TEK Lounge

Liity jäseneksi

Tervetuloa mukaan yhteisöömme!

Jäsenenä käytössäsi on maan parhaat tekniikan osaajien uraa tukevat asiantuntijat, palvelut sekä edut. Jäsenenä saat paljon rahanarvoisia palveluita ja etuja itsellesi sekä pääset mukaan tekniikan osaajien yhteisöön.

Henkilökohtainen laki-, ura- ja palkkaneuvonta on käytettävissäsi, kun olet maksanut vähintään jäsenmaksun ensimmäisen erän.

Jos tutkintosi on suoritettu ulkomailla tai ei ole tekniikan alalta ja työskentelet tekniikan alalla Suomessa, voit hakea TEKin täysjäsenyyttä tällä lomakkeella. Lomakkeen lisäksi sinun tulee lähettää kopio tutkintotodistuksestasi sekä diploma supplementista osoitteeseen jasenpalvelu@tek.fiLähetäthän pyydetyt dokumentit kuukauden kuluessa, ilman niitä hakemustasi ei käsitellä. 

Jos tutkintosi on kesken mutta olet suorittanut noin kandidaatin tutkinnon (180 op) verran opintoja, voit hakea TEKin täysjäsenyyttä toimittamalla kopion opintosuoritusotteestasi osoitteeseen jasenpalvelu@tek.fi Lähetäthän sen kuukauden kuluessa, ilman sitä hakemustasi ei käsitellä.

Huomaathan, että samalla liityt TEKin kautta KOKO-kassaan. Kassaan voit liittyä, jos olet palkkatyössä ja palkastasi peritään Suomen työeläke-, sosiaaliturva- ja työttömyysvakuutusmaksut sekä ennakkopidätys. Yrittäjä ei voi liittyä KOKO-kassaan. Jos olet jo KOKO-kassan tai jonkun toisen kassan jäsen mainitse se lisätietoja kohdassa tai lähetä sähköpostia osoitteeseen jasenpalvelu@tek.fi 

 

Henkilökohtainen laki-, ura- ja palkkaneuvonta on käytettävissäsi, kun olet maksanut vähintään jäsenmaksun ensimmäisen erän.

Perustiedot

Osoite

Yhteystiedot

Sähköpostiosoitetta käytetään vain yhteydenpitoon sekä TEKin toiminnasta ja jäsenasioista tiedottamiseen.

Koulutus

Työpaikka

Suosittelija

Suositteliko sinulle TEKin jäsenyyttä toinen TEKin jäsen tai akavalaisen liiton henkilöstöedustaja (esim. luottamusmies)?
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni luovuttamisen TEKin yhteistyökumppaneille jäsenyyteen kuuluvien etujen ja palveluiden, kuten esimerkiksi vakuutusten ja ammattilehtien toimittamiseksi. TEK ei koskaan luovuta jäsenten henkilötietoja suoramarkkinointitarkoituksiin. Jäsenrekisterin tietosuojaseloste.