Vastuu ihmisistä ja toimintakulttuurin kehittäminen toivat työmarkkinateko-palkinnon

|
Uutinen
Kuuntele

Ylemmät Toimihenkilöt YTN:n yritysyhdistysryhmä on palkinnut vuoden 2014 työmarkkinateosta Janna Luotolan Valion ylempien toimihenkilöiden yritysyhdistyksestä.

YTN:n mukaan Luotolan tuore ote asioihin teki hänestä Valion suuren yt-prosessin aikana uudenlaisen, rohkean henkilöstöedustajan, joka osoitti kaikille ylempien toimihenkilöiden merkityksen painottaen myös yhteistä tavoitetta: yrityksen etua ja toimintakykyä.

– Yrityksen nopeasti muuttunut toimintaympäristö aiheutti tilanteen, jonka aikana Luotola oli henkilöstölle äärimmäisen tärkeä tuki ja sinnikäs edunvalvoja. Hän reagoi tilanteeseen välittömästi, opetteli itse uutta ja ryhtyi toimimaan ihmisten hyväksi ennen näkemättömällä tavalla, palkintoperusteissa todetaan.

YTN:n yritysyhdistysryhmä näki Luotolan toiminnan erityisen ansiokkaaksi, koska hän tarttui toimeen rohkeasti ja piti kaikessa toiminnassaan edustettaviensa hyvinvointia ensisijaisena.

Ylemmät Toimihenkilöt YTN:n yritysyhdistysryhmä jakaa vuosittain Vääntö-nimellä tunnetun palkinnon vuoden työmarkkinateosta. Palkinnolla halutaan kunnioittaa hyviä suorituksia ja itsensä peliin laittamista sekä tuloksekasta ylempien toimihenkilöiden edunvalvontaa.
 

Lue myös uutiset: