Uraillat

Uraillat ovat TEKin jäsenille tarkoitettuja tilaisuuksia, joissa käsitellään omaan työuraan, työnhakuun, hyvinvointiin ja yleisesti työelämään liittyviä teemoja.

Syksyn urailtakalenteria suunnitellaan parhaillaan ja se julkaistaan tällä sivulla kesäkuun alussa!

Olitpa uran alkuvaiheessa tai jo kokenut konkari – olet tervetullut kuulemaan eri alan huippuasiantuntijoita ja -valmentajia! Urailloissa vahvistat työelämäosaamistasi ja omaa hyvinvointiasi. Samalla sinulla on mahdollisuus verkostoitua muiden tekkiläisten kanssa.

Syksyllä 2019 uusina teemoina urailloissa käsitellään työaikalakiuudistusta, opitaan fasilitoinnin saloja, perehdytään aivotutkimukseen ja moderniin asiakaslähtöiseen myyntiin. Myös huippusuositut verkkostriimaukset jatkuvat edelleen syksyllä. 

Uraillat ovat nimensä mukaisesti iltatilaisuuksia. Ne alkavat klo 17 ja päättyvät klo 19.30, ilmoittautuminen ja kahvitarjoilu alkavat aina klo 16.30. Tila- ja tarjoilujärjestelyjen vuoksi etukäteen ilmoittautuminen on välttämätöntä.

Syksyn uraillat julkaistaan tällä sivulle kesäkuun alussa ja näet ne myös myöhemmin TEKin tapahtumakalenterista!  Tiedotamme syksyn 2019 tulevista urailloista 12.6 ilmestyvässä TEKin jäsenkirjeessä, sosiaalisessa mediassa sekä 7.6. ilmestyvässä TEK-lehdessä. 

Voit tutustua striimattujen urailtojen tallenteisiin täältä (sivulta löytyvät ne tallenteet, joista luennoitsija on antanut luvan). Tallenteet löydät oma.tek.fi-sivustolta, mikä vaatii sisäänkirjautumisen. 

Uraillat Syksyllä 2019  - tulossa tälle sivulle viimeistään kesäkuun alussa!

* striimataan

HELSINKI

JYVÄSKYLÄ

KUOPIO

LAHTI

LAPPEENRANTA

OULU

TAMPERE

TURKU

vaasa

Lisätietoja TEKin urailloista antavat: 
 
Arja Lindfors, (09) 2291 2230, arja.lindfors(ät)tek.fi
Pauliina Taipalus (09) 2291 2207, pauliina.taipalus(ät)tek.fi