Valmistuminen

Oletko valmistunut tai valmistumassa? Paljon onnea! Kun valmistut, sinusta tulee TEKin täysjäsen. Sinulle on tarjolla loistavia jäsenpalveluita ja etuja! Valmistumisesi kunniaksi saat täysjäsenyyden edullisempaan hintaan ensimmäisen vuoden ajan.

Ole meihin yhteydessä, kun haluat tietoa tai neuvontaa työsuhteeseesi ja työuraasi liittyen. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.

Jäsenmaksuusi sisältyy mm.

Edullisempi jäsenmaksu vastavalmistuneelle

TEKin jäsenmaksu vuonna 2019 on vastavalmistuneelle 17,75 €/kk (normaali hinta 29,25 €/kk). Maksu sisältää työttömyyskassan jäsenyyden. Ilman työttömyyskassaa hinta on 11,50 €/kk (normaali hinta 23,00 €/kk).

Muistathan, että jäsenmaksu on kokonaisuudessaan verovähennyskelpoinen! Tämä tarkoittaa, että maksat lopulta vain noin puolet summasta.

Alennuksen saavat valmistumisensa myötä TEKin opiskelijajäsenestä täysjäseneksi siirtyvät, joiden valmistumispäivämäärä on 23.11.2018 jälkeen.

Lisätietoa TEKin jäsenmaksuista

Tieto valmistumisestasi

Saamme pääsääntöisesti tiedot valmistuneista suoraan yliopistoilta, mutta mikäli et muutaman kuukauden sisällä valmistumisestasi saa onnittelukirjettä tai sähköpostia TEKiltä, niin voit ilmoittaa valmistumisestasi itse TEKin jäsenrekisteriin. Jos et ole ollut TEKin opiskelijajäsen, voit valmistuttuasi liittyä täysjäseneksi täällä.

TEKin jäsenedut ja -palvelut -video

Tutustu tekkiläisten uratarinoihin

Kattavammat uratarinat löydät YouTubesta (Essi, Aki, Ville