Urailta voi muuttaa työelämäsi

|
Blogimerkintä

TEKin uraillasta saat tietoa, oivalluksia ja verkostoja. Mutta miten hyvä urailta tehdään?

Tarjoamme ensi syksyn aikana tekkiläisille 15 urailtaa, joissa huippuvalmentajien johdolla käsitellään muun muassa ajan ja stressin hallintaa, päätöksentekoa, työn imua sekä läsnäolon merkitystä. Syksyn urailloissa on panostettu erityisesti työnhakuun, työhyvinvointiin ja sekä esiintymis- ja vuorovaikutustaitoihin.

Oma osaamiseni on kehittynyt näiden tilaisuuksien avulla. Uraillat ovat olleet parasta vastinetta jäsenmaksulle, kiitos!
- Jäsenpalaute uraillasta

Tekkiläiset ovat yhä valmiimpia kehittämään omaa osaamistaan ja tiedostavat sen tärkeyden. Uraillat on tehty kehittämään TEKin jäsenten kilpailukykyä työmarkkinoilla. Ne ovat jo pitkään tarjonneet jäsenille tietoa ja oivalluksia erilaisista työelämään liittyvistä aiheista. Kun YT-neuvottelut ovat monille jäsenillemme tällä hetkellä arkipäivää, saa urailloista käytännön työkaluja, tietoa ja oivalluksia arjessa jaksamiseen. Uraillat ovat jäsenillemme myös loistavia verkottumistapahtumia.

Järjestämme urailtoja useilla paikkakunnilla. Olemme lisänneet urailtojen määrää suuremmilla paikkakunnilla, kuten Helsingissä, Tampereella ja Oulussa myös Turussa on tarjolla kaksi urailtaa. Tekkiläiset myös arvostavat sitä, että urailtoja järjestämme myös pienemmillä paikkakunnilla.

KIINNOSTAVA TEEMA JA HUIPPUVALMENTAJA KAIKEN A JA O

Moni urailta on nähnyt päivänvalon, kun olemme saaneet palautteessa jäsenen vinkin loistavasta luennoitsijasta tai teemasta. Otamme jäsenten toiveet ja palautteet huomioon urailtojen suunnittelussa. Uravalmentajamme seuraavat jatkuvasti mitä työelämässä, rekrytointikentällä sekä työnhaussa tapahtuu ja mitkä asiat ovat ajankohtaisia jäsenten uraa ajatellen.

Me uravalmentajat käymme myös alan tapahtumissa, joista kiinnostava luennoitsija voi löytyä. Näin luennoitsijan soveltuvuus urailtaan selviää heti. Myös vinkki kollegalta voi johtaa hyvän luennoitsijan löytymiseen. Laajasti jäseniä hyödyttävän teeman ja siihen liittyvien huippuvalmentajien löytäminen on kaiken a ja o. Tapaamme kaikki luennoitsijat henkilökohtaisesti ja heidän kanssaan käydään läpi urailtaprosessi.

JÄSENTEN PALAUTE ON TYÖN SUOLA

Urailtakalenterin suunnittelu ja rakentaminen on kuin tekisi palapeliä. Jos yksi pala ei loksahda paikalleen, luennoitsijoiden aikataulut ja paikat voidaan joutua kiepsauttamaan uusiksi. Koko prosessin ajan on oltava yhteydessä luennoitsijoihin. Kun teemat on päätetty ja ammattitaitoiset valmentajat löydetty, varataan tilat. 

Hyvien tilojen löytäminenkin tietyltä paikkakunnalta on välillä vaikeaa. Jäsenet voisivatkin ehdottaa omalta paikkakunnaltaan sopivia tiloja. On ilo saada toteuttaa urailtoja, tarjota parasta asiantuntemusta ja sopivia aiheita mahdollisimman monelle TEKin jäsenelle. Positiivinen ja kannustava palaute jäseniltä on näiden tilaisuuksien suola :-) 

Tässä muutama palaute jäseniltä:

”Hienoa, että tällaisia urailtoja järjestetään. Muutamassa uraillassa olen käynyt ja sisällön, osallistamisen, rytmityksen ja miljöön/tarjoilun puolesta ovat olleet oikein onnistuneita tilaisuuksia. Luennoitsijavalinnat ovat osuneet nappiin, taidokkaita puhujia ja innostavia esityksiä. Oma osaamiseni on kehittynyt näiden tilaisuuksien avulla. Uraillat ovat olleet parasta vastinetta jäsenmaksulle, kiitos! ”

”Tarjoilut, sisältö, innostava luennoitsija sekä urapalveluiden henkilökunnan oma osaaminen ja input olivat loistavia. Kiitettävää työtä!"

Avainsanat: