Liity jäseneksi

Käytössäsi on parhaat tekniikan osaajien uraa tukevat asiantuntijat, palvelut sekä edut.
Liity jäseneksi

Mikä on TEK?

Tekniikan akateemiset TEK on diplomi-insinöörien, arkkitehtien ja vastaavan matemaattis-luonnontieteellisen tutkinnon suorittaneiden sekä näiden alojen opiskelijoiden ammattijärjestö. Jäsenenä saat paljon rahanarvoisia palveluita ja etuja itsellesi sekä pääset mukaan tekniikan osaajien yhteisöön. Klikkaa tästä lisätietoihin ja liity jäseneksi!

Ajankohtaista

Tapahtumat

6.9.2021
Verkossa
Rekryboosteri on verkossa toimiva, vuorovaikutteinen työnhakuvalmennus ja kohtaamispaikka työttömille työnhakijoille. Voit osallistua Rekryboosteri-ryhmiin asuinpaikkakunnastasi riippumatta!
Näytä tapahtuma
28.9.2021
Verkossa, striimi
Kiitollisuus ei ole vain herkkäuskoisten höpinää. Kiitollisuus on tutkitusti valtava voima, joka parantaa terveyttä ja elinvoimaa, vahvistaa itsetuntoa, lisää onnellisuutta, parantaa ihmissuhteita ja kyllä, auttaa onnistumaan ja menestymään.
Näytä tapahtuma
30.9.2021
verkko
Koulutuksessa saat tietoa Instagramin ja Facebookin uusista ominaisuuksista ja opit kääntämään ne voitoksi markkinoinnissa.
Näytä tapahtuma
Selaa uutisia

Uhraan turhaan uneni mitalille

DI Mintsu

Lopussa ei siinnä mitään ultimaattista palkintoa, jonka saa, kun elämän on suorittanut menestyksekkäästi läpi.

Kahdeksan kysytyintä lakikysymystä

Tekkiläinen ottaa yhteyttä TEKin työsuhdejuristeihin usein silloin, kun on aika vaihtaa työpaikkaa.

LUT selviytyy koronasta rempseällä tiedottamisella

LUT-yliopiston rehtori Juha-Matti Saksa rakentaa yliopiston yhteishenkeä persoonallisella viestinnällään.

Yliopistoissa rutkasti yrittäjyyskursseja

Tekniikan alojen opiskelijoille on tarjolla monenlaisia yrittäjyystaitoihin keskittyviä kursseja kaikissa yliopistoissa.

Lisää ikää litiumakuille

Juho Heiska kehitti väitöstyössään orgaanisia ohutkalvopinnoitteita, jotka voivat tulevaisuudessa ratkoa akkuvalmistuksen ympäristöongelmia – ja moninkertaistaa akkujen eliniän.

Viisi saa mainetta, yksi myös mammonaa

Suomalaisen insinöörityöpalkinnon finalistit 2021 ovat tässä. TEK ja Tekniska Föreningen i Finland TFiF palkitsevat voittajan 30 000 eurolla.

@TEK_akateemiset

Kannustetaan tekniikan alan työpaikkoja korjaamaan toimintansa reiluksi, jos tarvetta on. Alalla on jo hyviä esimer… https://t.co/H0K7N7kHn8

@TEK_akateemiset

Uusi ja uudistunut TEK-lehti on ilmestynyt! Lehdestä voit lukea muun muassa luottamusmiehen tehtävistä, Suomalaisen… https://t.co/JXBSCA8gHL

vastavalmistuneista 92 % valitsisi uudelleen DI/arkkitehtikoulutuksen.