Läppäri ja muistivihko pöydällä.

Sähköinen vaali

TEKin vaalit ovat myös ympäristön asialla.

Sähköinen vaali keräsi lähes 35 000 euroa ympäristön hyväksi ‹
Suosituin kohde oli lahjoitus Itämeren hyväksi John Nurmisen säätiön kautta.

Sähköinen ääni on myös ääni ympäristölle 

Jokaista sähköisesti annettua ääntä kohden lahjoitamme 3 euroa ympäristön hyväksi ja sähköiset äänestäjät pääsivät myös valitsemaan lahjoituskohteen kokoamaltamme listalta. 

Lahjoituskohteet:  

Lahjoitus tehdään lahjoituskohteille annettujen äänten mukaisesti, 3 euroa per ääni. Lahjoitusääntä ja TEKin vaaleissa annettua ääntä ei voi yhdistää toisiinsa. 

Sähköisen vaalimateriaalin valinta

Näissä vaaleissa oli mahdollista valita vastaanottaa kaikki vaaliviestintä ainoastaan sähköisesti. Valinta tuli tehdä 10.2. mennessä OmaTEK-jäsenportaalissa. Voit silti äänestää sähköisesti, vaikka et olisi valinnut sähköistä vaalimateriaalia. 

Miten voin äänestää sähköisesti?  

Sähköinen äänestys tapahtuu erillisellä äänestyssivulla. Lähetimme kaikille äänioikeutetuille linkin äänestyssivulle äänestyksen alkaessa. Sähköisen vaalin äänestysaika alkoi maanantaina 20.3.2023 klo 9.00 ja päättyi maanantaina 3.4.2023 klo 23.59.

Äänestäjäksi tunnistaudutaan suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla tai kaksivaiheisesti sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerolla, johon lähetämme erillisen tunnisteen. Tunnisteen avulla pääset kirjautumaan äänestyssivulle.

Huomaathan, että sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron pitää vastata OmaTEK-jäsenportaalissa antamiasi tietoja. Jos päivität tietojasi äänestyksen aikana, tietojen siirrossa voi olla muutaman päivän viive. 

Avainsanat: