Valmistuminen

Oletko valmistunut tai valmistumassa? Paljon onnea! Kun valmistut, sinusta tulee TEKin täysjäsen. Sinulle on tarjolla loistavia jäsenpalveluita ja etuja! Valmistumisesi kunniaksi saat täysjäsenyyden edullisempaan hintaan ensimmäisen vuoden ajan.

TEK on olemassa sinua varten! Voit olla meihin yhteydessä esimeriksi, kun haluat tietoa tai neuvontaa työsuhteeseesi ja työuraasi liittyen. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.

Jäsenmaksuusi sisältyy mm.

Edullisempi jäsenmaksu vastavalmistuneelle

TEKin jäsenmaksu vuonna 2020 on vastavalmistuneelle 17,38 €/kk (normaali hinta 29,25 €/kk). Maksu sisältää työttömyyskassan jäsenyyden. Ilman työttömyyskassaa hinta on 11,88 €/kk (normaali hinta 23,75 €/kk).

Muistathan, että jäsenmaksu on kokonaisuudessaan verovähennyskelpoinen! Tämä tarkoittaa, että maksat lopulta vain noin puolet summasta.

Alennuksen saavat ensimmäisen 12 kk:n jäsenmaksuun valmistumisensa myötä TEKin opiskelijajäsenestä täysjäseneksi siirtyvät, jos valmistumisesta on jäsenyysmuutoksen hetkellä alle vuosi. Alennukseen on oikeus myös uusilla TEKin jäsenillä, jos liittymishetkellä valmistumisesta on alle vuosi.

Lisätietoa TEKin jäsenmaksuista

Tieto valmistumisestasi

Saamme pääsääntöisesti tiedot valmistuneista suoraan yliopistoilta tai vastavalmistuneiden kyselyn perusteella, mutta mikäli et muutaman kuukauden sisällä valmistumisestasi saa onnittelukirjettä tai sähköpostia TEKiltä, niin voit ilmoittaa valmistumisestasi itse jasenpalvelu(ät)tek.fi (TEKin jäsenpalveluun). Jäsenyys vaihtuu täysjäsenyyteen siitä päivästä alkaen, jona tiedon valmistumisestasi saamme. Jos et ole ollut TEKin opiskelijajäsen, voit valmistuttuasi liittyä täysjäseneksi täällä.

TEKin jäsenedut ja -palvelut -video

Tutustu tekkiläisten uratarinoihin

Kattavammat uratarinat löydät YouTubesta (Essi, Aki, Ville