Kuuntele: Exit!-podcast kertoo tarinoita yrityskaupoista

|
Uutinen
Kuuntele

EXIT! - Tarinoita yrityskaupoista on sarjayrittäjä Lauri Salovaaran isännöimä keskusteluohjelma, jossa käydään läpi exitin tehneiden ihmisten kanssa sitä, kuinka se oikein tehtiin.

Miten yritys rakennettiin myyntikuntoon? Kuinka aloite myynnistä tehtiin? Miten itse kaupat sovittiin? Muun muassa näitä kysymyksiä pohditaan sarjayrittäjä Lauri Salovaaran isännöimässä uudessa podcast-sarjassa. Vieraina on suomalaisen yrityskentän huippuosaajia, jotka nyt jakavat osaamistaan muillekin.

Mukana ovat muun muassa teollisuusneuvos Jorma Terentjeff, joka vei JOT Automationin pörssiin, sarjayrittäjä Lennu Keinänen, jolla on Paytrailin myynnin lisäksi useita exitejä takanaan, ystävykset Anne Urrila ja Hanna-Liisa Järvinen, joilla on erittäin mielenkiintoiset kaupat takanaan sekä muun muassa Subwayn Suomeen tuonut Arto Pelander.

– Idea podcastista syntyi viime vuoden lopulla, kun jututin Lennu Keinästä Unikorni-yrittäjyyskilpailun jälkeen hänen yrityskaupoistaan. Tarinat olivat niin kiehtovia, että halusin saattaa ne muidenkin tietoon, Salovaara kertoo.

– Lisäksi mielestäni yrityskaupoista pitäisi puhua Suomessa enemmänkin, jotta tietty mystisyys niiden ympäriltä karisisi. Toivon, että sarja toisi oikeasti työkaluja yrittäjille paremman liiketoiminnan rakentamiseen ja mahdollisesti sen yrityskaupan toteutumiseen. Molemmat kun luovat verotulojen myötä lisää hyvää meille kaikille, hän jatkaa.

Sarjan isäntä Lauri Salovaara on perustanut viisi yritystä, joista on myynyt omistuksensa yhdestä ja ajanut yhden alas. Omien yritysten lisäksi Salovaara on osakkaana viidessä muussa.

Podcastissa kuullaan 12 myyntitarinaa perjantaista 8.3.2019 alkaen. Uusi jakso tulee kuultavaksi Suplaan aina perjantaisin. Viimeinen jakso on kuultavissa perjantaina 24.5.2019. TEK on podcastin yhteistyökumppani.
 

Kuuntele EXIT! - Tarinoita yrityskaupoista -podcastia tästä. >>

Keskustele ja tutustu vieraisiin podcastin Facebook-sivulla. >>

Lue Lauri Salovaaran blogikirjoitus ”5 sekunnin sääntö”. >>

TEK auttaa yrittäjyyden eri vaiheissa. Tutustu TEKin yrittäjien palveluihin ja etuihin. >>
 

Juttua muokattu 6.3.2019 klo 12.00. Lisätty mukaan Lauri Salovaaran kommentit.