Suositut TEKin uraillat jatkuvat syksyllä

|
Uutinen
Kuuntele

Monen mielessä siintää jo mökkilaituri, mutta syksyyn kannattaa orientoitua hetkeksi. TEKin syksyn urakalenteri on nimittäin julkaistu.

Syksyllä lavalle astuu inspiraatiopuhuja Anna Perho, joka vetää tekkiläisille fiksun ajankäyttäjän klinikan. Taiteen tohtori Asta Raami ohjaa, miten oman intuitionsa voi valjastaa oivallusten ja ongelmanratkaisun moottoriksi. Psykologi Taija Stoatilla on pitkä työkokemus rekrytointien parista. Uraillassaan hän käy läpi soveltuvuusarviointien ideaa. Keksijä ja futuristi Perttu Pölönen luo katseen tulevaisuuteen: mitkä ovat menestyjän työkalut? Pölönen pitää urailtansa englanniksi. Valmentaja Inkeri Ruuskan urailta ”Seuraava askel urallasi” sopii sekä työelämän konkareille että uraansa aloitteleville.

Urailloissa jatkavat myös monet tutut valmentajat. Psykologi Jaakko Sahimaa keskittyy merkitykselliseen työhön, aivotutkija Minna Huotilainen pelastaa aivot aikasyöpöiltä ja kuvittaja, kirjailija Camilla Tuominen kertoo, miten tunteitaan voi aktiivisesti johtaa. Hyvinvointialan yrittäjä Joni Jaakkola antaa vinkit energisempään arkeen. Sosiaalisen liiketoiminnan sanansaattaja Sani Leino näyttää, miten LinkedInistä saa tehot irti. Kehittämis- ja muutosasiantuntija Anniina Hukarin aiheena on valmentava esimies. Ammattifasilitaattori Jani Turku antaa käytännön vinkit onnistuneeseen fasilitointiin. Psykoterapeutti, työyhteisösovittelija Saara Remes valmentaa oman resilienssin vahvistamiseen.

Urailtoja järjestetään ympäri Suomen. Tilaisuudet ovat TEKin täysjäsenille maksuttomia. Opiskelijat ovat tervetulleita seuraamaan urawebinaareja.

TEK seuraa tapahtumien järjestämisessä viranomaisten ohjeistuksia koronaepidemiaan liittyen ja muuttaa tapahtumia tarvittaessa webinaareiksi, mikäli se toteutuksen osalta on mahdollista.