Sisällöt avainsanalla: osaaminen

Henkilön auttaminen työnhakuprosessissa
Työnhaussa avainasemassa on oman osaamisen sanoittaminen, viimeistellyt dokumentit sekä hyvä suunnitelma. Tutustu uravalmentajiemme vinkkeihin!
Uravalmentaja, nainen, tussitaulu
Missä juuri sinä olet parhaimmillasi? Oman osaamisen sanoittaminen on tärkeää erityisesti työnhaussa.
Tekniikan akateemiset TEKin ja Teknologiateollisuus ry:n mielestä hallituksen strategisessa ohjelmassa luvatut lisäpanostukset kärkihankkeisiin on kanavoitava kohteisiin, joissa yliopistot ja yritykset yhdistävät prhaan osaamisensa.
Uutinen | 10.7.2015
Nyt nimet ovat paperissa. Tampereen teknillinen yliopisto, Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat Tampere3-yhteistyössä uuden korkeakoulukonsernin. Uuden yliopiston taustalle perustetussa säätiössä on mukana monipuolisesti suomalaisen yhteiskunnan toimijoita.
Uutinen | 20.4.2017
Avainsanat:
Nopeavaikutteisuus, koulutuksen laatu, kustannustehokkuus sekä alueellinen ja valtakunnallinen tasapaino olivat selvitysmies Jari Jokisen kriteereinä, kun hän kokosi kymmenen ehdotuksen listan osaajapulan ratkaisemiseen alueilla, jotka on yllättänyt positiivinen rakennemuutos.
Uutinen | 20.4.2017
Mikä se on? Se on noin kolmen sentin mittainen ja T-mallinen. Noin 40 miljoonaa naista on käyttänyt tuotetta. Sitä myydään vuodessa miljardilla eurolla. Aivan – hormonikierukka!
Uutinen | 5.4.2017
Avainsanat:
Nuoret tiede- ja teknologiaosaajat kisasivat tänään Tutki-Kokeile-Kehitä 2017 -finaalissa. Lukiolaissarjan voitto jaettiin kahden kesken: toinen tutki geenisekvensointidataa ja toinen jonoteoriaa.
Uutinen | 31.3.2017
Avainsanat:
Tutki-Kokeile-Kehitä tiede- ja teknologiakilpailun finaali käydään 30.–31.3. Opettajien merkitys lasten ja nuorten innostajina on suuri.
Uutinen | 30.3.2017
Avainsanat:
TEK lahjoitti 10 000 euroa Tampereen yliopiston luonnontieteelliselle koulutusalalle.
Uutinen | 29.3.2017
Avainsanat:
Työkokemuksen merkitys osaamiselle ja tytöt tekniikan alalle. Muun muassa nämä asiat puhuttivat vastavalmistuneiden palautekyselyn tulosseminaarissa Design Factoryssa 22.3.
Uutinen | 28.3.2017