Nainen katsoo ulos ikkunasta kylpytakissa.

Tekkiläiset suosivat erityisesti Member+:n lomahuoneistoja

|
Uutinen
Kuuntele

TEKin ja muiden akavalaisten liittojen yhteinen Member+-portaali kokoaa kaikki jäsenedut yhteen osoitteeseen.

Member+-portaalissa kannattaa käydä säännöllisesti tutustumassa etutarjontaan, sillä edut vaihtelevat jatkuvasti jonkin verran. Osa eduista on määräaikaisia ja ne ovat voimassa usein 12 kuukautta kerrallaan. Joskus tarjolla on myös nopeita etuja, joiden etuaika on yhdestä kolmeen kuukautta kerrallaan.

Etujen sisältö myös elää hieman.

Uusia etuja saa toivoa Member+:lta suoraan.

Esimerkiksi Ikaalinen Spa tarjoaa erikoistarjouksena alkuvuoden majoitukset jopa 50 prosentin alennuksella. Ympäri vuoden he tarjoavat jatkuvan 20 prosentin alennuksen.

Suosituimpia etuja ovat edelleen matkailuun liittyvät edut. Kestosuosikkeja ovat muun muassa Viking Linen, Kämp Collectionin ja Scandic Hotellien edut.

– Tekkiläiset ovat selkeästi löytäneet meidän lomahuoneistot, mutta myös hotellietuja käytetään mukavasti. Saamme näistä tekkiläisiltä positiivista palautetta. Myös esimerkiksi Samsungin etu on tekkiläisten keskuudessa suosittu, kertoo Member+:sta vastaava Kai Vavuli.

Uusia etuja saa toivoa Member+:lta suoraan.

– Otamme mielellämme vastaan ideoita. Emme lupaa, että saamme neuvoteltua kaikki toiveet, mutta lupaamme tehdä kuitenkin parhaamme. Se on aina edun tarjoajasta kiinni, ymmärtävätkö he markkina-arvon ja ovatko he valmiita satsaamaan riittävän houkuttelevaan etuun näkyvyyttä saadakseen, Vavuli jatkaa.

Parhaillaan on käynnissä myös kehityshanke, jonka tavoitteena on parantaa portaalin käytettävyyttä ja helpottaa etujen löydettävyyttä sekä hyödyntämistä.

Näin hyödynnät etujasi

Member+-jäsenetuportaalin löydät osoitteesta www.memberplus.fi.

Etutoiveet ja palautteet voit lähettää osoitteeseen: info@memberplus.fi.