TEKin Yrittäjäklubi

TEKin Yrittäjäklubi toimii yrittäjien ja yrittäjähenkisten yhteisönä. Se on kaikille TEKin jäsenille avoin kerho.

Monia tekniikan alan yrittäjiä tai yrityksen perustamisesta kiinnostuneita askarruttavat samat asiat. Näitä ovat tyypillisesti alkuun pääseminen ja käytännön asiat, yrityksen kasvu, muiden työllistäminen, oman osaamisen ja kokemuksen hyödyntäminen omassa yrityksessä, myynti ja markkinointi sekä omaan toimeentuloon ja jaksamiseen liittyvät asiat. Kaikissa näissä muiden kokemuksista oppiminen on tärkeää.

Liittymällä TEKin Yrittäjäklubiin alta liityt samalla Yrittäjien uutiskirjeen tilaajaksi. Kirjeitä lähetetään noin kuukauden välein ja niissä kerrotaan ajankohtaisista yrittäjyyteen liittyvistä asioista ja tulevista tapahtumista. Kirjeen tilauksen voi perua oma.tek.fi:ssä, missä voi myös tilata yrittäjäkirjeen liittymättä Yrittäjäklubiin ja muokata muitakin kiinnostuksen kohteita.

Keskustele ja verkostoidu klubin tilaISUUKSissa ja somessa

TEKin Yrittäjäklubi toimii yrittäjien ja yrittäjyydestä kiinnostuneiden tekniikan akateemisten yhdyssiteenä ja herättää keskustelua heitä kiinnostavista ammatillisista, yhteiskunnallisista ja koulutuksellisista asioista, sekä ottaa niihin kantaa muun muassa Facebook-ryhmässä, Twitterissä ja LinkedInissä. Tule mukaan seuraamaan ja osallistumaan keskusteluun!

 

 

Yrittäjäklubi järjestää jäsenilleen avoimia koulutustilaisuuksia, joissa alustuksen lisäksi jäsenet voivat verkostoitua ja keskustella kiinnostavista aiheista toisten yrittäjien kanssa. Katso koulutukset ja muut TEKin tapahtumat tapahtumakalenterista. Kerro meille, mitä lisäpalveluita kaipaat Yrittäjäklubilta, millainen tapahtuma olisi hyödyllinen tai kenen ajatuksia ja mistä yrittäjyyteen liittyvistä aiheista haluaisit lukea TEKin blogissa. TEKin Yrittäjäklubi on jäsentensä näköinen avoin yrittäjyyshenkisten kohtauspaikka. Tule mukaan toimintaan!

"Olen ollut yrittäjänä viimeiset 3 vuotta. Välillä se on yksinäistä ja turhauttavaa puuhaa asiakkaiden vähyyden takia. Olen käynyt tänä aikana useasti luentotilaisuuksissa, joissa jaetaan yritystietouden ja ammatinharjoittamisen neuvoja ja mikä parhainta: tauoilla voi keskustella muiden insinöörien kanssa ja verkostoitua lisää. Nämä tilaisuudet vastaavat työntekijän asemassa olevien kahvipöytäkeskusteluja, joissa syntyy uusia ideoita ja vanhoja ajatuslukkoja murtuu. "

Anonyymi jäsenpalaute