Uudet valmennukset keskittyvät hyvinvointiin

|
Uutinen
Kuuntele

Tänä syksynä TEKin jäsenille on tarjolla uusia mielenkiintoisia hyvinvointiin tähtääviä verkkovalmennuksia.

TEK on aloittanut yhteistyön Nyyti ry:n kanssa. Nyyti on opiskelijoiden mielenterveyttä ja opiskelukykyä edistävä valtakunnallinen yhdistys.

– Opiskelijoiden mielenterveysongelmat sekä uupumus puhuttivat jo ennen koronaa. Viimeiset puolitoista vuotta ovat olleet kuitenkin erityisen raskaita monille opiskelijoille. Opiskelijaelämä on normaalisti erittäin sosiaalista. Koronan myötä monet ovat jääneet yksin. Varsinkin korona-aikana opintonsa aloittaneille tilanne on tosi kurja, sanoo TEKin opiskelijatoiminnan asiantuntija Jeremi Nyyssönen.

TEKin ja Nyytin mielenTEKoja-hanke tukee TEKin opiskelijajäsenten hyvinvointia syksyllä muun muassa verkkokursseilla ja chateilla, jotka liittyvät jaksamiseen ja stressinhallintaan.

Toinen uusi yhteistyökumppani erityisesti työssä käyvien TEKin jäsenten hyvinvointiin on Auntie. Hyvinvointipalvelu Auntie tarjoaa työntekijöille tukea niin stressiin, ylisuorittamiseen kuin kadonneen motivaation löytämiseen.

– Nyt syksyllä alkaneessa hyvinvointivalmennuksessa syvennytään palautumiseen, uneen, itseohjautuvuuteen ja resilienssiin. Lisäksi testaamme Auntien kanssa myös aivan uudenlaisia yksilövalmennuksia, joista toinen on suunnattu työntekijöille ja toinen esihenkilöasemassa toimiville, kertoo Auntien valmennuksia koordinoiva TEKin jäsenyysvastaava Ida Rantanen.

Webinaarien syksy

TEKin syksyn webinaaritarjonta on ennen näkemättömän monipuolinen. Syksyn webinaareissa muun muassa motivaatioguru Johanna Huhtamäki puhuu kiitollisuuden voimasta, Helsingin yliopiston psykologian professori Markus Jokela älykkyydestä ja puhetaidon kouluttaja Juhana Torkki kertoo, miten syntyy vaikuttava puhe.

Tutustu syksyn tapahtumiin osoitteessa www.tek.fi/tapahtumat