YTN:n logo

Ylemmät Toimihenkilöt YTN hakee edelleen neuvottelu­ratkaisua

|
Uutinen

– YTN pyrkii aina ensisijaisesti saamaan aikaan neuvotteluratkaisun, mutta kieltämättä tässä kyllä alkaa aika ja ideat käymään vähiin, YTN:n puheenjohtaja sekä Tekniikan akateemiset TEKin työmarkkinajohtaja Teemu Hankamäki sanoo YTN:n tiedotteessa.

Ylemmät Toimihenkilöt YTN kertoo tiedotteessa hakevansa edelleen neuvotteluratkaisua teknologiateollisuuden ylempien toimihenkilöiden työehtosopimukseksi, vaikka Teollisuusliitto ja Ammattiliitto Pro jättivät tänään teknologiateollisuuden sopimusalalle lakkovaroituksen.

– YTN pyrkii aina ensisijaisesti saamaan aikaan neuvotteluratkaisun, mutta kieltämättä tässä kyllä alkaa aika ja ideat käymään vähiin, YTN:n puheenjohtaja, Tekniikan akateemiset TEKin työmarkkinajohtaja Teemu Hankamäki sanoo tiedotteessa.

Hankamäen mukaan YTN:n hallitus kokoontuu arvioimaan neuvottelutilannetta huomenna perjantaina. 

YTN:n neuvottelupäällikkö Petteri Oksan mukaan järjestö hakee neuvottelupöydästä ylempien ostovoiman kehitystä tukevaa palkkaratkaisua ja yleiskorotusta.

– Niin kauan kuin on aikaa ja haluja jatkaa neuvotteluja, toivoa on tietenkin olemassa. Pallo on nyt tukevasti työnantajien päädyssä. Teknologiateollisuuden työnantajilla on tuhannen taalan paikka näyttää, haluaako se neuvotteluratkaisua, meillä halua neuvotella on. Mutta katsotaan, miten menee, Oksa sanoo tiedotteessa.

Avainsanat: