Pidä tietosi ajan tasalla – saat TEKin jäsenyydestä enemmän irti

|
Uutinen
Kuuntele

TEKin verkkosivuilla osoitteessa www.tek.fi/jasentiedot voit päivittää omia jäsentietojasi. Se kannattaa.

 
Ilmoita käytössä oleva sähköpostiosoitteesi TEKin jäsentietosivulla www.tek.fi/jasentiedot. Tärkeät toimialakohtaiset tiedotteet sekä kuukausittainen jäsenkirje lähetetään sähköpostitse. Omissa jäsentiedoissasi voit myös määrittää sähköpostiosoitteesi käyttö­tarkoitukset.
 

Tarkista, että jäsentiedoissa on oikea osoitteesi

Oletko muuttanut? Varmista, että osoitteesi on päivittynyt Postilta tulleen ilmoituksen perusteella, jotta saat TEKiltä tulevan postin, mukaan lukien mahdolliset jäsenetulehtesi, oikeaan osoitteeseen. Jos tieto ei ole päivittynyt, voit tehdä muutoksen jäsentiedoissasi.
 

Valitse, mitkä lehdet haluat tilata 

TEK tarjoaa täysjäsenille jäsenetuna kaksi valinnaista Talentumin ammattilehteä paperi- tai digiversiona. Jäsentiedoissasi pystyt vaihtamaan oletuksena olevat Tekniikka&Talouden sekä Talouselämän toisiin, vaihtoehtoina ovat Arvopaperi, Fakta, Markkinointi&Mainonta, Metallitekniikka, Tietoviikko ja Mikrobitti. Täys­jäsenet voivat myös halutessaan vaihtaa printti­lehdet digilehtiin tai päinvastoin. Opiskelija­jäsenet saavat Tekniikka&Talous- sekä Talouselämä-digilehdet. 
 

Työpaikkatietojen ilmoittaminen auttaa etujesi valvontaa

Työsuhdetietojen ylläpitäminen on tärkeää, jotta pystymme valvomaan etujasi parhaalla mahdollisella tavalla. Mikäli työpaikallasi esimerkiksi alkavat yt-neuvottelut, on sinun kannaltasi arvokasta, että luottamusmies ja TEKin edustajat saavat jäsenrekisteristä tiedon yrityksessä työskentelevistä jäsenistä.
 

Tarkista kassan jäsenyytesi

Voit tarkistaa työttömyyskassan jäsenyytesi voimassaolon tai liittyä IAET-kassaan verkossa jäsentietosivullasi. TEKin täysjäsenet ovat pääsääntöisesti IAET-kassan jäseniä. Opiskelijajäsenenkin kannattaa liittyä työttömyyskassaan heti ensimmäisten kesätöiden alkaessa, jolloin oikeus ansiosidonnaiseen työttömyysturvaan alkaa kertyä.
 

Katso maksutiedot tai vaihda maksueriä

Voit varmistaa jäsentiedoistasi, ovatko jäsenmaksusi ajan tasalla. Halutessasi voit vaihtaa maksueriä. Samasta paikasta löydät myös maksu­tiedot. 
 
 
Huomioithan, että TEKin jäsenmaksusta saa esimerkiksi työttömänä tai vanhempainvapaalla merkittävän alennuksen. Ohjeet alennuksen hakemiseen löydät osoitteesta  www.tek.fi/jasenmaksualennukset
 
Lisätietoja antaa myös jäsenrekisteri (jasenrekisteri@tek.fi tai 09 2291 2291).
 

Salasana kateissa?

Mikäli sinulla ei ole salasanaa tai olet sen unohtanut, voit tilata sen jäsentiedot-verkkosivulla sähköpostiisi. Halutessasi voit ilmoittaa muutoksista myös ottamalla yhteyttä jäsenrekisteriin (jasenrekisteri@tek.fi tai 09 2291 2291).