TEK Lounge

TEK Lounge on tila TEKin jäsenille. Ensimmäinen TEK Lounge avasi ovensa Tampereen teknillisen yliopiston Tietotalossa marraskuussa 2017.

Olet tervetullut pitämään Loungeen esimerkiksi etätyöpäivää tai taukoa luentojen välissä. Voit varata tilan kokousta tai tapahtumaa varten. Voit myös tavata Loungessa TEKin asiantuntijoita.

TEKin jäsenet voivat itse keksiä ammatillista kehittymistä tai verkostoitumista tukevia käyttötarkoituksia tilalle. Tilavuokraa ei peritä TEKin jäseniltä.

Tampereen TEK Lounge

Tietoa tulevista tapahtumista on tämän sivun lopussa.

Tampereen TEK Lounge on TEKin jäsenten käytössä klo 7.30-23 arkipäivinä. Klo 17 jälkeen rakennukseen pääsee vain Tietotalon kulkulätkällä. Mikäli tulet rakennukseen kello 17 jälkeen eikä sinulla ole kulkulätkää, ota hyvissä ajoin etukäteen yhteyttä Petri Partaseen.
 
TEKin jäsenet voivat varata TEK Loungen omalle tapahtumalleen. Varauskalenterin kautta voit varata tilan aamupäiväksi (klo 8-12), iltapäiväksi (klo 12-16) tai illaksi (klo 16-22). Voit varata tilan varauskalenterin kautta, vaikka et tarvitsisi tilaa koko varaamaksesi ajaksi. Mikäli tarvitset tilaa pidemmän ajan, ota yhteyttä Petri Partaseen.

Henkilömäärät: Tilaisuudesta riippuen noin 10-50 hengelle
Tekninen varustelu: Langaton verkkoyhteys, FullHD-tykki ja kaiuttimet
Muu varustelu: Jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja muutamia astioita, noin 25 hengelle sopiva katsomo, 10 korkeaa tuolia, neljä korkeaa pöytää, muutamia jakkaroita ja matalia pöytiä, sohva, pari säkkituolia ja tarjoilupöydäksi soveltuva liikuteltava TEK-kioski. Tilassa on tallentava videovalvonta ja ensiapulaukku.
Pysäköinti: Tietoa pysäköinnistä: Pysäköinti kampusalueella on maksullista (Lisätietoa pysäköinnistä)

Osoite: Tietotalo (B110), Tampereen teknillinen yliopisto, Korkeakoulunkatu 1, 33720 Tampere
Varaukset: Varauskalenteri. Tilaa voi varata enintään 90 päivää varauspäivästä eteenpäin. Muut varaukset petri.partanen@tek.fi
Lisätietoa: petri.partanen@tek.fi, 0400 802 300