Kuva: Markus Sommers

Opiskelijajäsenyys

Liittymällä TEKiin opiskelijana pääset osaksi vahvaa tekniikan alan ammatillista yhteisöä.

 

TEKIn opiskelijajäsenyys on maksuton, joten liity jäseneksi!

TEK on Suomen suurin diplomi-insinöörien, arkkitehtien, tietojenkäsittelytieteiden ja luonnontieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneiden sekä suorittavien etu- ja palvelujärjestö. Pidämme jäsentemme puolia työmarkkinoilla ja tarjoamme monipuolisia palveluja ja etuja. Tekkiläisenä kuulut vahvaan tekniikan alan ammattilaisten yhteisöön.

TEKin opiskelijajäseneksi voi liittyä jokainen ensimmäistä yliopistollista tutkintoa diplomi-insinööriksi, arkkitehdiksi tai vastaavaa luonnontieteellistä tutkintoa opiskeleva henkilö (myös ulkomaisessa korkeakoulussa opiskeleva Suomen kansalainen).

Palvelut ja edut

Lähes kaikki TEKin palvelut ovat käytössäsi jo opiskeluaikana, vaikka jäsenyys on maksuton. Opiskelijajäsenenä saat muun muassa ammattilehtiä, ammattiliiton työmarkkinajuristit käyttöösi maksutta sekä apua työnhakuusi. Opiskeluaikana kannattaa varmistaa myös ansiosidonnainen työttömyysturva työttömyyskassan maksua vastaan.

 

Teekkarikulttuuri

Meillä on tupsulakki, haalarit ja Suomen parhaat wappuriennot. Ilahdutamme itseämme ja muita jäynillä, tempauksilla ja rakentamillamme teknisillä vempaimilla. Opiskelemme tekniikan aloilla yliopistoissa, joista valmistumme tulevaisuuden osaajiksi.

Lisää tietoa kulttuuristamme löydät teekkarit.fi-sivuilta, Teekkarit Facebook-sivulta sekä Teekkarit instagramista.

Ota meihin yhteyttä!

Asiasanat: