Liity jäseneksi

Käytössäsi on parhaat tekniikan osaajien uraa tukevat asiantuntijat, palvelut sekä edut.
Liity jäseneksi

Mikä on TEK?

Tekniikan akateemiset TEK on diplomi-insinöörien, arkkitehtien ja vastaavan matemaattis-luonnontieteellisen tutkinnon suorittaneiden sekä näiden alojen opiskelijoiden ammattijärjestö. Jäsenenä saat paljon rahanarvoisia palveluita ja etuja itsellesi sekä pääset mukaan tekniikan osaajien yhteisöön. Klikkaa tästä lisätietoihin ja liity jäseneksi!

Ajankohtaista

Tapahtumat

19.5.2021
verkko
Tässä webinaarissa käydään läpi sitä, mitä osakeyhtiön johdon vastuut käytännössä tarkoittavat.
Näytä tapahtuma
20.5.2021
Livestriimi
TEKin ja Danske Bankin yhteisessä tapahtumassa pohditaan oman talouden hallintaa, ensiasunnon hankintaa ja sijoittamista. Erityisesti pohditaan miten pienituloisena opiskelijana voit ryhtyä säästämään ja sijoittamaan. Tapahtuma on maksuton ja tarkoitettu kaikille TEKin jäsenille, joita sijoittaminen ja säästäminen kiinnostaa.
Näytä tapahtuma
Selaa uutisia

Sähköpostin kirjoittamisen vaikeus ja SP(L)OTPA

Matti Vähä-Heikkilä

Mailien kirjoittaminen tuottaa joskus kynnyksen tai näkymättömän seinän eteeni. Mistä pitäisi aloittaa ja miten muistan kaiken mainita?

Nuoret tutkivat viulun vibratoa ja Afrikan tähden strategioita

Meri Henell sekä Roope Palomäki, Markus Niemi ja Oskari Niemi voittivat Tutki-Kokeile-Kehitä-tiedekilpailun 2021 toisen asteen kilpailijoiden sarjan. Kilpailu järjestettiin virtuaalisena 23.4.2021.

Mitä johtajasopimuksesta pitää tietää?

Pääsäännön mukaan johtaja ei ole työehtosopimusten piirissä. Tämä tarkoittaa, että johtajasopimukseen on yleensä erikseen sovittava mm. lomarahasta tai palkantarkastuksista.

TEKin Nokela: ”Säästöt aloitettava muualta kuin tieteestä”

35 miljoonan euron säästötavoite pitää löytää muualta kuin tieteen rahoituksesta, vaatii TEK. "Tieteen rahoituksen leikkaus iskee lommon kilpailukykyymme", sanoo TEKin Juhani Nokela.

Unikorni pihatöitä välittävälle alustalle

TEKin ja Ekonomien järjestämän opiskelijoiden Unikorni -yrittäjyyskilpailun voitti Otto Honkasen, Erik Keitaanniemen ja Joonas Linbergin Jobile.

Mitä toimia esihenkilönä, kun alaisen läheinen menehtyy?

Suru voi olla yhtä suuri työhyvinvoinnin este kuin murtunut käsi. Tämä on noteerattu myös osassa työehtosopimuksista, joihin on kirjattu lyhyt palkallinen poissaolo työstä läheisen kuoleman johdosta.

@TEK_akateemiset

”Fiksujen ihmisten saaminen tänne on Suomen ainoa menestysstrategia. Tulevaisuutemme täytyy perustaa osaamiseen ja… https://t.co/Vc7io5J6nu

@TEK_akateemiset

Junctionin ja @aaltoventures'in Solve the Sustainable Development Goals -hackathonissa "Gender Equality" on TEKin j… https://t.co/Y0gRkG6ldS

DI:n mediaanipalkka oli vuoden 2020 lokakuussa 5 100 €