Uraillat

Uraillat ovat TEKin jäsenille räätälöityjä tilaisuuksia, joissa käsitellään omaan työuraan, työnhakuun, hyvinvointiin ja työelämätaitoihin liittyviä teemoja.

SYKSYN 2020 Urailloissa vahvistat TYÖELÄMÄTAITOJASI ja omaa hyvinvointiasi!

TEK järjestää jäsenilleen urailtoja ympäri Suomen. Urailtoihin ovat tervetulleita paikan päälle kaikki TEKin täysjäsenet, vastavalmistuneet, yrittäjä-  ja eläkeläisjäsenet sekä maisterivaiheen opiskelijat. 

Urailloissa vahvistat työelämätaitojasi ja osaamistasi sekä parannat omaa hyvinvointiasi. Paikan päällä urailloissa sinulla on mahdollisuus tavata myös muita tekkiläisiä ja verkostoitua. 

TEK seuraa korona (COVID-19) - poikkeustilan aikana valtioneuvoston ja viranomaisten antamia ohjeita ja kokoontumisrajoituksia tapahtumiemme suhteen.  

SYKSYN UUTUUDET

Helsingissä syksyllä lavalle astuu inspiraatiopuhuja Anna Perho, joka vetää tekkiläisille fiksun ajankäyttäjän klinikan. Taiteen tohtori Asta Raami ohjaa Oulussa, miten oman intuitionsa voi valjastaa oivallusten ja ongelmanratkaisun moottoriksi. Psykologi Taija Stoatilla on pitkä työkokemus rekrytointien parista. Uraillassaan hän käy läpi soveltuvuusarviointien ideaa Tampereella. Keksijä ja futuristi Perttu Pölönen luo katseen tulevaisuuteen: mitkä ovat menestyjän työkalut? Pölönen pitää urailtansa englanniksi. Tämä urailta myös striimataan. Valmentaja Irmeli Ruuskan urailta ”Seuraava askel urallasi” Tampereella sopii sekä työelämän konkareille että uraansa aloitteleville. Osa urailloista striimataan tai pidetään webinaarina. 

Uraillat ovat nimensä mukaisesti iltatilaisuuksia. Ne alkavat klo 17 ja päättyvät klo 19.30, ilmoittautuminen ja kahvitarjoilu alkavat aina klo 16.30. Tila- ja tarjoilujärjestelyjen vuoksi etukäteen ilmoittautuminen on välttämätöntä.

Syksyn 2020  uraillat näet myös TEKin tapahtumakalenterista! Tällä sivulla uraillat on jaettu paikkakunnittain.

Katso lisätietoja ja ilmoittaudu urailtaan klikkaamalla uraillan nimeä! 

*Merkityt striimataan. Tulevat webinaarit ja aiempien webinaarien tallenteet löydät tästä

Uraillat syksyllä 2020 

HELSINKI


JYVÄSKYLÄ

KUOPIO

LAHTI

​LAPPEENRANTA

OULU

TAMPERE
 

​TURKU

VAASA

Lisätietoja TEKin urailloista antavat: 
 
Arja Lindfors, (09) 2291 2230, arja.lindfors@tek.fi
Katja Sulenko,   (09) 2291 2266, katja.sulenko@tek.fi