Uraillat

Uraillat ovat TEKin jäsenille räätälöityjä tilaisuuksia, joissa käsitellään omaan työuraan, työnhakuun, hyvinvointiin ja työelämätaitoihin liittyviä teemoja. Opiskelijajäsenet voivat osallistua urailtojen striimauksiin.

Urailloissa vahvistat osaamistasi ja omaa hyvinvointiasi!

TEK järjestää jäsenilleen urailtoja ympäri Suomen. Urailtoihin ovat tervetulleita paikan päälle kaikki TEKin täysjäsenet, vastavalmistuneet, yrittäjä-  ja eläkeläisjäsenet. TEKin opiskelijajäsenet voivat seurata urailtojen striimejä.

Urailloissa vahvistat työelämäosaamistasi, parannat omaa hyvinvointiasi ja nostat työmarkkina-arvoasi. Paikan päällä urailloissa sinulla on mahdollisuus tavata muita tekkiläisiä ja verkostoitua. 

Keväällä 2020 urailloissa käsitellään työuraan, työelämätaitoihin ja hyvinvointiin liittyviä teemoja. Uutuusaiheita keväällä ovat työn merkityksellisyys, itsensä johtaminen ja stressinhallinta sekä uudet tavat rekrytoitua. Osa urailloista striimataan ja niitä voit seurata vaikka omalta kotisohvalta.

Uraillat ovat nimensä mukaisesti iltatilaisuuksia. Ne alkavat klo 17 ja päättyvät klo 19.30, ilmoittautuminen ja kahvitarjoilu alkavat aina klo 16.30. Tila- ja tarjoilujärjestelyjen vuoksi etukäteen ilmoittautuminen on välttämätöntä.

Kevään 2020  uraillat näet myös TEKin tapahtumakalenterista! Tällä sivulla uraillat on jaettu paikkakunnittain.

Voit tutustua aiempien striimattujen urailtojen tallenteisiin täältä (sivulta löytyvät ne tallenteet, joista luennoitsija on antanut luvan). Tallenteet löydät oma.tek.fi-sivustolta, mikä vaatii sisäänkirjautumisen. 

Katso lisätietoja ja ilmoittaudu urailtaan klikkaamalla uraillan nimeä!

* symbolilla merkityt striimataan.

Uraillat KEVÄÄLLÄ 2020 

HELSINKI


JYVÄSKYLÄ

KUOPIO
 

LAHTI

​LAPPEENRANTA

OULU

TAMPERE

​TURKU

VAASA

 

Lisätietoja TEKin urailloista antavat: 
 
Arja Lindfors, (09) 2291 2230, arja.lindfors(ät)tek.fi
Minna Järvi,   (09) 2291 2218, minna.jarvi(ät)tek.fi