Nyt etsitään ennakkoluulotonta teknologiayrittäjää

|
Uutinen
Kuuntele

Aamulehti ja Tampereen Teknillinen Seura (TTS) etsivät pirkanmaalaista teknologia-alan yritystä, jossa toteutuvat toimialarajat ylittävä ennakkoluulottomuus, innovatiivisuus, älykkyys ja kasvu.

Nyt jo seitsemättä kertaa jaettavan Teknologiayrittäjyyspalkinnon teemoina ovat tänä vuonna työn tekemisen ja yrittäjyyden uudet toimintamallit sekä liiketoiminnan ja työn tekemisen uudistaminen digitalisaatiota käyttäen. Teknologiayrittäjyyspalkinto 2018 on arvoltaan 10 000 euroa.

Palkinnolla Aamulehti ja Tampereen Teknillinen Seura haluavat nostaa esiin yrityksen, jolla on raikkaita ideoita Suomen kilpailukyvyn ylläpitämiseksi niin, että Suomeen ja Pirkanmaalle syntyy uusia työpaikkoja, sekä erityisesti myös korvaavia työpaikkoja perinteisiltä toimialoilta katoavien työpaikkojen tilalle.

– Tampereella ja Pirkanmaalla tapahtuu tällä hetkellä todella paljon muutoksia esimerkiksi infrassa ja koulutuksessa. Meille on tulossa esimerkiksi ratikka, Kansi ja areena sekä uusi Tampereen Yliopisto (Tampere3). Haluamme kannustaa myös uudenlaisiin ja innovatiivisiin lähestymistapoihin yritystoiminnassa. Tahdomme palkita teknologiayrityksen, joka rohkeasti yhdistää eri osaamisia ja täten saavuttaa merkittävää kilpailuetua, toteaa Teknologiayrittäjyyspalkintoraadin puheenjohtaja Arto Timperi.

– Palkittavaksi etsimmekin yritystä, jolla on uusia ideoita ja potentiaalia viedä uudet ajatukset myös käytäntöön ja maailman menestykseen, Timperi jatkaa

Teknologiayrittäjyyspalkinnon lisäksi TTS jakaa erillisen taustavaikuttajatunnustuksen ansioituneelle teknologian ja sen kaupallistamisen edistäjälle.

Hakuaika on 1.10.–21.10.2018 ja voittajat julkistetaan #Enterprise2018 – Teknologiayrittäjyyspäivien  yhteydessä 13.11.2018.

Lisätietoa palkinnosta, hakulomake ja aiempien voittajien menestystarinoita: aamulehti.fi/typ ja  www.tampereenteknillinenseura.fi

Mikä Teknologiayrittäjyyspalkinto

  • Teknologiayrittäjyyspalkinnon tarkoituksena on korostaa teknologian kehittämisen ja hyödyntämisen merkitystä yhteiskunnassamme sekä rohkaista teknologian taitajia yrittäjyyteen.
  • Palkinto jaetaan tunnustuksena ensisijaisesti Pirkanmaata koskevan merkittävän yritystoiminnan käynnistämisestä tai edistämisestä. Palkitsemisen kohteena voi olla myös teko.
  • Valinnassa korostetaan teknologian tai sen hyödyntämisen innovatiivisuutta, yrittäjäriskien ottamista, edelläkävijyyttä, yrityksen kaupallista menestystä sekä toiminnan vakuuttavuutta.
  • Palkintoa voivat hakea niin pienet kuin isommat yritykset. Taustavaikuttajatunnustus voidaan myöntää myös julkisella sektorilla työskentelevälle. Kumpaankin hakuun voi ilmoittautua itse tai ilmoittautumisen voi tehdä toinen henkilö tai yhteisö.