Uravalmennus toimistolla, kaksi henkilöä

Urasuunnitelma

Urasuunnitelma on raami oman urasi kehittymiselle.

Oman uran suunnittelun tavoite on muodostaa raameja tai rautalankamalleja siitä, millaisia ammatillisia tulevaisuuksia sinulla voisi olla, tai miten urasi voisi kehittyä sinulle merkitykselliseen suuntaan.

Pääosassa ovat sinun omat ajatuksesi – eivät läheistesi, kollegojesi tai tuttujesi valinnat tai median hypetys. Urasi rautalankamallit kehittyvät, muotoutuvat ja rikastuvat omien työelämän kokemustesi ja ammatillisen kasvusi myötä. Suunnittelun tarkoitus ei ole lyödä lukkoon koko seuraavia 50 vuottasi työelämässä, vaan saada sille kiintopisteitä. Mikä voisi olla sinulle hyvä ammatillinen kiintopiste lyhyellä aikavälillä? Entä pidemmällä?  

Uravalmentajiemme vinkit ovat jäsentemme käytettävissä ja ne löytyvät tästä, kun kirjaudut sivustolle. Jos et ole vielä jäsen, liity sivun yläkulmasta!

Uravalmennus toimistolla, kaksi henkilöä

Tutustu TEKin urateemaisiin tapahtumiin ja valmennuksiin

Jos oman uran suunnittelu kiinnostaa, kannattaa tutustua esimerkiksi Bold by Design ja Mielitkö maailmalle? -verkkovalmennuksiin tai Ekaa kertaa esihenkilönä -valmennukseen. Ajankohtaiset valmennukset ja tapahtumat löydät tapahtumakalenterista. 

Siirry tapahtumakalenteriin
Henkilön auttaminen työnhakuprosessissa

Oletko työnhaussa?

Jos uuden työpaikan löytäminen on ajankohtaista, hyödynnä kattavaa tieto- ja työkalupakkiamme työnhaun tueksi. Uravalmentajiemme vinkit auttavat löytämään uusia työmahdollisuuksia, viilaamaan työnhakudokumentteja ja onnistumaan haastattelussa.

Lue lisää
Avainsanat: