Porukka istuu portailla.

Starttaa yrittäjämatkasi – ja muista hyödyntää edut

|
Uutinen

TEKin jäsenenä käytössäsi on monipuolisia verkkovalmennuksia, lakineuvontaa ja alennuksia yrittäjyyteen. Olet myös tervetullut tapahtumiimme tutustumaan muihin yrittäjiin!

Tänä keväänä käynnistimme uuden Startti yrittäjyyteen -verkkovalmennuksen, joka koostuu viidestä osiosta: liiketoimintasuunnitelma, hinnoittelu, myynti, hyvinvointi ja verkostot.

Valmennus sopii erityisesti tuoreille yrittäjille tai yritystoimintaa vasta pohtiville, mutta omien toimintatapojen pohtimisesta ja terävöittämisestä on hyötyä missä yrittäjyyden vaiheessa tahansa.

Voit tarkistaa yrityksen perustamiseen tai yrittäjän työttömyysturvaan liittyviä asioita juristeiltamme.

Muissa verkkovalmennuksissamme voit tutustua esimerkiksi rahoituksen eri muotoihin ja alustatalouden perusteisiin.

Voit tarkistaa yrityksen perustamiseen tai yrittäjän työttömyysturvaan liittyviä asioita juristeiltamme. Lisäksi juristimme kommentoivat osakas- ja toimeksiantosopimuksia, joissa jäsenemme on henkilökohtaisesti osapuolena. Löydät vinkkejä osakas- ja toimeksiantosopimusten tekoon myös oppaistamme.

Rahanarvoisia alennuksia saat muun muassa UKKO- ja OP Kevytyrittäjä -palveluista sekä Holvin yritystilistä. Työterveyspalveluista etuja tarjoavat Terveystalo ja Täsmä Työterveys. Uusin etumme on Driim-valmennuskirjasto puoleen hintaan vuodeksi.

Tekkiläiset yrittäjät saavat Suomen yrittäjien palvelupaketin alennettuun hintaan 140 euroa per vuosi. Pakettiin kuuluu esimerkiksi veroneuvonta.

TEKin Yrittäjäklubissa ja yrittäjille suunnatuissa tapahtumissa pysyt ajan tasalla ajankohtaisista asioista ja pääset tutustumaan muihin yrittäjiin. Liittymällä Yrittäjäklubiin voit myös tilata yrittäjien uutiskirjeen, jonka lähetämme noin viisi kertaa vuodessa.

Löydä ilo

Akavalaiset yrittäjät AKYn tapahtumat ovat avoimia kaikille akavalaisten liittojen jäsenille. Webinaareissa on käsitelty muun muassa verotusta ja markkinointia.

Vuoden kohokohta on Ilo irti yrittäjyydestä -tapahtuma 5.6.2024 Helsingissä, teemana tekoäly.

Katso AKYn tapahtumat: aky.fi/tapahtumat