Tekkiläisten henkilöstöedustajien Edunvalvojaillat

Tekkiläisten henkilöstöedustajien alueelliset Edunvalvojaillat ovat oiva paikka tavata alueen muita henkilöstöedustajia, laajentaa verkostoja, jakaa kokemuksia ja saada uusia eväitä omalle työpaikalle vietäväksi.

Tekkiläisenä henkilöstöedustajana teet erittäin arvokasta ja pyyteetöntä työtä paremman työelämän puolesta. Suuri kiitos siitä!

Kiittääksemme ja tukeaksemme sinua haastavassa tehtävässäsi, järjestämme syksyn aikana eri puolilla Suomea tekkiläisille henkilöstöedustajille tarkoitettuja uudenlaisia Edunvalvojailtoja.

Edunvalvojailta on oiva paikka tavata alueen muita henkilöstöedustajia, laajentaa verkostoja, jakaa kokemuksia ja saada uusia eväitä omalle työpaikalle vietäväksi. Lisäksi jokaisessa tilaisuudessa on sinne erikseen räätälöityä ohjelmaa.
 
Edunvalvojailta on tarkoitettu kaikille tekkiläisille yksityisen ja julkisen sektorin henkilöstöedustajille, kuten luottamusmiehille, työsuojeluvaltuutetuille, työpaikkayhdistysten hallituksille ja eurooppalaisten yritysneuvostojen edustajille sekä heidän varahenkilöilleen.

Tulevat tapahtumat:

Lisäksi omat Edunvalvojaillat järjestetään myös pääkaupunkiseudulla, Oulussa ja Vaasassa. Niiden aika ja paikka varmistuvat myöhemmin. Lappeenrannan tilaisuus 5.3. peruttiin vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Lämpimästi tervetuloa!