TEK Lounge

TEK Lounge on tekkiläisten oma olohuone, toimisto tai opiskelunurkka. Tutustu Tampereen ja Lappeenrannan Loungeihin!

Huom! Koronatilanne on muuttanut yliopistojen aukioloa. Tarkistathan LUT-yliopiston ja Tampereen yliopiston aukiolot yliopistojen sivuilta.

Olet tervetullut Loungeen pitämään esimerkiksi etätyöpäivää tai taukoa luentojen välissä. Voit myös tavata Loungessa TEKin asiantuntijoita.

TEKin jäsenet voivat itse keksiä ammatillista kehittymistä tai verkostoitumista tukevia käyttötarkoituksia tilalle. Tilan voi varata esimerkiksi kokousta tai tapahtumaa varten. TEKin jäseniltä ei peritä tilavuokraa. Tarkemmat tiedot ja ohjeet löydät alta. 

Lappeenrannan TEK Lounge

Lappeenrannan TEK Lounge on TEKin jäsenten käytössä klo 8-16 arkipäivinä. 

Osoite: Lappeenrannan teknillinen yliopisto, Yliopistonkatu 34, 53850 Lappeenranta

TEK Lounge sijaitsee yliopiston ensimmäisen vaiheen kolmannessa kerroksessa, Street Cafen vasemmalla puolella kirjastoon vievän käytävän varrella.

Henkilömäärät: Tilaisuudesta riippuen noin 10-60 hengelle

Tekninen varustelu: Langaton verkkoyhteys, FullHD-tykki ja kaiuttimet

Erillinen neuvotteluhuone: Noin kuudelle hengelle, huoneessa oma näyttö, huonetta voi varata erikseen

Muu varustelu: jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, astianpesukone, mikroaaltouuni, muutamia astioita, noin 30 hengelle sopiva katsomo, erilaisia tuoleja ja jakkaroita, kolme sohvaa, älyvalaisinjärjestelmä, tussipiirtotaulu, radiometri, seurapelejä

Pysäköinti: LUTin vierasparkkipaikalla on maksuton pysäköinti. Päiväsaikaan pysäköinti on mahdollista 2h kiekon kanssa. Pidempiaikaiseen päiväsaikaan tapahtuvaan pysäköintiin tarvitaan ilmoitus LUTin infoon, joka löytyy pääaulasta. Luvan LUTin vieraspysäköintiin voi pyytää myös puhelimitse: 029 4462669.

Varaukset: Varauskalenteri. Tilaa voi varata enintään 90 päivää varauspäivästä eteenpäin. Muut varaukset: saku.laapio@tek.fi

Lisätietoa: saku.laapio@tek.fi, 0400 497 282

Tampereen TEK Lounge

Tampereen TEK Lounge on TEKin jäsenten käytössä klo 7.30-23 arkipäivinä. Klo 17 jälkeen rakennukseen pääsee vain Tietotalon kulkulätkällä. Mikäli tulet rakennukseen kello 17 jälkeen eikä sinulla ole kulkulätkää, ota hyvissä ajoin etukäteen yhteyttä Petri Partaseen, petri.partanen@tek.fi tai 0400 802 300.
 
TEKin jäsenet voivat varata TEK Loungen omalle tapahtumalleen. Varauskalenterin kautta voit varata tilan aamupäiväksi (klo 8-12), iltapäiväksi (klo 12-16) tai illaksi (klo 16-22). Voit varata tilan varauskalenterin kautta, vaikka et tarvitsisi tilaa koko varaamaksesi ajaksi. Mikäli tarvitset tilaa pidemmän ajan, ota yhteyttä Petri Partaseen.

Osoite: Tietotalo (B110), Hervanta, Korkeakoulunkatu 1, 33720 Tampere

Henkilömäärät: Tilaisuudesta riippuen noin 10-50 hengelle

Tekninen varustelu: Langaton verkkoyhteys, FullHD-tykki ja kaiuttimet

Muu varustelu: Jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja muutamia astioita, noin 25 hengelle sopiva katsomo, 10 korkeaa tuolia, neljä korkeaa pöytää, muutamia jakkaroita ja matalia pöytiä, sohva, pari säkkituolia ja tarjoilupöydäksi soveltuva liikuteltava TEK-kioski. Tilassa on tallentava videovalvonta ja ensiapulaukku.

Pysäköinti: Pysäköinti kampusalueella on maksullista, lisätietoa pysäköinnistä saat täältä.

Varaukset: Varauskalenteri. Tilaa voi varata enintään 90 päivää varauspäivästä eteenpäin. Muut varaukset: petri.partanen@tek.fi

Lisätietoa: petri.partanen@tek.fi, 0400 802 300

Tutustu TEK Loungeihin alta!