Liity jäseneksi

Käytössäsi on parhaat tekniikan osaajien uraa tukevat asiantuntijat, palvelut sekä edut.
Liity jäseneksi

Mikä on TEK?

Tekniikan akateemiset TEK on diplomi-insinöörien, arkkitehtien ja vastaavan matemaattis-luonnontieteellisen tutkinnon suorittaneiden sekä näiden alojen opiskelijoiden ammattijärjestö. Jäsenenä saat paljon rahanarvoisia palveluita ja etuja itsellesi sekä pääset mukaan tekniikan osaajien yhteisöön. Klikkaa tästä lisätietoihin ja liity jäseneksi!

Ajankohtaista

Tapahtumat

22.4.2021
Online
Unikorni on Suomen Ekonomien ja Tekniikan akateemiset TEKin opiskelijoille suunnattu yrittäjyyskilpailu, jossa etsitään loistavia kaupallistettavissa olevia liikeideoita. Kilpailun tuomaristo koostuu menestyneistä suomalaisista enkelisijoittajista.
Näytä tapahtuma
27.4.2021
verkko
Haluatko kehittyä sosiaalisessa mediassa markkinoijana? Tuotatko jo sisältöä, mutta kaipaat toimintaan suunnitelmallisuutta ja tavoitteellisuutta ohjaamaan asiakkaat haluttuun toimintaan? Tai mahdollisesti sosiaalisen median markkinointi sujuu, mutta haluat oppia luomaan tehokasta sisältöä ja kohdentamaan maksetun mainonnan oikealle kohderyhmälle. Koulutus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita sosiaalisen median markkinoinnista ja Googlesta markkinointikanavana.
Näytä tapahtuma
Selaa uutisia

Uusi kasvu syntyy investointien lisäämisestä, ei veronkorotuksista

Jari Jokinen

Miten Suomi jatkaa tästä eteenpäin? Tämä on tärkein kysymys huhtikuussa käytävässä hallituksen puoliväliriihessä, jossa päätetään julkisen talouden suunnitelmasta vuosille 2022–2025.

Mitä toimia esihenkilönä, kun alaisen läheinen menehtyy?

Suru voi olla yhtä suuri työhyvinvoinnin este kuin murtunut käsi. Tämä on noteerattu myös osassa työehtosopimuksista, joihin on kirjattu lyhyt palkallinen poissaolo työstä läheisen kuoleman johdosta.

Koronan nostattama yt-hyökyaalto meni ohi

Pahin näyttää olevan ohi, mutta kymmenet tuhannet ehtivät kärsiä.

Korona ei kurittanut vastavalmistuneita

Korona ei näytä vaikuttaneen merkittävästi vastavalmistuneiden työllisyyteen tai tyytyväisyyteen saatuun koulutukseen.

Hyvä työnantaja joustaa, kun työntekijä huolehtii läheisestään

Työsopimuslakiin ollaan kirjaamassa oikeus omaishoitovapaaseen. "Omaishoitovapaan tulisi kattaa ihmisen perhe laajasti. Myös ystäväänsä hoivaavan työntekijän hyvinvoinnista tulee huolehtia."

Korona heikensi tekniikan alan opiskelijoiden hyvinvointia

– Melkein puolet maan terävimmästä nuorisosta kokee hyvinvointinsa korkeintaan keskinkertaiseksi. Se on erittäin huolestuttava tulos, TEKin toiminnanjohtaja Jari Jokinen sanoo.

@TEK_akateemiset

Akavan yrittäjäpalkinto myönnetään vuosittain ansioituneelle yrittäjälle tai ammatinharjoittajalle. Kenet palkitaan… https://t.co/DDeNAQEODk

@TEK_akateemiset

Yle kirjoittaa omaishoitovapaasta, joka tarjoaisi 5 päivän palkattoman vapaan omaisen hoitamista varten. TEKin Sirk… https://t.co/MxbLHP0Yz8

TEKin alkupalkkasuositus on 3 980 €/kk