Sisällöt avainsanalla: vaikuttaminen

Henkilö työskentee kannettavalla tietokoneella
Hallitusohjelma sisältää paljon työllisyyden, yrittäjyyden ja yrittäjien kannalta hyviä asioita. Yksi TEKin jo pidempään ajama hallitusohjelmaan kirjattu asia on palkkatyön ja yrittäjämuotoisen työn yhteensovittaminen.
Blogimerkintä | 6.7.2023
Jussi-Pekka Teini taluttaa pyöräänsä metsätiellä.
Hallitusohjelmassa on paljon hyvää esimerkiksi teknologiapolitiikan saralla. Ohjelmassa sitoudutaan lisäksi edelleen vuoden 2035 hiilineutraaliustavoitteeseen sekä TKI-panosten kasvattamiseen neljään prosenttiin bruttokansantuotteesta. Monista vihreän siirtymän tavoitteista kuitenkin puuttuvat aikataulut sekä tavoitteita kohden vievät riittävät toimet.
Blogimerkintä | 4.7.2023
People in an office
Koulutus- ja työperäinen maahanmuutto on perusta Suomen hyvinvoinnille. Tulevan hallituksen on tehtävä töitä sen eteen, että tänne tulevat ihmiset voivat elää täyttä elämää. Suomen Ekonomien ja Tekniikan akateemiset TEK julkaisivat tiistaina 13.6. poliittisen pamfletin, joka tarjoaa näkökulmia siihen, miten tämä toteutetaan käytännössä.
Uutinen | 15.6.2023
Esittelemme uudet tekkiläiset kansanedustajat.
Uutinen | 5.4.2023
Avainsanat:
Mies ja tyttö pöydän ääressä.
TEKillä on 18 eduskuntavaalitavoitetta. Kaikki tavoitteet eivät täyty tälläkään kertaa.
Uutinen | 3.2.2023
Avainsanat:
Spinnova, tutkimus, työpaikka
Yritysten TKI-verokannustimen oli tarkoitus tulla voimaan vuoden 2023 alusta, mutta nyt se joutui hallituksen kiistanalaisten hankkeiden joukkoon. Kannustimen kaatuminen uhkaa pitkän aikavälin kasvun edellytyksiä.
Uutinen | 17.11.2022
Avainsanat:
Isä ja tytär ovat pöydän ääressä syömässä. Isä lukee lisäksi lehteä ja tytär tekee läksyjä.
Me TEKissä haluamme tehdä osamme, jotta tekniikka ja tekniikan tekijät näkyvät eduskuntavaalien aikana. Tutustu TEKin eduskuntavaalitavoitteisiin sekä kerro meille ehdokkuudestasi.
Avainsanat:
Henkilön kädessä on kynä ja pöydällä on avoin opas.
Tekkiläinen, oletko ehdolla eduskuntavaaleissa? Tee itsellesi ehdokassivu tek.fille! Haluamme nostaa esiin tekkiläisiä ehdokkaita ja auttaa äänestäjiä löytämään oman alueensa tekkiläiset helposti.
Avainsanat:
Get to know parliamentary election candidates who are members of TEK! You can filter candidates based on the party or the district.
Avainsanat: