Liity jäseneksi

Käytössäsi on parhaat tekniikan osaajien uraa tukevat asiantuntijat, palvelut sekä edut.
Liity jäseneksi

Mikä on TEK?

Tekniikan akateemiset TEK on diplomi-insinöörien, arkkitehtien ja vastaavan matemaattis-luonnontieteellisen tutkinnon suorittaneiden sekä näiden alojen opiskelijoiden ammattijärjestö. Jäsenenä saat paljon rahanarvoisia palveluita ja etuja itsellesi sekä pääset mukaan tekniikan osaajien yhteisöön. Klikkaa tästä lisätietoihin ja liity jäseneksi!

Ajankohtaista

Tapahtumat

Kuopio
24.9.2020
Sokos Hotelli Puijonsarvi
Minna Canthin katu 16
70100
Kuopio
Tule kuulemaan ja oppimaan, miten tekemällä oikeita asioita ja asioita oikein on mahdollista olla hyvässä kunnossa ja energinen arjessa.
Näytä tapahtuma
Lahti
28.9.2020
Sokos Hotelli Lahden Seurahuone
Aleksanterinkatu 14 1
15110
Lahti
Urailta soveltuu kaikille TEKin jäsenille, jotka ovat kiinnostuneita luomaan vakuuttavan LinkedIn-profiilin korostaakseen omaa asiantuntijuutta ja lisäämään omaa näkyvyyttä verkossa.
Näytä tapahtuma
30.9.2020
Kuinka otetaan käyttöön luovuus, ideat, positiivinen kyseenalaistaminen, rohkeus sekä hulluuskin oiviksi työkaluiksi epäonnistumisen pelkoa tai itsetunnon puutetta vastaan? Koronatilanteen vuoksi perinteinen Ilo irti yrittäjyydestä -tapahtuma on siirretty vuoteen 2021. Sen tilalla tarjoamme livestriiminä tämän Mato Valtosen esityksen.
Näytä tapahtuma
Selaa uutisia

Kun korvien välinen algoritmi pettää

Tapio Heiskari

Valkoihoinen ennen tummaihoista, mies ennen naista. Kuulostaa vähän 50-lukulaiselta? No, tällainen järjestykseen asettaminen on ihan normaalia myös näin vuonna 2020. Muoto vain poikkeaa 70 vuoden takaisesta.

Metropolista toiseen

MIT, Aalto, Tongji. Arkkitehti, professori Jarmo Suominen opettaa huippu­yliopistoissa kolmella mantereella ja rentoutuu piirtämällä seinille.

Rakenna hyvä yöuni jo päivällä

Nukkumisen taitoa voi harjaannuttaa samoin kuin muuta osaamista.

Älä käytä väärin matematiikkaa

Ilman matematiikkaa ei olisi ilmakehäntutkimusta, eikä ilman tutkimusta entistä vaikeampia kysymyksiä.

Maailman nopein palautusautomaatti

Pian palautusrahat voi saada suoraan kännykkäänsä.

Monta parasta ratkaisua

Sannamari Pilpolan Excel mallintaa Suomen energia­järjestelmän kehitystä tunti tunnilta vuoteen 2050. Päästöt­tömyyteen on monta eri reittiä.

@TEK_akateemiset

RT @AkavaRy: Akava Works julkaisee 25.9. aamulla tietoja vastavalmistuneiden työttömyydestä ja lomautuksista. Ylen aamussa klo 7… https://t.co/pmoWooMkOW

@TEK_akateemiset

Tuntuu vaikealta, tehdään silti. Tätä ajatusta viljelevä Mato Valtonen saapuu keskuuteemme (virtuaalisesti) ja jaka… https://t.co/a1zjrJOoZe

Tekkiläisen, asiantuntijana työskentelevän naisen euro on 95 snt