Maailman muuttajat

Tekkiläisten työ muuttaa maailmaa. Liity mukaan yhteisöön.
Jäsenedut

Tapahtumat

Pori
18.7.2019
Purje-lava, Raatihuoneenpuisto
Hallituskatu
Pori
Kiinnostus luonnontieteellis-matemaattisia aineita kohtaan laskee. Samalla nuoret ovat entistä kiinnostuneempia tekemään merkityksellistä työtä ja keksimään ratkaisuja ilmastonmuutokseen. Miten tämä yhtälö ratkaistaan? Vastauksia etsitään SuomiAreenalla 18.7. klo 16-17.
Näytä tapahtuma
Tampere
23.8.2019
Tampere-talo
Yliopistonkatu 55
33100
Tampere
TBM-19 on täynnä valtakunnan tunnetuimpia myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia. Tapahtumapäivä tulee tarjoamaan huippulaadukkaita, mielenkiintoisia ja innostavia puheenvuoroja monesta eri näkökulmasta.
Näytä tapahtuma
Kuopio
23.8.2019
Kuopio
Tervetuloa mukaan Kuopion Teknillisen Seuran excursiolle ja tutustumaan Kuopioon!
Näytä tapahtuma

@TEK_akateemiset

Tänään #SuomiAreena´lla käytiin kiinnostava keskustelu osaajien saamisesta Suomeen ja monimuotoisuuden hyödyntämise… https://t.co/lbzryfykTL

@TEK_akateemiset

RT @TomiJKorhonen: Jos jäi aamulla näkemättä Isänmaan toivot -keskustelu, huoli pois; keskustelu on katsottavissa täältä:… https://t.co/jhdqM9VCcG

TEKin alkupalkkasuositus on 3780 €/kk

Selaa uutisia

Jatkuva oppiminen mainittu

Tapio Heiskari

Julkisuudessa keskustellaan paljon siitä, mitä saa sanoa ja saako mitään enää sanoa.

SuomiAreenalla kysyttiin: Mistä tulevaisuuden huippuosaajat?

Suomi on Japanin ohella maailman nopeimmin ikääntyviä maita. Yksi tärkeimmistä keinoista vastata ikääntymisen tuomiin haasteisiin on työperäisen maahanmuuton lisääminen. Teknologiateollisuuden selvityksen...

SuomiAreenalla kysyttiin: Mistä tulevaisuuden huippuosaajat?

Suomi on Japanin ohella maailman nopeimmin ikääntyviä maita. Yksi tärkeimmistä keinoista vastata ikääntymisen tuomiin haasteisiin on työperäisen maahanmuuton lisääminen.

Uusi tavaramerkkilaki tuli voimaan toukokuun alusta

Uusi 1.5.2019 voimaan astunut tavaramerkkilaki helpottaa tavaramerkin kumoamisessa noudatettavaa menettelyä.

Ulkomaat kutsuvat seikkailuun

Ulkomaille lähtö houkuttelee tekkiläisiä sekä ammatillisen kehittymisen että seikkailun vuoksi. Suomesta lähdetään useimmin Eurooppaan, Yhdysvaltoihin ja Aasiaan. Pidemmät päivät näkyvät palkassa.

Löydät jäsenkorttisi uudistuneesta TEK Mobile -sovelluksesta

Kirjautumalla TEK Mobileen (iOS tai Android) pääset jäsenkortin lisäksi käyttämään TEKin palkkanosturia ja GoinGlobal-palvelua sekä päivittämään sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.