Liity jäseneksi

Käytössäsi on parhaat tekniikan osaajien uraa tukevat asiantuntijat, palvelut sekä edut.
Liity jäseneksi

Mikä on TEK?

Tekniikan akateemiset TEK on diplomi-insinöörien, arkkitehtien ja vastaavan matemaattis-luonnontieteellisen tutkinnon suorittaneiden sekä näiden alojen opiskelijoiden ammattijärjestö. Jäsenenä saat paljon rahanarvoisia palveluita ja etuja itsellesi sekä pääset mukaan tekniikan osaajien yhteisöön. Klikkaa tästä lisätietoihin ja liity jäseneksi!

Ajankohtaista

Tapahtumat

Oulu
28.10.2020
Oulu
In Finland, many aspects of working life are regulated by the law. Come and learn how this impacts you and your employment.
Näytä tapahtuma
29.10.2020
verkko
Mitä etäjohtaminen on ja miten se eroaa lähijohtamisesta? Miten yhdistää itsensä johtaminen ja yrittäjyys? Entä miten etätyöt vaikuttavat työyhteisöön, hyvinvointiin ja aivojen toimintaan?
Näytä tapahtuma
3.11.2020
verkko
TEKin Yrittäjäklubin / Yrittäjyysakatemian koulutuksessa kerrotaan, miten jokainen yritys voi kehittää omaa myyntiprosessiaan. Koulutus on suunnattu yrittäjille, myyjille, myyntipäälliköille, myyntijohtajille tai muille myynnistä kiinnostuneille,
Näytä tapahtuma
Selaa uutisia

Yhdenvertaisuudessa tärkeintä on tahto tehdä oikein

viestintä monimuotoisuus
Sanna Putila

Viestintä ja markkinointi ei ikinä voi olla vain päälle liimattua, vaan sen tulee heijastaa aitoa työpaikan kulttuuria. Tämän päivän läpinäkyvässä maailmassa epäautenttisella viestinnällä on lyhyet jäljet.

”Tekniikan alalla ei tarvitse sopia yhteen muottiin”

Uchenna Ikegwuonu päätyi tekniikan alalle mutkan kautta. Hän kannustaa naisia ja eri taustoista tulevia ihmisiä suhtautumaan alaan ennakkoluulottomasti.

TEK palkitsee hyvinvointiteoista

Hyvinvointituutoroinnin opas neuvoo opiskelijoita, miten voi pitää huolta omasta hyvin­voinnistaan.

Hyvä jätkä vai työyhteisön poikkeus?

Tekniikan alan maskuliininen kulttuuri rajaa edelleen sitä, minkälaiset ihmiset päätyvät alalle opiskelemaan ja myöhemmin töihin. Työyhteisöillä on suuri vastuu tehdä yhteisöistä avoimia kaikille.

Mitä työnantaja voi yksipuolisesti muuttaa työsuhteessa?

Sopimuksen kumpikaan osapuoli ei voi ilman toisen osapuolen suostumusta muuttaa sopimuksen olennaista ehtoa.

Litiumioni-akkujen ikitutkija

Kemian professori Ulla Lassi nauttii akateemisuudesta ja siitä, että työn tulokset ovat hyödynnettävissä teollisesti.

@TEK_akateemiset

RT @HennaVirkkunen: Ilo olla mukana @TEK_akateemiset keskustelussa #GreenDeal vaikutuksista tekniikan alalle Ohjelma voi oikein toteut… https://t.co/mozrTXgZ6J

@TEK_akateemiset

Nyt pistetään Insta uusiksi, kun professori @SamuliSiltanen näyttää, miten omia filttereitä voi tehdä matematiikkaa… https://t.co/OypqeaY7xH

7/2020 tekniikan alan yliopistokoulutettujen työttömyys oli 3,6 %