Urapalvelut

Voit käyttää TEKin urapalveluita työelämäsi kaikissa käänteissä. Kun mietit työtäsi, uraasi tai tulevaisuuttasi - ota yhteyttä meihin!

TEKin urapalvelut palvelee sinua urasi eri vaiheissa. Käytössäsi on tietoa, työkaluja ja webinaareja. Uravalmentajamme antavat henkilökohtaista ura- ja työnhakuvalmennusta. Tarjoamme tässä vallitsevassa poikkeustilanteessa lisää verkkovalmennuksia ja täsmätietoa työnhakusi tueksi.

Sähköiset palvelut ovat käytettävissäsi heti jäsenyyden hyväksymisen jälkeen. Henkilökohtaiset urapalvelut ovat käytettävissäsi, kun olet maksanut vähintään jäsenmaksun ensimmäisen erän.

"Opiskelin töiden ohella maisterivaihetta. Lähdin kartoittamaan mitä töitä olisi tarjolla. Sain nopeasti kaksi rekryprosessia päätöksenteko-vaiheeseen asti, ja niiden lisäksi silloinen työantaja tarjosi töitä. Otin TEKin asiantuntijaan yhteyttä ja pallottelin ajatuksia itseni ja uran kannalta. Sain ensin apua CV:n ja työhakemuksen tekemiseen. Sen jälkeen sain sparriapua päätöksentekoon sekä apua työsopimuksen sisältöön liittyvissä asioissa. Sain siis apua koko työnhakuputkeen ja olen erittäin tyytyväinen siitä."

Anonyymi jäsenpalaute

TEKin jäsenetuihin sisältyviin kumppanipalveluihin ja kumppanien tarjoamiin etuihin sovelletaan ko. palveluntarjoajan palvelua ja tietosuojaa koskevia ehtoja.

Asiasanat: