Tervetuloa TEK Loungeen!

|
Uutinen
Kuuntele

Tiesithän, että TEKin jäsenenä voit varata tilan maksutta käyttöösi?

Ensimmäinen TEK Lounge avattiin marraskuussa 2017 Tampereelle Hervantaan. Sen jälkeen tila on ollut harvoin tyhjillään.

– Päivällä porukkaa tulee ja menee. Viikossa on keskimäärin yksi päivä, jolloin tilassa ei ole yhtäkään varausta. Tapahtumia täällä on järjestetty laidasta laitaan, esimerkkinä valmistujaiset, firman tiimipäivä, opintojakson kickoff ja jalkapallojoukkueen vanhempainkokous, kertoo TEKin Tampereen opiskelijayhdyshenkilö Vesa "Vesseli" Taskinen.

TEK halusi määritellä tilan käyttötarkoituksen löyhästi. Jäsenet voivat varata TEK Loungen maksutta käyttöönsä, mutta tilaan voi tulla viettämään myös etäpäivää, opiskella tai kahvitella luentojen välissä. Taskinen on laskenut, että kahvia onkin kulunut mukavat 10 000 kupillista.

Helmikuussa 2019 Lappeenrannan TEK Lounge aukaisi ovensa Skinnarilan kampuksella.

– Myös Lappeenrannan uusi TEK Lounge on ollut alusta alkaen hyvin suosittu. Täällä viihtyvät niin opiskelijat kuin yliopiston henkilökuntakin. Ehkä eniten on yllättänyt, miten suosittu selfie-magneetti Smegin mintunvihreä jääkaappi on ollut, naureskelee TEKin Lappeenrannan alueasiamies Saku Laapio.

Täällä viihtyvät niin opiskelijat kuin yliopiston henkilökuntakin.

TEK Lounget toimivat myös aluetoimistoina, joissa voi tavata paikallisia tai vierailevia TEKin asiantuntijoita. 

Mutta missä ja milloin aukeaa seuraava TEK Lounge?

– Mitä todennäköisemmin TEK Lounget tulevat Otaniemeen, Turkuun ja Ouluun. Mikä näistä ensimmäisenä, riippuu hyvien tilojen saatavuudesta. Meille on tärkeää, että löydämme sellaiset tilat, joissa TEK Lounge on jäsenille mahdollisimman keskeisellä paikalla, kertoo TEKin toiminnanjohtaja Jari Jokinen.