Uravalmennus toimistolla, kaksi henkilöä

Henkilökohtainen uravalmennus

Oletko jumissa työnhaussa? Onko uran suunta hakusessa? TEKin uravalmentajat ovat oivallisia kanssa-ajattelijoita, jotka auttavat eteenpäin!

Uravalmennuksessa voit suunnitella työnhakuasi tai pohtia oman urasi suuntaa luottamuksellisesti kahdenkesken TEKin uravalmentajan kanssa. Henkilökohtainen valmennus on ratkaisukeskeistä ja pohjautuu sinun tarpeisiisi.  Henkilökohtainen uravalmennus on tarjolla TEKin täysjäsenille. 

Voit pohtia työhön ja omaan uraasi liittyviä asioita erilaisten työkalujen ja valmennusten avulla jo ennen kuin tulet henkilökohtaiseen valmennukseen. Esimerkiksi työnhaun dokumenttien laadinnassa sinua auttavat:

CV- ja hakemusohjeemme

Vinkkimme ja työkalumme työnhakuun

Monipuoliset verkkovalmennuksemme

Tarjoamme myös ohjattuja verkkovalmennuksia, urailtoja sekä kattavan webinaaritallenteiden kirjaston. Ajankohtaiset valmennukset ja tapahtumat sekä menneiden tapahtumien tallenteet löytyvät tapahtumakalenterista.

Valmennuksesta saat uusia näkökulmia

Henkilökohtaisessa uravalmennuksessa voit selkeyttää omia toiveitasi ja tavoitteitasi, rakentaa toimintasuunnitelmaa tai käsitellä yksittäistä työnhakuusi liittyvää teemaa. Valmennus sisältää alkukartoituksen (30 min.) sekä käsiteltävien teemojen määrästä riippuen, 1 – 3 keskustelua (á 30 – 60 min.) uravalmentajan kanssa sekä välitehtäviä tilanteen mukaan. Jos haluat keskustella tilanteestasi uravalmentajan kanssa, lähetä meille viesti OmaTEKin asiointikanavan kautta.

Valmennuksen teemoja voivat olla esimerkiksi:

  • Ammatillinen osaaminen, kehittyminen, motivaatio ja hyvinvointi
  • Työpaikan tai tehtävän vaihtaminen ja uralla eteneminen
  • Mistä avoimia työpaikkoja löytyy? Työnhaun kanavat, piilotyöpaikat
  • Työnhaun dokumentit (CV, hakemus, LinkedIn-profiili)
  • Ammatillinen verkostoituminen
  • Työhaastattelu
  • Ulkomaan työnhaku
  • Työelämään paluu perhevapaiden, sairausloman tai muun vapaan jälkeen 
  • Organisaatiomuutokset ja YT-tilanteisiin liittyvä työnhaku 
Lähetä viesti OmaTEKin asiointikanavassa

Jos haluat keskustella tilanteestasi uravalmentajan kanssa, jätä meille yhteydenottopyyntö OmaTEKin asiointikanavan kautta. Liitäthän mukaan yhteydenottoosi liittyviä tiedostoja, kuten CV:n tai työhakemuskirjeen. 

Lähetä viesti