TEK tukee Microsoftin henkilöstöä – työttömyysturvainfoja ja koulutusta kolmella paikkakunnalla

|
Uutinen
Kuuntele

Ylemmät Toimihenkilöt YTN järjestää Salossa, Espoossa ja Tampereella Microsoftin henkilöstölle työttömyysturvainfoja kolmena päivänä. Salossa TEK järjestää yhdessä Insinööriliiton kanssa jäsenilleen kaksi koulutusta työnhausta.

Neuvottelujärjestömme Ylemmät Toimihenkilöt YTN järjestää infotilaisuuksia Microsoftin henkilöstölle Salossa, Espoossa ja Tampereella.

Tilaisuuksissa kerrotaan liittojen tarjoamista palveluista ja työttömyysturvasta. TEKistä paikalla ovat alueasiamies ja Urapalvelut-yksikön johtaja Sari Taukojärvi, jotka kertovat muun muassa TEKin ura- ja lakipalveluista. Lisäksi tilaisuudessa esiintyvät IAET-kassan, verohallinnon ja Microsoftin HR-osaston edustajat.

YTN Microsoftilla:

  • Salossa 25.8. Kaksi tilaisuutta: klo 9-12.30 (suomeksi) ja klo 13-16.30 (suomeksi).
  • Espoossa 27.8. Kaksi tilaisuutta: klo 9-12 (suomeksi) ja klo 13-16 (englanniksi).
  • Tampereella 1.9. Kaksi tilaisuutta: klo 9–12.30 (suomeksi) ja klo 13–16.30 (suomeksi).

Osalla paikkakunnista tilaisuuksia järjestetään sekä suomeksi että englanniksi. Varmista oman paikkakuntasi aikataulu ja sisältö luottamusmieheltäsi.

Kaksi koulutusta Salossa

TEK järjestää yhdessä Insinööriliitto IL:n kanssa jäsenilleen kaksi maksutonta koulutusta työnhausta Salossa 3.9. ja 9.9. kello 15–18. Kouluttajina toimivat TEKin ja IL:n uravalmentajat.

Parhaan hyödyn saa irti osallistumalla molempiin koulutuspäiviin, mutta voit myös osallistua vain toiseen. Koulutukset on suunnattu erityisesti it-alan osaajille. Tarvitset mukaasi oman tietokoneen.

Koulutukset:

3.9. Opi puhumaan osaamisestasi

  • Miten tunnistan omat taitoni ja vahvuuteni? Työpajassa tutustut työnhaun peruselementteihin ja opit kertomaan omasta osaamisestasi. Työpajassa käsitellään myös piilotyöpaikkoja ja mistä niitä löytää.

9.9. Viilaa LinkedIn-profiilisi kuntoon

  • Onko sinulla LinkedIn-profiili, mutta et oikein tiedä, miten sitä käytetään. Työpajassa kerrotaan, mikä LinkedIn oikein on ja miksi siellä kannattaa olla, miten rakennat tarpeeksi hyvän profiilin ja mistä löydät itseäsi kiinnostavaa tietoa LinkedInistä.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 31.8. tästä linkistä. molempiin koulutuksiin mahtuu mukaan 30 henkilöä. Mukaan mahtuneet saavat vahvistuksen sähköpostitse.

  • Tutustu myös TEKin yt-ohjeisiin. Niissä kerrotaan, mitä työntekijän kannattaa tehdä yt-neuvottelujen eri vaiheissa ja mitä tukea TEK tarjoaa yt-neuvotteluihin joutuvalle.
Avainsanat: