Uraillat

Uraillat ovat TEKin jäsenille tarkoitettuja tilaisuuksia, joissa käsitellään omaan työuraan, työnhakuun, hyvinvointiin ja yleisesti työelämään liittyviä teemoja.

Viritä osaamisesi uudelle taajuudelle syksyn 2018 urailloissa!

Tule inspiroitumaan TEKin urailtoihin, TEKin jäsen! Olitpa uran alkuvaiheessa tai jo pidemmällä – olet tervetullut kuulemaan eri alan huippuasiantuntijoita ja -valmentajia! Urailloissa vahvistat työelämäosaamistasi ja omaa hyvinvointiasi. Samalla sinulla on mahdollisuus verkostoitua muiden tekkiläisten kanssa.

Syksyllä 2018 uusina teemoina ovat tunnetaidot, suorahaku ja työelämän megatrendit. Myös huippusuositut verkkostriimaukset jatkuvat syksyllä. Näin kaikilla TEKin jäsenillä on mahdollisuus osallistua urailtoihin paikkakunnasta riippumatta, myös ulkomailta.

Uraillat ovat nimensä mukaisesti iltatilaisuuksia. Ne alkavat klo 17 ja päättyvät klo 19.30, ilmoittautuminen ja kahvitarjoilu alkavat aina klo 16.30.  Tarjoilu- ja tilajärjestelyjen vuoksi etukäteen ilmoittautuminen on välttämätöntä. Katso oman alueesi uraillat alla olevasta listasta. Klikkaa uraillan nimeä ja pääset ilmoittautumaan. Voit katsoa uraillat kootusti myös TEKin tapahtumakalenterista!  

Striimattujen urailtojen tallenteet löydät täältä (sivulta löytyvät ne tallenteet, joista luennoitsija on antanut luvan). 

Uraillat syksyllä 2018

*Kaikki Helsingin uraillat striimataan

HELSINKI

JYVÄSKYLÄ

KUOPIO

LAHTI

LAPPEENRANTA

OULU

TAMPERE

TURKU

vaasa

Lisätietoja TEKin urailloista antaa: 
 
Arja Lindfors, (09) 2291 2230, arja.lindfors(ät)tek.fi
Pauliina Taipalus (09) 2291 2207, pauliina.taipalus(ät)tek.fi