TUKEA JA KILPAILUKYKYÄ

Jotta sinulla olisi paras mahdollinen työelämä.
Tutustu jäsenetuihin

livestream: FUTURE-PROOF ENGINEERING EDUCATION 2018 OTANIEMESSÄ

Tapahtumat

Espoo
24.3.2018
Urban Mill
Betonimiehenkuja 3 E
02150
Espoo
Ohjelmassa on toiminnallisia tiederasteja, joilla tehdään hauskoja tutkimuksia oikeilla tutkijavälineillä. Lisäksi luvassa on Tutkija Piin uusi Hullunkuriset keksinnöt -tiedeshow. // Tapahtuma on täynnä, voit ilmoittautua jonoon.
Näytä tapahtuma
Kokkola
28.3.2018
Elokuvateatteri Bio Rex
Pitkänsillankatu 33
Kokkola
Tervetuloa TEKin ja IL:n yhteiseen työmarkkinailtaan!
Näytä tapahtuma
Vaasa
4.4.2018
Tørst Company
Hovioikeudenpuistikko 15
65100
Vaasa
Olemme kehittäneet Nuorten osaajien jäseniltoja saamamme palautteen pohjalta ja tänä keväänä luvassa on entistä enemmän verkostoitumista ja yhteistä pohdintaa työelämästä. Eiköhän lähdetä aftereille!
Näytä tapahtuma

@TEK_akateemiset

RT @InkeriRuuska: Työelämä- ja asiantuntijuus opinnot osa kaikkia tutkintoja @helsinkiuni @LeenaRipatti Loistavaa! #FPEE2018… https://t.co/VuQSpxbKFb

@TEK_akateemiset

RT @JimmyNylund: "Yksilön kykyjen, ideoiden, innostuksen ja tulevaisuuden toivon tukahtuminen olisi valtava tappio paitsi yksilöllis… https://t.co/XdlVT15g0s

TEKin alkupalkkasuositus on 3700 €/kk

Selaa uutisia

TEKin jäsenyys päihittää kassan jäsenyyden 6–0

Heikki Kauppi

Vertailimme järjestäytymisen eri vaihtoehtoja. Vertailu osoittaa, että TEKin jäsenyys tarjoaa todellisen työelämän turvaverkon, joka auttaa pärjäämään kaikissa urasi vaiheissa.

Vastavalmistuneilla valoisat näkymät

Suomi kouluttaa arvokkaita osaajia, mutta ulkomaalaistaustaisten ovet työelämään aukeavat nihkeästi.

Töissä oppii ratkaisemaan ongelmia

Opintojen aikana tehty oman alan työ täydentää vastavalmistuneen diplomi-­insinöörin ja arkkitehdin osaamista. Se myös auttaa vasta­valmistunutta työllistymään.

Mistä intoa luonnontieteisiin?

Matematiikka ja luonnontieteet ovat aineita, joihin syttyy kipinä itse tekemällä ja kokeilemalla. Maija Rukajärvi-Saarelan mukaan myös tiedekilpailut toimivat hyvinä sytykkeinä.

Toista kuunnellen parempaa edunvalvontaa

Neuvottelujärjestömme YTN:n teknologiateollisuuden uutta taustaryhmää luotsaa DI Mikko Jutila. Taustaryhmä päättää muun muassa alan edunvalvontatavoitteista.

Aika päivittää vanha matkavakuutus?

Onko sinulla jäsenetuhintainen OP:n matkavakuutus, joka on otettu ennen vuotta 2015? Jos on, niin vakuutus on nyt päivitettävä.