Yritykset, kutsukaa tohtori apuun

|
Uutinen
Kuuntele

Onko yrityksessänne uudistamistarpeita, joissa tarvittaisiin nuoren tohtorin apua?

Post Docs in Companies (PoDoCo) -ohjelma tarjoaa yrityksille mahdollisuuden uusien strategisten avausten käynnistämiseen sekä nuorten tohtoreiden osaamisen ja tietotaidon hyödyntämiseen.

Säätiörahoitteisen ohjelman tavoitteena on edistää nuorten tohtorien siirtymistä elinkeinoelämän palvelukseen ja samalla parantaa Suomen elinkeinoelämän kykyä uudistua pitkäjänteisesti. 

PoDoCo-projektin kokonaispituus on 1–2 vuotta ja se jakautuu kahteen 6–12 kuukauden osaan. Aluksi on säätiörahoitteinen tutkimusvaihe ja sitä seuraa saman pituinen yrityksen rahoittama soveltava vaihe. Yritysten rahoittama soveltava vaihe toteutetaan normaalina työsuhteena tohtorin ja yrityksen välillä.

PoDoCo-ohjelmaan voi osallistua toimialasta ja yrityksen koosta riippumatta mikä tahansa suomalainen tai Suomessa liiketoimintaa harjoittava yritys.

Ohjelman hakukierros on menossa ja jatkuu 3.11.2017 asti. PoDoCo-projektiin haluavien yritysten kannattaa lähteä ajoissa liikkeelle, sillä tohtorien apuraha-anomukset tutkimussuunnitelmineen pitää jättää haun viimeiseen päivään eli 3.11. mennessä.

Avainsanat: