumuksen oireiden nakertaa hyvinvointiamme! ”Työntekijällä on esilletuomisvelvoite ja esimiehellä hu… https://t.co/2EN5PpJggz

vastavalmistuneista 87 % valitsisi uudelleen DI/arkkitehtikoulutuksen. 

Selaa uutisia

Työelämän laatu on kilpailuetu

Marko Kesti

Perinteinen työhyvinvointiajattelu olettaa, että suorituskyky paranee suoraviivaisesti työhyvinvoinnin kanssa. Todellisuudessa suorituskyvyn kasvu on pikemminkin eksponentiaalista.

Työkyvytön vai ei?

Työkyvyttömyys on kipeä asia. Vielä kipeämpi se on, jos työkyvyttömyyseläkettä hakee, mutta ei saa sitä. Miksi niin käy? Miten työkykyä arvioidaan työeläkeyhtiössä?

Insinöörikunnan unilukkari vuoden professoriksi

Palkittu Karl-Erik Michelsen on kunnostautunut teknologian ja muiden tieteenalojen sekä yhteiskunnan vuorovaikutuksen tutkijana.

JUKO haluaa selkeyttää yliopistojen työaikajärjestelmiä

Uudessa työehtosopimuksessa on turvattava olosuhteet yliopistojen laadukkaalle opetukselle ja tutkimukselle, korostaa JUKOn neuvottelupäällikkö Markku Kojo.

Rahoitusalalla lakko 4.–5.1.

Rahoitusalan lakko on alkanut tänään 4.1. kello 6.00 ja se jatkuu 5.1. kello 23.59 asti. Lakko koskee sekä toimihenkilötehtävissä että ylempien toimihenkilöiden tehtävissä toimivia TEKin jäseniä.

Tasapainoa uuden Tampereen yliopiston luomiseen!

Tekniikan akateemiset TEK jakaa Tampereen teekkareiden huolen siitä, voidaanko uusi Tampereen yliopisto nostaa Suomen johtavien yliopistojen joukkoon nyt suunnitellulla tiedekuntarakenteella.