Uraillat

Uraillat ovat TEKin jäsenille tarkoitettuja tilaisuuksia, joissa käsitellään omaan työuraan, työnhakuun, hyvinvointiin ja yleisesti työelämään liittyviä teemoja.

Innostu, inspiroidu ja viritä osaamisesi uudelle tasolle kevään 2019 urailloissa! 

Olitpa uran alkuvaiheessa tai jo kokenut konkari – olet tervetullut kuulemaan eri alan huippuasiantuntijoita ja -valmentajia! Urailloissa vahvistat työelämäosaamistasi ja omaa hyvinvointiasi. Samalla sinulla on mahdollisuus verkostoitua muiden tekkiläisten kanssa.

Keväällä 2019 uusina teemoina ovat muutokseen sopeutuminen (resilienssi), LinkedIn ja hyvinvointi. Myös huippusuositut verkkostriimaukset jatkuvat edelleen keväällä. 

Uraillat ovat nimensä mukaisesti iltatilaisuuksia. Ne alkavat klo 17 ja päättyvät klo 19.30, ilmoittautuminen ja kahvitarjoilu alkavat aina klo 16.30. Tila- ja tarjoilujärjestelyjen vuoksi etukäteen ilmoittautuminen on välttämätöntä. Katso oman alueesi uraillat alla olevasta listasta. Klikkaa uraillan nimeä ja pääset ilmoittautumaan. Voit katsoa uraillat kootusti myös TEKin tapahtumakalenterista!  

Striimattujen urailtojen tallenteet löydät täältä (sivulta löytyvät ne tallenteet, joista luennoitsija on antanut luvan). 

Uraillat keväällä 2019

* striimataan

HELSINKI

JYVÄSKYLÄ

KUOPIO

LAHTI

LAPPEENRANTA

OULU

TAMPERE

TURKU

vaasa

Lisätietoja TEKin urailloista antaa: 
 
Arja Lindfors, (09) 2291 2230, arja.lindfors(ät)tek.fi
Pauliina Taipalus (09) 2291 2207, pauliina.taipalus(ät)tek.fi