TEK tukee Microsoftin ja Broadcomin työntekijöitä – kolme tilaisuutta Oulussa

|
Uutinen
Kuuntele

TEK järjestää Oulussa loppuviikosta yhdessä Ylemmät Toimihenkilöt YTN:n kanssa infotilaisuuksia Microsoftin ja Broadcomin työntekijöille.

Oulusta katoaa tulevaisuudessa lähes tuhat tietotekniikan työpaikkaa, kun Microsoft Mobile ja Broadcom lakkauttavat toimintansa kaupungissa. Microsoftin tutkimus- ja tuotekehitysyksikön lakkauttaminen koskee noin 500 työpaikkaa, kun taas Broadcomin myötä työpaikkoja vähenee 430.

TEK tukee jäseniään vaikeassa muutostilanteessa. TEK järjestää Oulussa loppuviikosta yhdessä Ylemmät Toimihenkilöt YTN:n kanssa infotilaisuuksia Microsoftin ja Broadcomin työntekijöille.

Torstaina 7.8. järjestetään kaksi tilaisuutta Microsoftin ylemmille toimihenkilöille Peltolassa. Kello 9–12 on englanninkielinen tilaisuus (read more information in English) ja kello 12–16 suomenkielinen. Broadcomin ylempien toimihenkilöiden tapahtuma järjestetään perjantaina 8.8. kello 9–12 Elektroniikkatiellä.

TEKistä paikalla ovat alueasiamies Jukka Orava ja lakimies Kirsi Widgrén. Lisäksi mukana ovat myös TE-toimisto, IAET-työttömyyskassa ja työnantajan edustaja.

– Kerromme työttömyysuhan alaisille tarkemmin TEKin tarjoamista palveluista. Etenkin urapalveluista ja lakipalveluista on runsaasti apua yt-tilanteessa, Orava kertoo.

Tilaisuuksissa on myös mahdollista esittää kysymyksiä mieltä painavista asioista ja keskustella kahden kesken eri tahojen kanssa.

– Tilaisuuksiin kannattaa ehdottomasti tulla. Sitä kautta saat parhaiten selville, missä tällä hetkellä mennään ja mitä jokaisen kannattaa tehdä omien asioidensa eteen, Orava kehottaa.

Avainsanat: