Mistä uutta kasvua? – Teknologiayrittäjät valloittavat Lahden

|
Uutinen
Kuuntele

Kuudennet valtakunnalliset #Enterprise2017 – Teknologiayrittäjyyspäivät järjestetään Lahdessa 21. syyskuuta.

#Enterprise2017 – Teknologiayrittäjyyspäivät tuovat yhteen teknologia-alalla toimivat yrittäjät ja yrittäjyydestä kiinnostuneet. TEK järjestää tapahtuman yhdessä Suomen Ekonomien ja Suomen Lakimiesliiton kanssa.

– Tapahtuma sai alkunsa, kun huomasimme, että yrittäjyydestä oli tullut potentiaalinen uravaihtoehto yhä useammalle TEKin jäsenelle. Päätoimisena tai osa-aikaisena yrittäjänä työskentelee nykyään kuusi prosenttia TEKin jäsenistä, kertoo yrittäjyysasioista vastaava asiamies Martti Kivioja TEKistä.

– Monia tekniikan alan yrittäjiä tai yrityksen perustamisesta kiinnostuneita askarruttavat samat asiat, kuten yrityksen kasvu, oman osaamisen ja kokemuksen hyödyntäminen omassa yrityksessä, myynti ja markkinointi sekä omaan toimeentuloon ja jaksamiseen liittyvät asiat. Kaikissa näissä muiden kokemuksista oppiminen on tärkeää. Teknologiayrittäjyyspäivien tavoitteena on antaa uusia ideoita yrittäjyyteen sekä laajentaa yrittäjäjäsenten verkostoja, Kivioja jatkaa.
 

Buustia, bittejä ja bisnestä

Lahdessa 21. syyskuuta järjestettävien #Enterprise2017 – Teknologiayrittäjyyspäivien teemana on Buustia, bittejä ja bisnestä. Seminaarissa keskitytään yrityksen kasvuun, digitalisaation tuomiin mahdollisuuksiin sekä uusien markkinoiden valloittamiseen.

Päivän aikana kuullaan muun muassa Lahden alueen menestyneiden yritysten tarinoita. Hallituksen puheenjohtaja Päivi Leiwo kertoo, miten energiateknologia-alan perheyhtiö Oilon muuttui cleantech-yritykseksi ja valloitti Kiinan markkinat.

Tutkimus- ja innovaatiojohtaja Mikko Veikkolainen puolestaan kertoo, kuinka hitsausalan yritys Kemppi on uudistunut kohti palvelukeskeistä liiketoimintaa digitalisaatiota hyödyntämällä.

Kouluttaja ja ThingLinkin Euroopan myyntijohtaja Sani Leino opastaa, miten hyödynnät sosiaalista mediaa liiketoiminnassa. Kouluttaja ja kirjailija Pia Koponen taas kertoo, miksi yrittäjän on hyvä välillä myös mokata.

Seuraa #Enterprise2017 – Teknologiayrittäjyyspäiviä sosiaalisessa mediassa tunnisteella #Enterprise2017.

Hyödynnä TEKin yrittäjäjäsenten palveluja

Myös yrittäjän kannattaa olla TEKin jäsen. Autamme menestymään yrittäjäuran eri käänteissä.

  • TEKin Yrittäjäklubi on teknologiayrittäjien ja yrittäjyydestä kiinnostuneiden kohtaus- ja tiedonjakopaikka. Yrittäjäklubi tarjoaa ajankohtaista tietoa yrittäjyydestä sosiaalisen median kanavissa sekä järjestää klubi-iltoja eli koulutus- ja verkostoitumistapahtumia.
  • TEKin lakimiehet palvelevat ja neuvovat yrittäjiä henkilökohtaisesti. Lisäksi yrittäjän lakitietoa ja sopimuspohjia löytyy runsaasti Virtuaalilakimies-palvelusta.
  • Voit osallistua yrittäjille suunnattuihin tapahtumiin, koulutuksiin ja webinaareihin.
  • TEKin jäsenenä voit hankkia Suomen Yrittäjien laajan palvelupaketin edullisesti hintaan 65 € / vuosi.
  • Yrittäjän palvelutarjottimesta ja oppaista saat neuvoja koko yrittäjäuralle.
  • Voit liittyä myös AYT-kassaan, joka tarjoaa työttömyysturvaa yrittäjille.
  • TEKin vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen vakuutusturvan piiriin kuuluvat myös itsenäiset ammatinharjoittajat, joiden palveluksessa ei ole työntekijöitä, sekä ammattiaan yritysmuodossa harjoittavat jäsenet, jotka omistavat yrityksen yksin.

Lue lisää TEKin yrittäjille suunnatuista palveluista. >>

 

 

 

 

Avainsanat: