Tulevaisuus, post it, yhteistyö, tiimi

Mahdollisia tulevaisuuksia

Mistä unelmoit? Mitä kaikkea tulevaisuutesi voisi pitää sisällään?

Elämää ja omia tekemisiä niin ammatillisesti kuin muutenkin on hyvä suunnitella ja ennakoida. Vaikka tulevaisuutta ei voi täysin hallita tai ennustaa, on mahdollista kehitellä erilaisia visioita ja asettaa tulevaisuudelle omia tavoitteita.

Voit löytää ja määritellä omat unelmasi vain itse. On myös luontevaa, että unelmasi ja suunnitelmasi tulevaisuutesi suhteen muuttuvat ja tarkentuvat ajan myötä. Siksi niitä on hyvä palata pohtimaan aika ajoin.

Silloinkin, kun työelämä heittää asioita tiellesi odottamatta, olet niihin valmistautuneempi, kun olet pohtinut omia tavoitteitasi ja mahdollisia tulevaisuuksiasi jo ennakolta. Valmistautuneena osaat myös paremmin huomata ja tarttua työurasi varrella eteesi tuleviin uusiin mahdollisuuksiin.  

Uravalmentajiemme vinkit ovat jäsentemme käytettävissä ja ne löytyvät tästä, kun kirjaudut sivustolle. Jos et ole vielä jäsen, liity sivun yläkulmasta!

Henkilöt valmennuksessa

Tutustu TEKin urateemaisiin tapahtumiin ja valmennuksiin

Jos oman uran suunnittelu kiinnostaa, kannattaa tutustua esimerkiksi Bold by Design -verkkovalmennukseen tai Ekaa kertaa esihenkilönä -valmennukseen. Ajankohtaiset valmennukset ja tapahtumat löydät tapahtumakalenterista. 

Siirry tapahtumakalenteriin
Avainsanat: