Liity jäseneksi

Käytössäsi on parhaat tekniikan osaajien uraa tukevat asiantuntijat, palvelut sekä edut.
Liity jäseneksi

Mikä on TEK?

Tekniikan akateemiset TEK on diplomi-insinöörien, arkkitehtien ja vastaavan matemaattis-luonnontieteellisen tutkinnon suorittaneiden sekä näiden alojen opiskelijoiden ammattijärjestö. Jäsenenä saat paljon rahanarvoisia palveluita ja etuja itsellesi sekä pääset mukaan tekniikan osaajien yhteisöön. Klikkaa tästä lisätietoihin ja liity jäseneksi!

Ajankohtaista

Tapahtumat

11.6.2020
Come and meet startup professionals in a virtual summer celebration!
Näytä tapahtuma
24.6.2020
The EU has a strong focus on Green Transition. But how do we win it? Join the Expert Debate webinar organized by Association of Nordic Engineers (ANE) and find out!
Näytä tapahtuma
Selaa uutisia

Nyt on aika ja mahdollisuus palkata parhaita

Arttu Piri

Osaavaa työvoimaa on lomautusten vuoksi vihdoin tarjolla.

Digitalisaation neljäs aalto haastaa kaikki

Digitalisaation johtamisen asiantuntija, digipunkkari ja tietokirjailija Timo Savolaisen mukaan digitaalisen tsunamin aaltoja ei voi pysäyttää, mutta niiden mukana voi ja kannattaa surffata.

Lomautus – näin se toimii

Kokosimme perustiedot lomautuksesta ja väliaikaisista muutoksista, joita korona-virus on aiheuttanut lomautusta koskeviin pykäliin ja TES-kirjauksiin.

TEK lanseeraa HuoliLinjan jäsentensä käyttöön

TEK tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden päästä mielenterveyden asiantuntijoiden puheille. Uuden puhelinpalvelun tarkoitus on edistää jäsenten henkistä hyvinvointia ja jaksamista.

Kunta-alan työntekijät saivat vihdoin uudet sopimukset

Kiky-tunnit poistuvat, palkankorotukset ovat yleisen linjan mukaisia.

Lomautettujen määrä räjähti huhtikuussa – työttömyysaste ei

Myös kokonaan työttömien yliopistokoulutettujen määrä nousi huhtikuussa. Työttömyysaste kuitenkin kasvoi vain noin 0,2 prosenttiyksikköä.

@TEK_akateemiset

Interested in #startups #sustainability or #innovation? Join us in a first ever virtual Summer Celebration on 11.6.… https://t.co/N5JhZoXeTi

@TEK_akateemiset

RT @HeliHiden: Welcome to virtual Creative & Sustainable Espoo Summer Celebration June 11th, 4-6pm Welcome startups, sustainab… https://t.co/onK29au7DP

TEKin alkupalkkasuositus on 3 940 €/kk