Läppäri ja muistivihko pöydällä.

Elektroniskt val

TEK:s val tar också ställning för miljön. Vi uppmuntrar alla att rösta elektroniskt – både TEK och miljön tackar!

Suomeksi In English

En elektronisk röst är också en röst för miljön

För varje elektroniskt avgiven röst donerar vi 3 euro till nytta för miljön och som elektronisk röstare kan du också vara med och välja donationsmålet från vår lista. Du kan välja donationsmål efter att du röstat i TEK:s val.

Donationsmål:

Donationen görs enligt de röster donationsmålen fått, 3 euro per röst. Donationsrösten och rösten som avges i TEK:s val kan inte kombineras.

Val av elektroniskt valmaterial

I dessa val var det möjligt att välja att få alla valkommunikation endast elektroniskt. Valet måste göras senast den 10 februari i OmaTEK medlemsportal. Du kan fortfarande rösta elektroniskt, även om du inte valt elektroniskt valmaterial.

Hur röstar jag elektroniskt?

Den elektroniska röstningen sker på en separat röstningssida. Vi skickar en länk till röstningssidan till alla röstberättigade när röstningen börjar. Den elektroniska röstningen börjar måndagen den 20.3.2023 kl. 9.00 och slutar måndagen den 3.4.2023 kl. 23.59.

Du kan identifiera dig med dina finska bankkoder eller i två steg genom att ange en e-postadress eller ett telefonnummer dit vi skickar en separat kod. Du kan logga in på röstningssidan med koden.

Observera att e-postadressen eller telefonnumret måste motsvara den information du har angett i OmaTEK-medlesmportal. Om du uppdaterar dina uppgifter under omröstningsperioden, vänligen observera att det kan bli ett par dagars försening med att överföra dina uppgifter.

Nyckelord: