Lakipalvelut

Työelämän oikeudellisissa asioissa sinua auttavat TEKin lakimiehet. Neuvomme sekä työntekijä-, työnantaja- että yrittäjäasemassa olevia jäseniämme.

Työsuhdeneuvonta

Autamme sinua kaikissa työlainsäädäntöön liittyvissä tilanteissa, kuten esimerkiksi:

Sinun kannattaa myös tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin ja lakitietosivuihin.

Yrittäjien lakineuvonta

Annamme yrittäjäksi aikoville ja jo yrittäjinä toimiville neuvontaa yrityksen perustamiseen ja yrittäjän työttömyysturvaan liittyen sekä kommentoimme osakas- ja toimeksiantosopimuksia. Voit ottaa meihin yhteyttä yrittäjänä myös työoikeudellisissa asioissa.

Sen sijaan esimerkiksi veroasioissa emme palvele. Veroneuvonta sisältyy Suomen Yrittäjien palvelupakettiin, jonka TEKin yrittäjäjäsen voi hankkia 90 eurolla / vuosi. Palvelupaketti avaa pääsyn Suomen Yrittäjien jäsenetuihin, mutta ei sisällä jäsenyyttä sen paikallisyhdistyksissä.

Lisäapua löytyy myös TEKin jäsenille ilmaisesta Virtuaalilakimies -palvelusta, joka sisältää runsaasti valmiita asiakirjamalleja.

Perhe- ja perintöoikeudellinen neuvonta

TEKin jäsenenä saat perhe- ja perintöoikeudellista neuvontaa lakimiehiltämme seuraavissa asioissa:

  • Avioehtosopimukset
  • Avioero
  • Omaisuuden ositus
  • Perunkirjoitus
  • Perinnönjako
  • Testamentti

TEKin lakimiehet eivät hoida perhe- ja perintöoikeudellisia riita-asioita, tee verosuunnittelua, eivätkä laadi asiakirjoja. TEKin vastuu- ja oikeusturvavakuutus ei koske perhe- ja perintöoikeudellisia asioita. Ota yhteyttä perhe- ja perintöoikeudelliseen neuvontaan kontaktilomakkeella.

Työsuhdeneuvonta (09) 22912345 (ma-pe klo 9:00-15:00)

Yrittäjäneuvonta (09) 22912112 

Työnantajaneuvonta (09) 22912210, (09) 22912273

 

Asiasanat: