TEK Lounge

TEK Lounge on tila TEKin jäsenille. Ensimmäinen TEK Lounge avasi ovensa Tampereen teknillisen yliopiston Tietotalossa marraskuussa 2017.

Loungeen voi tulla pitämään esimerkiksi etätyöpäivää tai taukoa luentojen välissä. Tilaa voi varata kokouksia tai tapahtumia varten. Voit tavata loungessa myös TEKin asiantuntijoita.
 
TEKin jäsenet voivat itse keksiä ammatillista kehittymistä tai verkostoitumista tukevia käyttötarkoituksia tilalle. Tilassa voi järjestää esimerkiksi koulutus- tai verkostoitumistilaisuuksia omaehtoisesti. Tilavuokraa ei peritä TEKin jäseniltä.

Tampereen TEK Lounge

Tietoa Tampereen TEK Loungen tapahtumista on tämän sivun lopussa.

Tampereen TEK Lounge on TEKin jäsenten käytössä klo 7.30-23 arkipäivinä. Klo 17 jälkeen rakennukseen pääsee vain Tietotalon kulkulätkällä. Mikäli tulet rakennukseen kello 17 jälkeen eikä sinulla ole kulkulätkää, ota hyvissä ajoin etukäteen yhteyttä Petri Partaseen.
 
TEKin jäsenet voivat varata TEK Loungen omalle tapahtumalleen. Varauskalenterin kautta voit varata tilan aamupäiväksi (klo 8-12), iltapäiväksi (klo 12-16) tai illaksi (klo 16-22). Voit varata tilan varauskalenterin kautta, vaikka et tarvitsisi tilaa koko varaamaksesi ajaksi. Mikäli tarvitset tilaa pidemmän ajan, ota yhteyttä Petri Partaseen.

Tekninen varustelu: FullHD-tykki ja kaiuttimet

Osoite: Tietotalo (B110), Tampereen teknillinen yliopisto, Korkeakoulunkatu 1, 33720 Tampere
Varaukset: Varauskalenteri. Tilaa voi varata enintään 90 päivää varauspäivästä eteenpäin. Muut varaukset petri.partanen@tek.fi
Lisätietoa: petri.partanen@tek.fi, 0400 802 300

Tulevia tapahtumia