Läppäri ja muistivihko pöydällä.

Sähköinen vaali

TEKin vaalit ovat myös ympäristön asialla. Kannustamme jokaista äänestämään sähköisesti sekä valitsemaan sähköisen vaaliviestinnän, jotta voimme vähentää postitse lähetettävän materiaalin määrää. Sekä TEK että ympäristö kiittävät!

Läppäri, kädet, papereita, työpöytä

Valitse sähköinen vaaliviestintä 

Voit valita vastaanottaa vain sähköistä vaaliviestintää. Käytännössä tämä tarkoittaa, ettei sinulle lähetetä postitse mitään vaalimateriaaleja, kuten ehdokaslistoja tai äänestyslippua ja -kuorta, vaan saat vastaavat materiaalit sähköpostitse.  

Voit valita vastaanottaa sähköistä vaaliviestintää OmaTEK-jäsenportaalissa. Valinta pitää tehdä 10.2.2023 mennessä.  

Jos et ole valinnut sähköistä vaaliviestintää, lähetämme vaalimateriaalit myös postitse. Voit äänestää sähköisesti, vaikka et olisi valinnut sähköistä vaaliviestintää.   

Tilaa sähköistä vaaliviestintää OmaTEKissä

Sähköinen ääni on myös ääni ympäristölle 

Jokaista sähköisesti annettua ääntä kohden lahjoitamme 3 euroa ympäristön hyväksi ja sähköisenä äänestäjänä pääset myös valitsemaan lahjoituskohteen kokoamaltamme listalta. Pääset valitsemaan kohteen äänestettyäsi ensin TEKin vaaleissa.  

Lahjoituskohteet:  

Lahjoitus tehdään lahjoituskohteille annettujen äänten mukaisesti, 3 euroa per ääni. Lahjoitusääntä ja TEKin vaaleissa annettua ääntä ei voida yhdistää toisiinsa.  

Miten voin äänestää sähköisesti?  

Sähköinen äänestys tapahtuu erillisellä äänestyssivulla. Lähetämme kaikille äänioikeutetuille linkin äänestyssivulle äänestyksen alkaessa. Sähköisen vaalin äänestysaika alkaa maanantaina 20.3.2023 klo 9.00 ja päättyy maanantaina 3.4.2023 klo 23.59.

Äänestäjäksi tunnistaudutaan suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla tai kaksivaiheisesti sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerolla, johon lähetämme erillisen tunnisteen. Tunnisteen avulla pääset kirjautumaan äänestyssivulle.

Huomaathan, että sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron pitää vastata OmaTEK-jäsenportaalissa antamiasi tietoja. Jos päivität tietojasi äänestyksen aikana, tietojen siirrossa voi olla muutaman päivän viive. 

Avainsanat: