Kaksoisjäsenyys

TEKillä on kaksoisjäsenyyssopimus RILin, SAFAN, TFiFin, Ornamon ja OAJ:n kanssa sekä kaksoisjärjestäytymissopimus Professoriliiton kanssa.

Lue lisää ja liity jäseneksi 

Professoriliittoon JA TEKiin kuuluville alennusta molemmista jäsenmaksuista

TEKillä on kaksoisjärjestäytymissopimus Professoriliiton kanssa. Kumpaankin järjestöön kuuluva TEKin jäsen maksaa Tekniikan akateemisille sen valtuuston vuosittain vahvistaman kaksoisjäsenen jäsenmaksun ja Professoriliitolle sen valtuuston vuosittain vahvistaman kaksoisjäsenen jäsenmaksun.

Tekniikan akateemisten kaksoisjäsenen jäsenmaksu on 228 € ja Professoriliiton kaksoisjäsenen jäsenmaksu 0,6 prosenttia palkasta. Työttömyyskassaan kuulutaan Professoriliiton kautta, jonka jäsenmaksuun (0,6 % palkasta) työttömyyskassan jäsenmaksu sisältyy.

Jos olet TEKin jäsen ja haluat myös Professoriliiton jäseneksi, täytä Professoriliiton jäsenhakemus täällä. Muista merkitä lomakkeeseen olevasi myös TEKin jäsen. Jos kuulut jo Professoriliittoon ja haluat myös TEKin jäseneksi, täytä TEKin jäsenhakemus täällä.  Ilmoita sitten jasenpalvelu(ät)tek.fi (TEKin jäsenrekisteriin) kaksoisjäsenyydestäsi, jotta saat alennuksen. 

Asiasanat: