Join TEK

Liity jäseneksi

TEKin jäsenyys kannattaa. Jäsenenä saat ammattijärjestökentän parhaat ammattiuraa tukevat palvelut.

Tekniikan akateemiset TEK on diplomi-insinöörien, arkkitehtien ja vastaavan matemaattis-luonnontieteellisen tutkinnon suorittaneiden ammattiliitto. TEKin jäsenyys kannattaa. Jäsenenä saat ammattijärjestökentän parhaat ammattiuraa tukevat palvelut. Jäseneksi liittyminen on helppoa. Valitse jäsenyys ja täytä liittymislomake netissä. Jos sinulla on kysyttävää, jasenrekisteri(ät)tek.fi (jäsenrekisterimme) auttaa.

  • Täysjäseneksi (suoritettuasi Suomessa DI-, FM-, arkkitehti - tai kandidaatin tutkinnon)
  • Opiskelijajäseneksi (ensimmäistä tekniikan alan korkeakoulututkintoa Suomessa opiskelevat)
  • Eläkeläisjäseneksi, mikäli et jo ole TEKin jäsen (tietoa eläkeläisjäsenyydestä)

Jos tutkintosi on kesken tai suoritettu muualla kuin Suomessa, liity täysjäseneksi tästä.

TEKin täysjäsenen jäsenmaksu sisältää pääsääntöisesti työttömyyskassan (palkansaajakassa) jäsenmaksun. Jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen. Opiskelijajäsenyys on maksuton. Jäsenmaksusta saa alennusta eri tilanteissa. Lisätietoja jäsenmaksualennuksista löydät täältä. Voit hakea alennusta vapaamuotoisella hakemuksella tai tällä lomakkeella, mukaan on liitettävä dokumentti, jolla osoitetaan maksualennuksen syy.

Jäsenenä saat palvelut heti käyttöösi:

Liityttyäsi jäseneksi Tekniikan Akateemisten sähköiset palvelut ovat käytettävissäsi heti jäsenyyden hyväksymisen jälkeen. Henkilökohtaiset palvelut kuten laki- ja urapalvelut ovat käytettävissäsi, kun olet maksanut vähintään jäsenmaksun ensimmäisen erän.

Kuka voi liittyä?

Voit liittyä TEKin täysjäseneksi, jos olet suorittanut Suomessa diplomi-insinöörin tai arkkitehdin tutkinnon tai vastaavan matemaattis-luonnontieteellisen tutkinnon (esim. matemaatikot, fyysikot, tietojenkäsittelytieteilijät ja suunnittelumaantieteilijät). Opiskelijajäseneksi voivat liittyä kaikki näiden alojen ensimmäistä korkeakoulututkintoa opiskelevat (myös ulkomaisessa korkeakoulussa opiskelevat Suomen kansalaiset). Opiskelijajäsenyys on maksuton.

Jos olet suorittanut vastaavantasoisen ulkomaisen tutkinnon, tai sinulla on näitä tutkintoja vastaava pätevyys tai tutkinto ja työskentelet tekniikan alalla, voidaan sinut hyväksyä täysjäseneksi. Liity tästä.

Kaksoisjäsenyydet

TEKillä on yhteistyösopimuksia useiden muiden järjestöjen kanssa. Liittymällä kaksoisjäseneksi saat molempien järjestöjen palvelut edulliseen yhteishintaan. Tutustu kaksoisjäsenyyksien etuihin ja liity:

Kerhot ja yhdistykset

Jos olet jo TEKin jäsen, voit liittyä Matemaattis-luonnontieteellisten alojen Akateemisiin (MAL) tai Suomen Suunnittelumaantieteilijöiden Liittoon (SUM).

Jäsenrekisteri palvelee

TEKin jäsenrekisteri palvelee maanantaista perjantaihin kello 9.00-16.00 (heinäkuussa 09.00-15.00).

p. (09) 2291 2291
jasenrekisteri(ät)tek.fi
Voit lähettää meille myös suojattua sähköpostia. Ohje suojatun sähköpostin käyttöön.

Jäsenrekisterin tietosuojaseloste

Asiasanat: