Jäsenyyden suosittelusta jäsenmaksualennusta

|
Uutinen
Kuuntele

Lähes sata tekkiläistä on saanut vuoden aikana jäsenmaksualennuksen kiitoksena jäsenyyden suosittelusta.

Reilu vuosi sitten TEK aloitti jäsenten palkitsemisen uusiin täysjäsenyyksiin johtavista suosituksista. Jos suosittelija itse on TEKiin täyttä jäsenmaksua maksava täysjäsen, hän saa 50 euron jäsenmaksualennuksen. Mikäli suosittelija on itse TEKin opiskelija-, eläkeläis- tai kaksoisjäsen, hänet palkitaan 50 euron Superlahjakortilla.

Lisäksi TEK palkitsee toisiin akavalaisiin liittoihin kuuluvia työpaikoilla toimivia henkilöstöedustajia lahjakorteilla.

– Varsinkin näinä aikoina, kun paikallinen eli työpaikkakohtainen sopiminen mahdollisesti lisääntyy, on tärkeää, että liittoon kuulumisen merkityksestä puhutaan myös esimerkiksi omien työkavereiden kanssa. Yksityisellä sektorilla tekkiläisiä ja muita akavalaisten liittojen jäseniä edustaa YTN:n ja julkisella sektorilla JUKOn henkilöstöedustajat. Haluamme kiittää ja kannustaa myös heitä. Toki osa heistäkin on TEKin jäseniä, sanoo TEKin työmarkkinajohtaja Teemu Hankamäki.

Jäseneksi liittyminen on aina henkilön oma päätös eikä siihen tule painostaa ketään. Tärkeää on kuunteleva ja toisen mielipiteitä arvostava keskustelu. Voit kuitenkin rohkaista epäröiviä ja kertoa tietämättömille oman kantasi siitä, miksi TEKin jäsenyys on tärkeä asia ja mitä hyötyä siitä sinulle on ollut.

Mitä enemmän TEKillä on jäseniä, sitä paremmin TEK voi vaikuttaa jäsenille tärkeisiin asioihin, sitä parempia palveluita on mahdollista tarjota ja sitä luotettavampaa tietoa pystytään esittämään esimerkiksi jäsenten palkoista eri positioissa.

Suosittele!

Tarkemmat ohjeet, ehdot ja tukimateriaalit jäsenyyden suositteluun löydät TEKin verkkosivuilta: www.tek.fi/suosittele

Avainsanat: