Tervetuloa Edunvalvojailtoihin!

|
Uutinen
Kuuntele

Tekkiläisten henkilöstöedustajien alueelliset Edunvalvojaillat alkavat.

TEK järjestää syksyn aikana kaikille tekkiläisille henkilöstöedustajille tarkoitettuja uudenlaisia alueellisia tapahtumia. Ensimmäinen Edunvalvojailta järjestetään Turussa Hus Lindmanissa 22.10. Henkilöstöedustajat tulevat saamaan henkilökohtaisen kutsun oman alueensa tilaisuuteen.

Lisäksi omat Edunvalvojaillat järjestetään myös pääkaupunkiseudulla, Oulussa, Vaasassa ja Lappeenrannassa. Niiden aika ja paikka varmistuvat myöhemmin. Tampereen tilaisuus 1.10. on jouduttu perumaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Yritämme kuitenkin uudelleen myöhemmin syksyllä ja lähetämme henkilökohtaisen kutsun tilaisuuteen sähköpostilla.

–  Tapahtumilla haluamme ennen kaikkea kiittää kaikkia henkilöstöedustajan tehtävissä toimivia tekkiläisiä, jotka tekevät erittäin arvokasta ja pyyteetöntä työtä paremman työelämän puolesta, kiteyttää asiamies Tuula Aaltola.

Haluamme kiittää henkilöstöedustajan tehtävissä toimivia tekkiläisiä.

– Lisäksi tilaisuudet ovat myös oiva paikka tavata oman alueen muita henkilöstöedustajia, laajentaa verkostoja, jakaa kokemuksia ja saada uusia eväitä omalle työpaikalle vietäväksi, Aaltola jatkaa.

Edunvalvojaillat on tarkoitettu kaikille tekkiläisille yksityisen ja julkisen sektorin henkilöstöedustajille, kuten luottamusmiehille, työsuojeluvaltuutetuille, työpaikkayhdistysten hallituksille ja eurooppalaisten yritysneuvostojen edustajille sekä heidän varahenkilöilleen.

Aaltolan mukaan eri puolilla Suomea toimii puolentuhatta tekkiläistä henkilöstöedustajaa erilaisissa rooleissa.

– Tekniikan alan korkeakoulutettujen edunvalvonnan kannalta heidän työnsä on korvaamattoman arvokasta. Ja tulevaisuudessa heidän roolinsa korostuu entisestään työelämän kehittäjinä, kun esimerkiksi paikallisen sopimisen rooli kasvaa.

– Kehittämme koko ajan yhdessä neuvottelujärjestöjemme Ylemmät Toimihenkilöt YTN:n ja Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKOn kanssa tapoja, joiden avulla voimme tukea henkilöstöedustajia entistä paremmin heidän työssään.

Avainsanat: