TUKEA JA KILPAILUKYKYÄ

Jotta sinulla olisi paras mahdollinen työelämä.
Tutustu jäsenetuihin

Tapahtumat

Oulu
24.1.2018
Vanhan Paloaseman Ullakko
Kauppurienkatu 24
90100
Oulu
Neuvottelutaitoa! -urailta on suunnattu asiantuntijoille, esimiehille ja kaikille henkilöille, jotka neuvottelevat asiakkaiden tai yhteistyökumppaneiden kanssa.
Näytä tapahtuma
Oulu
25.1.2018
OULUN YLIOPISTO, LINNANMAA
ERKKI KOISO-KANTTILAN KATU (R-OVI)
9057
Oulu
Tule ja tutustu TEKin palveluihin osastollamme 35! Kysy myös uravalmentajalta vinkkejä työnhakuun, CV:n päivitykseen tai pitchaukseen! Tule hakemaan parhaat vinkit siitä, miten lähestyt messuilla olevia rekrytoijia ja työnantajia.
Näytä tapahtuma
Helsinki
29.1.2018
Akava (OAJ)-talo, Valopiha tila
Kellosilta 7
00520
Helsinki
Uraillassa saat ideoita esityksen rakentamiseen, ymmärrät ihmismielen toimintaa ja oivallat tapoja, joilla saat yleisöstäsi irti kysymyksiä ja kommentteja. Lisäksi saat vinkkejä oman esiintymistaitosi kehittämiseen.
Näytä tapahtuma

@TEK_akateemiset

Monissa yrityksissä on saatu sovittua palkankorotuksista. Onnistuneita esimerkkejä löytyy, mutta monesti on menty… https://t.co/ZVAEweIkKR

@TEK_akateemiset

Monilla yksityisen sektorin aloilla syksyn #tes-kierros on saatu pakettiin. Ensimmäisten tietojen mukaan aikaansaad… https://t.co/WxFxpQ7ZAO

DI:n mediaanipalkka vakituisessa työsuhteessa oli vuoden 2016 lokakuussa 4790 €

Selaa uutisia

Työelämän laatu on kilpailuetu

Marko Kesti

Perinteinen työhyvinvointiajattelu olettaa, että suorituskyky paranee suoraviivaisesti työhyvinvoinnin kanssa. Todellisuudessa suorituskyvyn kasvu on pikemminkin eksponentiaalista.

Yritysten hyvä pöhinä ei näkynyt palkankorotuksissa

Uusien työehtosopimusten mukaan palkankorotuksista sovittiin paikallisesti työpaikoilla. Ensimmäisten tietojen mukaan aikaansaadut ratkaisut ovat varsin kirjavia.

Mitä aktiivimalli tarkoittaa tekkiläisen kannalta?

Omatoiminen osaamisen kehittäminen pitäisi ottaa paremmin huomioon, kun tulkitaan työttömän aktiivisuutta uudessa työttömyysturvan aktiivimallissa.

Työkyvytön vai ei?

Työkyvyttömyys on kipeä asia. Vielä kipeämpi se on, jos työkyvyttömyyseläkettä hakee, mutta ei saa sitä. Miksi niin käy? Miten työkykyä arvioidaan työeläkeyhtiössä?

Insinöörikunnan unilukkari vuoden professoriksi

Palkittu Karl-Erik Michelsen on kunnostautunut teknologian ja muiden tieteenalojen sekä yhteiskunnan vuorovaikutuksen tutkijana.

Rahoitusalalla lakko 4.–5.1.

Rahoitusalan lakko on alkanut tänään 4.1. kello 6.00 ja se jatkuu 5.1. kello 23.59 asti. Lakko koskee sekä toimihenkilötehtävissä että ylempien toimihenkilöiden tehtävissä toimivia TEKin jäseniä.