Walk for Jobs Helsinki liikuttaa rekrytoijia ja työnhakijoita

|
Uutinen
Kuuntele

TEK on mukana järjestämässä Walk for Jobs Helsinki -tapahtumaa 21. syyskuuta. Uusimaalaiset korkeasti koulutetut työnhakijat tapaavat työnantajia ja rekrytoijia rennon liikunnan merkeissä.

Työhaastatteluun on usein vaikea päästä, ja työnhakijoilla on harvoin tilaisuus tavata rekrytointikonsultteja.

Walk for Jobs korjaa tätä puutetta. Suomalaisessa tapahtumainnovaatiossa yritykset ja korkeasti koulutetut työnhakijat kohtaavat uudella tavalla. Tilaisuus järjestetään Otaniemessä Otahallissa kello 9–12. Työnhakijat ehtivät ilmoittautua mukaan vielä tänään torstaina 20. syyskuuta.

Työnhakijat käyvät esittäytymässä yritysten ständeillä ja kertovat napakasti osaamisestaan. Kun osaaminen ja työnantajien tarpeet kohtaavat, on mahdollisuus päästä minihaastatteluun lyhyelle kävelykierrokselle. Eniten kierroksia kävelleelle yritykselle jaetaan tilaisuuden lopuksi One Step Ahead -palkinto. Tapahtumaan on ilmoittautunut yli 50 yritystä ja noin 350 korkeasti koulutettua työnhakijaa.

Mukana on myös oppilaitoksia, jotka tarjoavat erilaisia täydennyskoulutusmahdollisuuksia. Lisäksi voi osallistua miniworkshoppeihin, joissa saa ajankohtaista ja innostavaa tietoa työnhakuun liittyvistä aiheista, kuten LinkedInin tehokkaasta käytöstä työnhaussa, oman osaamisen tunnistamisesta ja hissipuheen hiomisesta timanttiseksi.

Tapahtuman järjestää yhdeksän akavalaisen ammattiliiton yhdistys Työnhakuveturi yhdessä aktiivisista työnhakijoista koostuvan projektiryhmän kanssa. TEK on Työnhakuveturin jäsenliitto. TEKin ja muiden ammattiliittojen työllistymistä tukevaan toimintaan voi tutustua niiden omilla ständeillä.

OHJELMA

Walk for Jobs Helsinki 21.9. klo 9–12, Otahalli, Otaranta 6, Espoo

  • 8.15 Ilmoittautuminen pääovella ja aamukahvi
  • 8.45 Tapahtuman avaus: sisäministeri Kai Mykkänen
  • 9.00–9.20 Alkuverryttely: Anneli Laine-Näätänen, Olarin Voimistelijat ry
  • 9.20–11.40 Yrityksiin tutustuminen ja kävelykierrokset
  • 11.40–12.00 Jaetaan One Step Ahead -palkinto eniten kierroksia kävelleelle yritykselle

Lisätietoa tapahtumasta. >>

 

Avainsanat: