Läppäri ja muistivihko pöydällä.

Elektroniskt val

TEK:s val tar också ställning för miljön.

Elektroniskt val samlade nästan 35 000 euro för miljön ‹
Det populäraste ändamålet var en donation till Östersjön via John Nurminens Stiftelse.

En elektronisk röst är också en röst för miljön

För varje elektroniskt avgiven röst donerar vi 3 euro till nytta för miljön och som elektronisk röstare kunde du också välja donationsmålet från vår lista.

Donationsmål:

Donationen görs enligt de röster donationsmålen fått, 3 euro per röst. Donationsrösten och rösten som avges i TEK:s val kan inte kombineras.

Val av elektroniskt valmaterial

I dessa val var det möjligt att välja att få alla valkommunikation endast elektroniskt. Valet måste göras senast den 10 februari i OmaTEK medlemsportal. Du kunde fortfarande rösta elektroniskt, även om du inte valt elektroniskt valmaterial.

Hur röstar jag elektroniskt?

Den elektroniska röstningen sker på en separat röstningssida. Vi har skickat en länk till röstningssidan till alla röstberättigade när röstningen började. Den elektroniska röstningen började måndagen den 20.3.2023 kl. 9.00 och tog slut måndagen den 3.4.2023 kl. 23.59.

Du kan identifiera dig med dina finska bankkoder eller i två steg genom att ange en e-postadress eller ett telefonnummer dit vi skickar en separat kod. Du kan logga in på röstningssidan med koden.

Observera att e-postadressen eller telefonnumret måste motsvara den information du har angett i OmaTEK-medlesmportal. Om du uppdaterar dina uppgifter under omröstningsperioden, vänligen observera att det kan bli ett par dagars försening med att överföra dina uppgifter.

Nyckelord: