Maailman muuttajat

Tekkiläisten työ muuttaa maailmaa. Liity mukaan yhteisöön.
Jäsenedut

Tapahtumat

Vaasa
24.10.2019
VTS:n Ateljee
Koulukatu 41 A 13
65100
Vaasa
Tervetuloa tutustumaan Konstin toimintaan!
Näytä tapahtuma
Tampere
29.10.2019
Tampere-talo, Sonaatti - tila
Yliopistokatu 55
33100
Tampere
Tiedätkö, miten aivoja käytetään parhaalla mahdollisella tavalla? TEKin uraillassa käymme aivoja kuormittavien aikasyöppöjen kimppuun. Tule kuulemaan miten aikasyöpöt selätetään ja saavat kyytiä.
Näytä tapahtuma
Kuopio
29.10.2019
Original Sokos Hotel Puijonsarvi
Minna Canthin katu 16
70100
Kuopio
Yritykset luovat uutta työtä ja kasvua. Mikä tekee menestyvän yrityksen? Millaisia ominaisuuksia yrittäjältä vaaditaan? Miten tuetaan yrittäjän jaksamista?
Näytä tapahtuma

@TEK_akateemiset

Yhteiskuntasuhdejohtajamme Juhani on päässyt perinneherkun makuun. Maailma muuttuu, mutta kampaviineri pysyy.… https://t.co/4L7Ija8Wts

@TEK_akateemiset

Jokaisen tytön ja pojan tulee voida itse päättää, minkä parissa ja millä alalla haluaa tehdä työtä. Lisää poikia hu… https://t.co/JcXN6wsSox

vastavalmistuneista 87 % valitsisi uudelleen DI/arkkitehtikoulutuksen. 

Selaa uutisia

Kivinen tie kohti hiilineutraalia Suomea

Jussi-Pekka Teini

Suomen ilmastopaneeli maalasi syysseminaarissaan kuvaa Suomen matkasta kohti hallituksen asettamaa tavoitetta hiilineutraaliudesta 2035.

Kimmo Alkio: Työelämästä tulee huonoa ilman jatkuvaa oppimista

Jos aiot selviytyä työelämässä, sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin ottaa jatkuva oppiminen osaksi elämää. Näin tiivisti sanomansa Tieto oyj:n toimitusjohtaja Kimmo Alkio.

Naisia vievät huipulle oma tahto ja työpaikan asenteet

Naiset ovat vieläkin harvinaisuus johtoryhmissä. Työpaikoilla asetetut tavoitteet ja tasa-arvoa tukevat rakenteet tehoavat. Omasta kiinnostuksesta ja osaamisesta kannattaa myös kertoa.

Joustotyöaika antaa vapautta ja vastuuta

Joustotyössä vähintään puolet työajasta voi olla sellaista, jonka ajasta ja paikasta työntekijä saa itse päättää. Omaa työaikaa on joustotyössä seurattava tarkasti.

Suomalaisnuoret menestyivät EU:n tiedekilpailussa

Olli Järviniemen matemaattinen tutkimus tuli toiseksi arvostetussa EUCYS- tiedekilpailussa Bulgariassa. Ronja Holopaisen kehittämä ekologinen kuukautissuoja sai erikoispalkinnon.

Henrik Muukkonen vahvistamaan TEKin viestintää

Muukkonen tuo TEKiin lisää journalistista osaamista.