Sisällöt avainsanalla: vaikuttaminen

Jari Jokinen kuvattuna TEKin toimistolla
TEK antaa kiitosta hallitukselle siitä, että se piti kehysriihessään kiinni TKI-investointipanostuksista. Heikomman arvosanan hallitus sen sijaan saa esimerkiksi ansiotuloveroratkaisustaan.
Uutinen

https://www.tek.fi/fi/uutiset-blogit/kehysriihi-huomioi-kasvun-edellytykset-mutta-kompastuu-muualla

Teemu Hankamäki katsoo suoraan kameraan.
Tekniikan akateemiset TEKin mielestä paikallisen sopimisen laajentamisessa lähtökohdaksi tulisi ottaa vapauksien ja vastuun tasapaino. Nyt vapauksia lisätään, mutta sopimusneuvotteluiden tasapuolisia edellytyksiä tai sopimusten valvontaa tai sanktioita ei käsitellä tai lisätä. Esitystä tulisi näiltä osin korjata.
Uutinen

https://www.tek.fi/fi/uutiset-blogit/tek-loysi-10-vikaa-paikallisen-sopimisen-lakiesityksesta-lue-koko-korjauslista

Kuvassa on TEKin toiminnanjohtaja Jari Jokinen.
Tulevaisuuden kasvuun tarvitaan osaamista ja osaajia. Kehysriihen säästökohteet on löydettävä näiden ulkopuolelta.
Uutinen

https://www.tek.fi/fi/uutiset-blogit/kehysriihesta-ei-rakenneta-kasvuriihta-ilman-maahanmuuttoa

Henkilön kädessä on kynä ja pöydällä on avoin opas.
TEK member, are you a candidate in the Elections for the European Parliament? Make a candidate page for yourself! We want to promote candidates who are TEK members and help voters find TEK candidates easily.
Avainsanat:

https://www.tek.fi/fi/about-tek/tek-makes-a-difference/create-a-candidate-page-for-the-european-elections

Henkilön kädessä on kynä ja pöydällä on avoin opas.
Tekkiläinen, oletko ehdolla europarlamenttivaaleissa? Tee itsellesi ehdokassivu tek.fille! Haluamme nostaa esiin tekkiläisiä ehdokkaita ja auttaa äänestäjiä löytämään tekkiläiset ehdokkaat helposti.
Avainsanat:

https://www.tek.fi/fi/tietoa-tekista/tek-vaikuttaa/europarlamenttivaalit/ilmoita-ehdokkuudestasi-europarlamenttivaaleissa-2024

Kuvituskuva Tampereelta
Tekniikan akateemiset TEK on päättänyt olla osallistumatta keskusjärjestönsä Akavan 6.2. järjestämään poliittiseen mielenilmaukseen, jolla vastustetaan hallituksen työelämämuutoksia.
Uutinen

https://www.tek.fi/fi/uutiset-blogit/tek-ei-osallistu-poliittisiin-mielenilmauksiin

Mattti Latva-aho katsoo kameraan.
Tekniikan Akateemisten Liitto ry ja Tekniska Föreningen i Finland rf ovat jakaneet väistöskirjapalkinnon nyt jo 25 kertaa. Vain yksi nimi esiintyy kolmesti.
Uutinen
Avainsanat:

https://www.tek.fi/fi/uutiset-blogit/vaitoskirjapalkinto-kasvoi-vaikuttavaksi

Owain Hopeaketo
Owain Hopeaketo valittiin lähes 70 hakijan joukosta projektipäälliköksi kolmivuotiseen pestiin. ”En malta odottaa, että pääsen tekemään merkityksellistä työtä kansainvälisten osaajien, TEKin ja koko Suomen hyväksi”.
Uutinen

https://www.tek.fi/fi/uutiset-blogit/uusi-projektipaallikon-tehtava-vahvistaa-tekin-roolia-kansainvalisten-asiantuntijoiden-tukena

Eri ikäisiä ihmisiä kokoontuneena pöydän ympärille keskustelemaan
Koulutuksen saralla hallituksella on yksi selkeä leikkauskohde, eli aikuiskoulutustuki. Keskeiseksi ongelmaksi julkisessa keskustelussa on nähty tuen suuntautuminen jo valmiiksi pitkälle koulutetuille.
Blogimerkintä

https://www.tek.fi/fi/uutiset-blogit/onko-aikuiskoulutustuki-todella-lunastuskunnossa

Henkilö työskentee kannettavalla tietokoneella
Hallitusohjelma sisältää paljon työllisyyden, yrittäjyyden ja yrittäjien kannalta hyviä asioita. Yksi TEKin jo pidempään ajama hallitusohjelmaan kirjattu asia on palkkatyön ja yrittäjämuotoisen työn yhteensovittaminen.
Blogimerkintä

https://www.tek.fi/fi/uutiset-blogit/kolumni-hallitusohjelmassa-paljon-hyvaa-yrityksille-seka-yrittajille-ja-sita-kautta-myos-palkansaajille